Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@sirinka 😀 dobrééé 😎
@adelaida33 Ani my valentína neoslavujeme, zdá sa mi to divné 😅 , ale neodcudzujem nikoho, nech si pre mňa za mňa oslavujú aj Serváca 😀 .
Inak sme boli na poradni, malý strašne reval, on sa bojí asi doktora, ale všetko je OK, takže nás čaká až niekedy v júni poradňa 😉 . Vo štvrtok máme tú kardiologiu, tak sme zvedaví
@dadka1010 a vždy tak u dr. plače či to bola náhoda? môj tak veľmi plakal u dr., keď sme boli v poradni na 8 mes., nechápali sme, čo sa mu stalo... ešte len zbadal sestričku a už spustil a neprestal, kým sme neodišli z polikliniky... a navyše nebola naša dr., ale taká stará babka, čo ju zastupovala, tak tá hneď dávala prednášky... jáj. ale minule na 10 mes. ani raz pusinku neskrivil. tak neviem, či vtedy cítil zlú karmu alebo auru 😎 😎 😎 .
@adelaida33 Práveže vždy. Pri sestričkách sa obzerá kuká, sem tam im niečo "povie", no akonáhle ideme k dr. a uvidí ho, tak spustí rev. Dnes si dal dr. dole aj rúšku, ale nepomohlo 😅 . Ešte v čakárni som mu plienku zap 😅 zapínala, čo sme odtiaľ vybehli. Čakáraň plná a jemu prišlo ešte viac ľúto, že aj iné detičky začínali plakať. Joj, mám to ja chlapa 😕 😀 . Keď sme boli von, tak stíchol, ale v aute sa tváril strašne urazene 😀 , celú cestu domov, neprehodil s nami ani slovka 😀
@dadka1010 Môj tiež zvykol byť "solidárny", keď nejaké dieťatko plače, už pozerá na mňa a takto asi vyzerá: ☹ a ja ho stále musím stískať a vysvetľovať... 🙂 . Tak to si teda ani neviem predstaviť 😀 plienku v čakárni zapínať 😀 si šikulka 😉 . Asi mu nie je sympatický... a ozaj, je oblečený v bielom? Naša dr. nie.
@adelaida33 Hihi máš čo si chcela / v dobrom/ už sa nezastaví pri ničom 🙂 A Valentína nikdy neoslavujeme a môj manžel je tiež v práci.
No som zvedavá, čo bude dorábať na prehliadke môj, keď má teraz to "hanblivé" obdobie, doteraz bol herec vždy sa na všetkých usmieval. No uvidíme. Ideme sa aj očkovať, tak sa máme na čo tešiť 😒
Neviem či aj Vaše deti radi trhajú papier ale ten náš je v tom expert, žiadne noviny nie sú v bezpečí pred ním. 😀
@adelaida33 Hej je v bielom, rúšku má stále na puse, keď vyšetruje a ešte má okuliare, super kombinácia 😅 😉 . A rev ešte len spustil, keď mu dal ten studený, bože ja si neviem spomenúť ako sa to volá, to na počúvanie ? 😅 🙄 no neviem. Inak vyšetroval ho dnes postojačky, teda malý stál, lebo ľahnúť sa nám ho nepodarilo dať a dr. nakoniec povedal, že ho môžem držať na stojaka 😅 😀 . Ani nášmu sa nikdy nepáčilo, keď detičky plakali, tiež hneď začal pomrnkávať. No sme ho v tej čakárni ani nemali poriadne kde obliecť, ľahnúť si nechcel, sadnúť nebolo kde, bol síce mm s nami, ale ten je viac na obtiaž 😀 , keďže bol len druhý krát s nami na poradni
a aj Timke sa páči veľmi papier a všetko šušťavé...😉 a ešte aj papierové obrusky čo sú zabalené.. behom sekundy už nie sú v obale ale po celej izbe okolo princeznej.. 🙂 a vlhčné obrúsky ani nehovorím, do jednej by mi ich povyťahovala, až ich musím pred ňou schovávať.. xixixi
Ahojte baby, včera celý deň a celú noc teploty od 38-39,5, / to som kombinovala Paralen čipky a Nurofen sirup/
k tomu hnačka, nechuť do jedla. 😢 Dnes ráno už teplotu nemal, ale tá hnačka, hneď ako som ho prebalila, mohla som znova. Išli sme k lekárke, tá mu pozrela do krka, že silne zapálené hrdlo, takže antibiotika nás neobišli, zajtra na výtery. Teplotu už dnes za celý deň nemal, ale kakal stále a k večeru už také hustejšie 😀 . Bola som rada, že zjedol banán, mrkvovú polievku a varenú ryžu. Možno toto mu pomohlo k tej hnačke.
Zle robil aj včera keď mal teplotu, najlepšie bolo, že keď chodil, tak sa normálne potácal, kolienká sa mu podlamovali 😀
@dadka1010 no tak maska, okuliare, biely plášť a studený stetoskop - to je masakrálna kombi 😀 😀 😀 to sa tvojmu malému ani nečudujem... naša dr. máva zasa stále nejaké farebné tričká 😅
a k tým papierom, aj náš ho má rád, hlavne na miniatúrne kúsočky a taktiež čo-to aj ochutnať 😀 , najmä servítky, noviny a letáky mu nedávam....
dievčatá, ktoré si spomeniete: keď sa vám detičky rozlozili, začali oproti predchádzajúcemu obdobiu nejako výraznejšie "ignorovať spánok"? resp. boli akoby "proti spaniu"? no môj je posledný týždeň, čo sa týka spania a jedenia, ako vymenený, vôbec mu nechutí a keď začne šípiť, že sa ide spať - konieeec 😲 😖 . tak by ma zaujímalo, či ste sa s tým niektoré tiež stretli, že to súvisí s momentálnym obdobím, že sa zrazu dostane takmer všade, kam chce..., alebo je to "len" 😔 napr. zo zúbkov a pod.
@adelaida33 náš nie...ale spomina sa v mudrych knizkach, ze ked deti zacnu spoznavat novy rozmer, ze je bezne, ze aj v noci sa zobudia n par hodin..lebo chcu lozit alebo chodit😀 tak mozno tvoj to ma cez den 😉 ze nechce spinkat 🙂
@siss_sz normálne ho uložím, spinká, zrazu sa chce v spánku otočiť a hop, už je na 4och a veselo komunikuje... je unavený, očká chvíľami ledva otvára, ale "bojuje s únavou" odvážne, akoby bol na súťaži... pomojkám, uložím a o 10 min. znova... chrobáčik môj. včera to mal ale už aj v noci... v podstane normálne spal iba od 22 do 5. ostatné sme takto "cvičili". až mi ho je ľúto, snažím sa pomáhať mu zo všetkých síl a byť trpezlivá, skúšam od didky až po neviem čo, aj keď sama som už taká nevyspatá, že mi dnes ráno muž po nočnej povedal, či aj ja som mala nočnú 🙄 😝 . a nepíšu v tých múdrych knižkách nejaké rady alebo ako dlho to cca potrvá?
spomínali ste tu torty 1. narodeninám, aké sa chystáte upiecť, resp. objednať? čokoládové, smotanové, orechové, ovocné... aké konkrétne? 🙂 chcem sa inšpirovať, my sme ešte nevymysleli...
@adelaida33 no asi to teda bude to...myslim, ze to su tie chvile, kedy niektore matky - sko ja - pristupuju k "inym" metodam, o ktorych by v zivote nepovedali, ze ich pouziju ... takze rada znie - bud vydrz a nezrut sa, alebo... uz musis ty vediet, ako si na tom 😉
torty... my sme si tu na fore nasli taku plnku ze mascarpone a biela cokolada..asi maly to nebude jest..haha, iba cesto..ale chcem to ochutnat...😀
vy co rozmyslate?
@adelaida33 no my od kedy lozíme po 4 a stojíme spánok je hrozný keď sa trošku preberie ihneď sa postaví a začne vykrikovať, teraz sme zase chorí nielen malý ale aj ja a manžel no hlavný bacilonosič je v pohode starší syn včera my vysvetlil že mám slabú imunitu lebo som doma na materskej a nechodím s malým medzi ľudí iba vonku na samotu 🙂 aký je múdry ten môj pubertiak 😀 , nám idú aj horné zúbky konečne už máme aj prerezané. My sme boli pred týždňom na poradni a očkovaní malý keď zbadal doktorku spustil taký plač pritom nikdy sa jej nebál, je veľmi zlatá a taká netypická doktorka no keď mu ukázala auto plač pominul, ďalšia poradňa nás čaká až po 14.5. to bude zase nejaké očkovanie.
@adelaida33 tak ku tej tortičke, my sme objednali čokolád. šľahačka s banánom a jogurtová náplň s višňou v rume.. 😉 potom hodím foto, že ako sa vydarila..
@vladimira32 chudiatko, to si veru dosť vytrpelo.. :-/ prajem skoré uzdravenie, nech je drobec čím skôr fit! 😉
@tinav my máme očkovanie posunuté na ďalší týždeň, sa mi zdalo, že kočká má troška nádchu, tak som sa bála ju dávať očkovať, radšej vyčkám nech je fit, do marca máme relatívne čas, tak som sa s dr. dohodla že keď sa mi bude zdať fit, tak prídem 😉 tak ak bude dobre, ideme o týždeň na to, alebo aj o dva.. joooj dúfam, že všetko bude OK! Ako ste znášali očkovanie? Teplotky boli?
@adelaida33 my budeme mat tvarohovo-pudingovu plnku asi z malinami mrazenymi....ale to urobi kamoska, ja take neviem...

@adelaida33 my valentina neoslavujeme, kedze ziadneho v rodine nemame... 😉