Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
http://www.facebook.com/photo.php?v=36647469337408 takto sme sa dnes naucili zliezat z postele
@careamell Aj my sme museli skúšať neobul všetky kvôli priehlavku, len niektoré typy. Pri tej cene som ani nezaváhala ich kúpiť, veď inde aj 30eur boli.
@dadka1010 Doma ich nechce mať obuté ani náš neboj, ale boli sme vonku a na chvíľu som ho skúsila dať s topánočkami chodiť a aký bol nadšený, že ani neprotestoval, že ich má na nohách :D
Takéto máme 🙂
my papame vsetko co moze ale aj co nemoze si to proste vynuti.samozrejme placom ako inak.topanocky sme mu kupili tiez protetiku a dnes sme ich uz aj vyskusali .boli sme na ihrisku a nechcel ist domov ,plakal jak tur.
@siss_sz tak ten moj zje 50-70 ml zeleninoveho prikrmu misovaneho a na veceru tak 3-4 piskoty omocene v caji, alebo tak 30 ml ovocneho prikrmu. pecivo a rozne kase bud vygrcia alebo vypluje, banan vypluva, nastruhane ovocie ani okostovat.
pred vikendom som zacala jogurt a milacika, ale bez väcxej odozvy... od vcera laryngitida, takze nijake papanie vymenil za este horsie papanie 😲 jaj a mame to o to horsie, ze nevie pit ani z flase...
ja som zhanala asi 2 tyzdne topanky a vsetky mu boli v priehlavku uzke. nakoniec sme kupili RAK z Banoviec.
@maca_p no my zajtra konecne doberame atb, sme mali zapal priedusiek...ale laryngitidu by som asi nechcela s nim absolvovat... :-/ to je take zachvatovite, nie?
tak snad sa rozbehnete aj vy... a skoro sa uzdravte!!!
a skusala si aj pohariky vslijake - s naustkom, bez, so slamkou, s netecucim a pod.? 😖
@siss_sz starsi ma zapal priedusiek... v piatok na pohotovsti s nim a vcera s s prckom s touto pliagou. vies co, ja som ti uz nejako zvyknuta tym, ze starsi je hodne chorlavy. ale je to take stekave, plechove a zatekajuce sople vyvolavaju grcanie. hlavne po podani liekov, ked tak dobre histerci. potom neviem, kolko mu v tele zostalo...
vies kolko mam doma flasiek, poharov od aventu po nuby... nist len prsko 😀
@careamell ja v lekarni zn. RAK tie su nám už malé, teraz máme Wandy ale tie RAK sú podľa mňa lepšie aspoň našej malej lepšie sedeli, a v zásobe máme č. 19 a 20 Elefanten (tie sú malej ešte veľké) ale sú fakt užasné - sestra ich kúpila Sáške vo švajčiarsku vo výpredaji a 1 pár ju vyšiel na 4 € no nekup to 😀
preco mi nejde na MK spustit video z FB? 😠 minule mi islo
@slniecko103 Asi musíš dať, že ho môžu vidieť všetci- public.
baby, malý ma zvnútra na perách také biele fliačiky, dnes mu to aj trolilinku krvácalo? Môžu to byť afty alebo len suché v ústach? Nemôže mať vnútornú teplotu?
☹
jooj baby zajtra ma čaká asi úžasný deň (určite aj dnešná noc), Sáška mala 2 dni teploty ktoré už síce nemá ale hnačkuje a je strašne podraždená - asi zuby a ja mám nadchu že ani hlavu nemôžem skloniť, bolí ma hrdlo a veľmi kašlem, dnes bol ešte mm doma tak bol s malou ale zajtra to bude veselé, dúfam že to malá odo mňa nechytí...
vsetkym vam velmi pekne dakujeme za vcerajsie blahozelania 😵 😉
Tak po včerajšej noci (nevyspatej), sme aj my ochoreli ☹ Máme len teploty a to sa máme zajtra očkovať ☹
@asma Skúšali sme ich vonku včera a dnes a super mu to išlo, pekne za ručičku, pekne cupkal. Vyzerá, že sa mu dobre v nich chodí, ale ako náhle prídeme domov, hneď kričí, aby som mu ich vyzula 🙂 doma pokračujeme v ponožkách. A aké sú tie čižmičky? Ako zakopáva či ako motá? Nevládze nôžku zdvihnúť či?

@careamell Tak my máme obrovský problém, nič mi nechce ani za ten svet obuť. A keď sa nám niečo podarí mu obuť, reve ako by sme ho z kože drali, kope nohami, kým mu to nezobujeme. A najhoršie je, že má vysoký nárt a širokú nohu, už som mu skúšala 10 druhov topánok a papučiek a obuli sme len jedny. Neviem ako to budeme riešiť, ale som z neho zúfalá 😠