Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@slniecko103 pripájam sa k ostatnym a zelám vsetko naj naj naj lepšie malému Davidkovy...
My budeme mať oslavu za týžden v sobotu, uz sledujem torty aku malej nachystat a som sa rozhodla ze jej urobime specialne taku malinku nech sa v nej kludne rype,,, asi urobim taku z deckých piškotov, jogurtu a ozdobim jej ju pekne ovocim...
Inak dievčatá mi sme na koleno ostrihané.. u mm je taký zvyk ze deti normalne oholia hlavicky tak ked som ju uvidela mi bolo az do placu ale uz som si zvykla a je ako maly skrecok teraz xixii a kamoska ma ukludnuje tym ze ake bude mat krasne huste vlasky...
Ahojte marcovky, ja som tiež jedna z vás..v nedelu oslavujeme 1.ročik, ako rýchlo nám tie naše detičky rastú však?
@asma Aj ja chystám urobiť aj takú tortičku pre môjho a tiež sme oslavu naplánovali na budúci víkend, som zvedavá, či z nej aj zje 🙂
A to úplne dohola ste ostrihali? Lebo my už tiež musíme ostrihať a veľmi sa tomu bránim. Ja by som chcela len tak trošku nie úplne, ale manžel ma stále presviedča.
Ani my nejdeme strihať. Ale mm chcel, že aby to mal tak rovnomerne, ale ja som to zatrhla. Horko ťažko mu tam niečo narástlo, ešte k tomu je blond (neviem po kom 😀 ), takže mu tie vlásky moc nevidno. Môj krásny strapáčik 😉 😀
@dadka1010
@ladytt aj malému išli vlásky strašne do očí, tak ja som sa rozhodla, že ho teda podstrihnem...bolo to umenie, odštvornožkoval preč akonáhle zbadal, že mamina ide niečo "riešiť" pri jeho hlavičke...tak som to strihala ako sa dalo po kúskoch...výsledný efekt katastrofálny...zastrihnuté tu a tam 😉 tak mm chytil večer normálny strojček a ostrihal ho on..ani sa nemykol a takýýýý je zlatý..ako bábätko..som bola sama prekvapená ako sa mu to hodí... 😵
My sme maleho strihavali s keksikom v ruke na stolicke pri krtkovi. To bol jediny sposob ako drzal. Tato strihal a ja som v pripade potreby asistovala.
Malu nestrihame - "dorastaju" jej vlsky. Aj ked ich uz ma tak do pol oci ale ved nosi sponky, gumicky, celenky, ... Proste baba 😀 😵
@slniecko103 Všetko najlepšie Dávidkovi!!!! A tortička vyzerá veru super!!! 🙂
@siss_sz uvádzala to ešte dávnejšie, tuto: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=40188508... na fcb 🙂
čaute ženy, ešte máte v kočíkoch fusaky, či už ste dali dole?
@adelaida33 my ešte máme stále.. predsa len sa u nás teplotka hýba stále kolo nuly a niečo nad.. 😉
@adelaida33 u nás je už síce teplejšie ale fusak ešte máme len ju až tak nenaobliekam 😵
@mianc @angela1 my tiež ešte máme fusak a riešim to podobne, ak ideme von naobed a je pekne, slnečno a aj °C sú +, tak už ho toľko nenaobliekam. zatiaľ fusak nechávam, lebo vraj ešte majú prísť nejaké ochladenia, som počula dnes od "rosničky" kaderníčky 😎 , tak azda sa mýlila, lebo ja už chcem jaaaaar.
@adelaida33 Aj my ešte máme fusak + menej obliekam ... a tak nech je už jar ... ale už ju cítiť vo vzduchu, dúfam len, že sa predpovede pána Ilka o budúcotýždňovom snežení nesplnia lebo už fakt by akože stačilo a myslím, že by to bolo už aj trochu odveci 😎
@amiiia Fííííha fakt??? No to teda gratulujem 😉 . U nás zatiaľ vedú skoky dolu hlavou 🙄 😀 . Teda sa mu toto viac páči 😠 . Najnovšie zasúvam stôl pred sedačku, lebo mi tam stále vylieza, nemôžem sa ani otočiť 😠 . Tiež mu to donekonečna vysvetľujem, ale on si aj tak urobí po svojom, ale tak vari to niekedy pochopí 😀 😉
@adelaida33 My sme už fusak vybrali a nahradili dečkou. Zdalo sa mi to už moc keď bolo +13. Ale stále ho ešte máme po ruke, keď sa ochladí, čo dúfam, už nebude.
Baby, stalo sa vám niektorej, že potom ako vám už nabehol pravidelný cyklus zrazu zapracovali hormóny a zas ste nemali krámy?
@ladytt mne sa to stalo teraz vobec som nedostala mrchu test mi vysile negativny tak uvidime ci teraz pride

Trochu mimo - ja sa tak teším z tohto počasia....u nás je tak krááásne....konečne môžme ísť s golfáčom von a nadýchať sa "teplého" vzduchu, bez toho aby sme mali také mierne omrzliny a vlasy od vetru na sto strán xixi 😉