icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

amiiia
2. mar 2012

Trochu mimo - ja sa tak teším z tohto počasia....u nás je tak krááásne....konečne môžme ísť s golfáčom von a nadýchať sa "teplého" vzduchu, bez toho aby sme mali také mierne omrzliny a vlasy od vetru na sto strán xixi 😉

asma
2. mar 2012

@slniecko103 pripájam sa k ostatnym a zelám vsetko naj naj naj lepšie malému Davidkovy...

My budeme mať oslavu za týžden v sobotu, uz sledujem torty aku malej nachystat a som sa rozhodla ze jej urobime specialne taku malinku nech sa v nej kludne rype,,, asi urobim taku z deckých piškotov, jogurtu a ozdobim jej ju pekne ovocim...

Inak dievčatá mi sme na koleno ostrihané.. u mm je taký zvyk ze deti normalne oholia hlavicky tak ked som ju uvidela mi bolo az do placu ale uz som si zvykla a je ako maly skrecok teraz xixii a kamoska ma ukludnuje tym ze ake bude mat krasne huste vlasky...

ivka82
2. mar 2012

Ahojte marcovky, ja som tiež jedna z vás..v nedelu oslavujeme 1.ročik, ako rýchlo nám tie naše detičky rastú však?

ladytt
2. mar 2012

@asma Aj ja chystám urobiť aj takú tortičku pre môjho a tiež sme oslavu naplánovali na budúci víkend, som zvedavá, či z nej aj zje 🙂
A to úplne dohola ste ostrihali? Lebo my už tiež musíme ostrihať a veľmi sa tomu bránim. Ja by som chcela len tak trošku nie úplne, ale manžel ma stále presviedča.

sirinka
2. mar 2012

@asma
@ladytt ja dievcata nestriham vobec, ale voooobec...klarka mala parkrat zastrihnutu ofinku, teraz uz ani to nie...ale moje baby do roka boli takmer holohlave az potom im zacali rast vlasky, iba janulka ma vlaskov trosku viac...

dadka1010
2. mar 2012

Ani my nejdeme strihať. Ale mm chcel, že aby to mal tak rovnomerne, ale ja som to zatrhla. Horko ťažko mu tam niečo narástlo, ešte k tomu je blond (neviem po kom 😀 ), takže mu tie vlásky moc nevidno. Môj krásny strapáčik 😉 😀

ladytt
2. mar 2012

@sirinka
@dadka1010 Nám to už ide do očí, zatiaľ som iba ofinku trošku strihla, ale naholo nechcem :/

amiiia
2. mar 2012

@dadka1010
@ladytt aj malému išli vlásky strašne do očí, tak ja som sa rozhodla, že ho teda podstrihnem...bolo to umenie, odštvornožkoval preč akonáhle zbadal, že mamina ide niečo "riešiť" pri jeho hlavičke...tak som to strihala ako sa dalo po kúskoch...výsledný efekt katastrofálny...zastrihnuté tu a tam 😉 tak mm chytil večer normálny strojček a ostrihal ho on..ani sa nemykol a takýýýý je zlatý..ako bábätko..som bola sama prekvapená ako sa mu to hodí... 😵

bay
2. mar 2012

My sme maleho strihavali s keksikom v ruke na stolicke pri krtkovi. To bol jediny sposob ako drzal. Tato strihal a ja som v pripade potreby asistovala.
Malu nestrihame - "dorastaju" jej vlsky. Aj ked ich uz ma tak do pol oci ale ved nosi sponky, gumicky, celenky, ... Proste baba 😀 😵

mianc
2. mar 2012

@slniecko103 Všetko najlepšie Dávidkovi!!!! A tortička vyzerá veru super!!! 🙂

siss_sz
3. mar 2012

@mianc kde ma foto? 😀

mianc
3. mar 2012

@siss_sz uvádzala to ešte dávnejšie, tuto: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=40188508... na fcb 🙂

siss_sz
3. mar 2012

@mianc aha, ano😀 len som to nevedela najst spatne..vdaka 😉

adelaida33
3. mar 2012

čaute ženy, ešte máte v kočíkoch fusaky, či už ste dali dole?

mianc
3. mar 2012

@adelaida33 my ešte máme stále.. predsa len sa u nás teplotka hýba stále kolo nuly a niečo nad.. 😉

angela1
3. mar 2012

@adelaida33 u nás je už síce teplejšie ale fusak ešte máme len ju až tak nenaobliekam 😵

adelaida33
3. mar 2012

@mianc @angela1 my tiež ešte máme fusak a riešim to podobne, ak ideme von naobed a je pekne, slnečno a aj °C sú +, tak už ho toľko nenaobliekam. zatiaľ fusak nechávam, lebo vraj ešte majú prísť nejaké ochladenia, som počula dnes od "rosničky" kaderníčky 😎 , tak azda sa mýlila, lebo ja už chcem jaaaaar.

mailinka
3. mar 2012

Tak a je to tu 🙂 .neuveritelne rychlo to preslo a ani sme sa nenazdali a dnes nase slniecko Nelinka oslavuje svoj prvy rocik 😵 .Vsetkym nasim spoluoslavecom @sirinka zelame vsetko najlepsie a najkrajsie v zivote. 😉

mianc
3. mar 2012

@mailinka @sirinka 🙂 tak to teda zo srdiečka gratuľujeme! 🙂 Hlavne veľa zdravíčka a veľa veľa krásnych spoločných dní! 😉

amiiia
3. mar 2012

@mailinka
@sirinka detičkám prajem krááásne prvé narodeniny 😉

amiiia
3. mar 2012

@dadka1010 tak malý sa naučil zliezať 🙂 včera som mu to celý deň opakovala - ako má zísť, ukazovala - moc sa nechytal a dnes pekne sám od seba bez toho aby som ho upozornila sa pri zliezaní pekne sám otočil 😉 Vy ste na tom ako?

amiiia
3. mar 2012

@adelaida33 Aj my ešte máme fusak + menej obliekam ... a tak nech je už jar ... ale už ju cítiť vo vzduchu, dúfam len, že sa predpovede pána Ilka o budúcotýždňovom snežení nesplnia lebo už fakt by akože stačilo a myslím, že by to bolo už aj trochu odveci 😎

dadka1010
3. mar 2012

@sirinka
@mailinka Aj my sa pripájame ku gratulácii, veľa krásnych dní a nových pokrokov 😉

dadka1010
3. mar 2012

@amiiia Fííííha fakt??? No to teda gratulujem 😉 . U nás zatiaľ vedú skoky dolu hlavou 🙄 😀 . Teda sa mu toto viac páči 😠 . Najnovšie zasúvam stôl pred sedačku, lebo mi tam stále vylieza, nemôžem sa ani otočiť 😠 . Tiež mu to donekonečna vysvetľujem, ale on si aj tak urobí po svojom, ale tak vari to niekedy pochopí 😀 😉

angela1
3. mar 2012

@mailinka
@sirinka všetko najlepšie vašim babulkám prajeme 🙂 🙂

careamell
3. mar 2012

@mailinka
@sirinka Pripájam sa ku gratuláciám 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

ladytt
3. mar 2012

@adelaida33 My sme už fusak vybrali a nahradili dečkou. Zdalo sa mi to už moc keď bolo +13. Ale stále ho ešte máme po ruke, keď sa ochladí, čo dúfam, už nebude.

ladytt
3. mar 2012

@sirinka
@mailinka Všetko najlepšie aj od nás 🙂

ladytt
3. mar 2012

Baby, stalo sa vám niektorej, že potom ako vám už nabehol pravidelný cyklus zrazu zapracovali hormóny a zas ste nemali krámy?

slniecko103
3. mar 2012

@ladytt mne sa to stalo teraz vobec som nedostala mrchu test mi vysile negativny tak uvidime ci teraz pride