Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@sirinka vsetko najlepsie k 1 rociku
@slniecko103 Ja som si test ešte neurobila....no neviem neviem čo si mám myslieť.
torta bola super aj ked vyzorovo nebola dokonala ale bola robena z lasky ,dufam ze na buduci rok uz bude ten MC QUEEN co som objednala na tento rok 🙂maly mi zjedol asi 3 lentilky ani neviem kedy ,ale ked sa raz nacahol po tej torte uz aj bolo po nej .trosku sme si aj poplakali ,hlavne maminka ,lebo to tak skoro utieklo ☹ ,ved len teraz mi ho dali v porodnici do ruk a uz ma rok
@ladytt ja som si radsej urobila ,lebo beriem antiko a keby som nahodou bola tehu tak by som uz nemohla brat tabletky.
@slniecko103 tá torta síce na výzor nebola ako od profičky ale vyzerala ako taka dobra domáca 😉 🙂 , aj ja sa chystám malej tortu upiecť, nebudem jej objednávať a myslím si že chuťovo bude výborná (aspoň dúfam 😀 ) ale vyzdobená bude jednoduch keďže to neviem 😕 ....
dakujem vsetkym za krasne blahozelania...janulka bude mat rok presne o 40 minut... 😀
@ladytt ved este kojis, nie?tak to je normalne uplne...
to este klude mohol byt anovulacny cyklus...
mne sa to stalo...ja som sa tesila, ze mi nabehol menzes, lebo my uz sme chceli to druhe... a po mesiaci snazenia nic..takze bol anovulacny... ale potom som maleho odstavila, este menzes ani nestacil prist a sup...podarilo sa 😉
@sirinka jeeeeeej...krásna...mnam..aká bola príchuť?
a vsetky boli plánovane? ci vám to bolo jedno...alebo ako?
a uz nechcete dalsie? viem, ze sa to asi vela ludi pyta...kamosky, co mam s troma detmi to neznasaju, ze "sak vy majte 4 deti" akoze tym, co a ich pytaju...
tak nic v zlom, len ma to zaujima, ked nevadi 😉
Nejak vás dievčatá nestíham odkedy som začala chodiť do práce a to na 5hod 🙂 blahoželám všetkým oslávencom nejak to rýchlo letí nedávno sme si doniesli malé batôžky z pôrodnice a už máme doma malých šikovníčkov my už chodíme síce s malým kolýsaním ale ide nám to len topánky a papuče sú náš úhlavný nepriateľ ☹ akonáhle niešo obujeme lozíme iba po 4. No dúfam že sa to zmení tak ako nočný spánok konečne sa budíme iba raz aj to ráno o 5 a potom už nespíme ☹ ešte sa musím pochváliť že odkedy chodím do práce tak malý sa hraje aj s manželom inak stále sa ťahal len za mnou a manželovi sa to veľmi nepáčilo teraz si užije malého až až 😀 povedal mi že ma obdivuje ako to s ním zvládam celý deň aj navariť, upratať, prať a iné veci dobré sa to počúva od manžela 🙂 nejak som sa rozpísala dlho som tu nebola 😀 😀
@siss_sz prichut bola tvarohova plnka s malinami a cernicami a svetly korpus...
vsetky boli planovane aj nam super vysli a stvrte uz nechceme z viacerych dovodov...mne nevadi, ked sa ma niekto slusne opyta...ale neznaaaasam reci typu "ved strvty uz bude chlapec a pod...take tie vyryvacske....

@mailinka aj my sa pripajame ku gratulacii