icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

amiiia
30. jan 2012

@mailinka supi vyskúšam ich teda.. 😉 podľa mna sú pampersky všeobecne najlepšie (okrem oranžových -tam sa asi nejak pomýlili vo výrobe 😀 )...takže už iné ani neskúšam..na doma som chcela niečo lacnejšie, ale tak to každú hodinu môžem prebalovať, nehovoriac o tom, že je precikaný až po uši, čiže potom aj prezliekať + prať.... takže sa v tomto smere vôbec neoplatí experimentovať... 😉

siss_sz
30. jan 2012

@vladimira32 super... no diky za info aspon 😉

mailinka
30. jan 2012

@amiiia tak to si aj ja objednam,diky za tip 😉

siss_sz
30. jan 2012

baby, pomozete? 😉 kamoska robi v poradni

Pomoct poradni, ktora pomaha zenam v nudzi mozete 1 klikom na SYMPATIZUJ tu: http://www.ludialudom.sk/vyzvy/434 ako aj zdielanim na FB. A to kazdy den. uz len do zajtra polnoci...
ĽudiaĽuďom - Alexis poradňa - poradňa pre ženy a dievčatá
www.ludialudom.sk

VDAKA 🙂

fugu77
30. jan 2012

Tak sme sa vratili z Tatier a mala dostalal nadchu. Co ste davali svojim drobcom na nadchu? Dala som Cebion a Mar kvapky do nosteka. Este nieco na podporu?????? Vdaka

vladimira32
30. jan 2012

@fugu77 ja dávam malému Quixx, je to sprej morská soľ, dávam mu to pri nádche, potom odsávam, a aj hocikedy inokedy / keď soplíky nemá/ len tak preventívne.

slniecko103
30. jan 2012

aj vam deticky skripu zubami?nas maly uz treti den skripe zubami,nevadi to?sa bojim aby si s nimi daco nespravil.

asma
30. jan 2012

@slniecko103 mno u nas toto skripave obdobie konecne preslo brrrrrrrrr mala to robila ked zistila ze ma aj horne aj dolne zubkz..

slniecko103
30. jan 2012

@asma ved to aj maly zistil ze ma aj horne.dolne uz mame davnejsie ,ale druha horna 1 nam vysla predvecerom a tu prvu mame uz asa mesiac.a dost je to mne neprijemne .fuuuuuuj .to ako keby si vidlickou po tanieri.a nema tvoja mala nejak znicene zubky z toho?si si nevsimla?

mandragora22
30. jan 2012

ahojte zenicky , prepacte, ze tu takto otravujem a vtieram sa, ale neda mi nenapisat, vidim, ze mate deti narodene v marci 2011, ak mate dievcatko a nemate na leto este vybavicku, mam celkom dobru ponuku na tomto linku, skuste pozriet, mozno sa to niektorej z vas zapaci. moja to nosila v pohode do 20.mesiaca, ale bola drobnejsia, teda oficialne je to pre 12-18 mesacne dievcatka 🙂 ale pre "vase obdobie narodenia" su tieto vecicky uplne idealne 😉

https://www.modrykonik.sk/bazar/baliky-obleceni...

mailinka
31. jan 2012

@fugu77 my pouizivame libenar kvapky + odsavacku na vysavac.

ladytt
31. jan 2012

@slniecko103 Aj môj škrípe nenormálne až sa bojím, či to zúbky vydržia :D

adelaida33
31. jan 2012

@fugu77 my na noštek používame vstrekovací Physiomer baby (s morskou soľou), no a C vit. do čaju alebo vody rozpustiť, nech pocuckáva.

magre
31. jan 2012

@fugu77 My mame libenar, lebo babatkam by sa do roka nemalo do nosa nic vstrekovat (tak mi bolo povedane... Aby ste sa do mna nepustili 🙂 A vytieram mu nosik vat. tycinkou namocenov v olynthe pre deti do roka. Plus odsavam odsavackou na vysavac... Skvela vecicka, nechapem, preco som pouzivala hadickovu 😖 A z DM-ka mam vitamin C Pulver. Je cisty vitamin C v prasku a mozes mu to nadavkovat do cajika, alebo vody, ovocia a tak...

adelaida33
31. jan 2012

@magre ozaj 😲 ? 😖 ešteže som to použila "len" zo tri razy.

magre
31. jan 2012

@adelaida33 Aj ja som mu to asi tiez tolkokrat striekla, ale potom som to skusila strieknut sebe a som mala problem sa nadychnut, strasne je to neprijemne. Vyskusaj to... 🙂

sirinka
31. jan 2012

@adelaida33
@magre my to v pohode pouzivame...ten libenar som pouzila iba ked bola celkom malicka, teraz uz iba v spreji, aj my dospeli v pohode...

adelaida33
31. jan 2012

@sirinka si ma normálne upokojila 😔 , dakujem.
@magre no ja som to najprv aplikovala mužovi 😀 , až potom malému (ja vždy tak s novými vecami 😅 ) som už len jemnučko vstriekla... inak, som mu to zo tri razy len tak preventívne, našťastie sme ešte nádchu nemali, tak asi to zaberá 😅 .

amiiia
31. jan 2012

@magre Hej tá odsávačka na vysávač je super vec..aj my máme teraz nádchu a neviem si to bez toho predstaviť...normálne mne sa ulaví 😉 @adelaida33 ja som ten sprej tiež používala malému do nošteka, aj teraz mu to vstrekujem a nič sa nedeje...lebo kým kvapla kvapka napr. z Nasivinu - celá večnosť - ma išlo poraziť... 😠

lisjanka
31. jan 2012

my tiež používame Physiomer,je to nepríjemné ale vždy pomôže,mám ho odskúšaný už aj pri prvom a aj najdlhšie vydrží,lebo sme mali už všeličo.... 😉

lisjanka
31. jan 2012

@magre ja mám tiež to C z DM koľko dávaš toho C?? 😉 a z tým striekaním do nosa neviem ako myslia,lebo aj mne povedali keď som sa pýtala na sprej do nosa či nie je pre také malé deti ako Olynth a pod..a oni že nie,že pre také deti sú len kvapky a ja na to že prečo veď morská soľ sa strieka....že nevie....dotyčná magistra v lekárni...

amiiia
31. jan 2012

@lisjanka to mám tak najradšej kaď sa panie magistre pozerajú ako puk keď sa človek niečo opýta 😉

sirinka
31. jan 2012

@lisjanka podla mna dovod bude ten, ze pri sprejoch sa vstrekuje vacsie mnozstvo tekutiny a tym padom by asi aj toho lieciva mohlo byt prilis...preto sa zrejme uprednostnuje davkovanie po kvapkach...
morska voda nie je liek, je urcena viacmenej na hygienu nosovej sliznice, takze tam to tak nevadi....

magre
1. feb 2012

@lisjanka Ja mu davam jednu tu malu lyzicku na 100ml tekutiny, lebo potom to uz je strasne kysle a nechce mi to pit. Mimochodom od dnes mame aj my sople a riadne... Asi to to nachytal odo mna 😖

asma
1. feb 2012

@adelaida33 ahoj aj mi v pohode uzivame sprej do nosa... aj preventyvne aj ked sopliky nema.. teraz sme sice mali hroznu noc lebo malej zacali a prvy den je vzdy hrozny sa dusi je to na zvlaznenie.. ☹

lisjanka
1. feb 2012

@sirinka vidíš máš pravdu....dík za vysvetlenie aké jednoduché a v lekárni to nevedia... 😀

mis_ka
1. feb 2012

baby idem sa pochvalit, sice mimo temu, zacala som trosku pracovat z domu 🙂 ktore ste na FB, kuknite https://www.facebook.com/webhostingy.sk je to hosting pre internetove stranky, keby ste mali niekoho, koho to zaujima, poslite mu prosim link, pripadne mi stranku lajknite 🙂 dakujem!

atemi
1. feb 2012

Ahojte mamicky, skuste stastie - babyzlava.sk robi facebookovu sutaz o pekne ceny:
Staci zdielat a zadat meno a email... http://www.facebook.com/BABYzlava.sk?sk=app_357...

dadka1010
1. feb 2012

Čaute kočky. Konečne sme už aj my napojení na net, lebo to bolo ako mimo civilizáciu, keď som niečo potrebovala nájsť. Čítala som len pár posledných príspevkov, riešite škrípanie zúbkov. Je to otras, ale prejde to. Myslím, že im to ani neškodí 😉 . Nám už vyšiel 9 zúbok, horná ľavá štvorka a myslím, že ide aj pravá. Inak malého odstavujem, srdce mi trhá, ale mliečko už nemám, len tak trošku. Lenže on mi nechce piť mliečko. Strašne pri zaspávaní plače, zahadzuje sa do zadu. Máte s tým niekto skúsenosti. Nakoniec mu dám cicnúť, nech sa ukľudní a potom ho uspím na rukách. On dostáva až histerické záchvaty, nemôžem ho nechať ani vyplakať. Idem niečo hľadať, ak by ste niečo mali ohľadom tohto, budem rada, ak mi niečo pošlete. 😉

amiiia
1. feb 2012

@dadka1010 ...mne malý robí to isté...hádže sa pri uspávaní do zadu, hystéria 😖 ... ja to riešim tak, že sa ho chvíľu pokúšam hľadkať (hlavičku - kým sa dá) ... prekladám ho hore dole aj 10 krát, lebo sa aj točí na bruško, pritom sa hádže a tak všeljak ... ale keď už nič nepomáha, tak fakt nachvílu odídem - poviem dobrú noc ... a včera prvý krát sa sám utíšil a prestal plakať (aj som sa čudovala) .. až zaspal..podľa mňa treba čas, toto sú také obdobia všeljaké... 😉