icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

ladytt
9. mar 2012

@adelaida33 Nevadí už nič potrebovala som, lebo sme v takom prieskume, kde musím zaevidovať všetko, čo sme kúpili a plienky som zabudla v aute a manžel na ňom išliel do práce.

ladytt
9. mar 2012

@adelaida33 Ale ďakujem za ochotu, nakoniec som ešte išla do obchodu kúpiť vajcia, tak som si ho odpísala 🙂

ladytt
9. mar 2012

@gemini2 No náš pekne leží odložený pod postelou. Na začiatku pekne sedkal a každé ráno sme sa pekne vykakali, ale ako začal byť veľmi pohyblivý loziť a behať, tak ho tam neudržím sedieť ani chvíľu. Stále kaká ráno, ale ako ho tam idem dať, tak prestane, tak to radšej už neskúšam. Nechám to na neskôr....

adelaida33
9. mar 2012

@ladytt 😀 😀 😀 dobre si spravila 😎 😎 😎 . niet začo 😉 .

careamell
9. mar 2012

@angela1 Ja malému zatiaľ na ten kašeľ nič nedávam, len do nošteka Nasivin. Tiež nepapáme, teploty sa nás držia tak okolo 37,2 celý deň, sem tam vyskočia aj vyššie. Už som sa na neho nemohla teraz večer pozerať, tak som mu dala Nurofen sirup a práve jančí v ohrádke, akoby mu nič nebolo 🙂 Očkovanie máme tiež odložené na budúci týždeň, ale pochybujem, že zvládame. Veru, už nech sú vonku.

@sirinka Aké sú to homeopatiká? Myslím názov. Máš s nimi dobré skúsenosti? Ď 🙂

sirinka
9. mar 2012

@careamell mala by to byt chamommila ak sa nemylim...ja som ich dala parkrat janulke, ked jej sli horne jednotky a vacsinou sa ukludnila a dobre potom spinkala...ale inac sme nemali ani pri jednej babe nejake extra problemy so zubkami

bay
9. mar 2012

@careamell Ja tiez pouzivam na zuby chamomilu. Mala sa po nich pekne ukludni. A mam ich odskusane aj na sebe a su fakt dobre. Zaberaju dost rychlo po podani 😉

amiiia
9. mar 2012

@ladytt tak pozerám, že som na tie plienky reagovala úúúplne že neskoro 😀 a tak snaha bola 😎

ladytt
10. mar 2012

@amiiia ďakujem veľmi pekne za ochotu, aj tak 🙂

careamell
10. mar 2012

@bay
@sirinka Tak chamomilu v lekárni nemali, vraj sa to hneď vypredalo, ale objednali mi na pondelok. Dnes už je malý celkom ok, tak dúfam, že mu to vydrží. 🙂 Ďakujem

dadka1010
10. mar 2012

Ahojte kočky, máme za sebou oslavu, pridávam foto 😉

sirinka
10. mar 2012

@dadka1010 jeeej, maly vyzera byt dost prekvapeny z prekvapenia...kde si to zohnala?
a samozrejme srdecne gratulujem matkovi... 🙂

dadka1010
10. mar 2012

@sirinka Bol prekvapený a keď to skončilo, tak by si to ešte zopakoval. Dala nám to tam naša cukrárka, čo nám piekla tortu, mohla som pýtať dva krát 😀 . ďakujeme

angela1
10. mar 2012

@dadka1010 prajeme všetko najlepšie 🙂, pekné fotečky tuším si zachytila moment prekvapenia 😀

dadka1010
10. mar 2012

@angela1 Ďakujem, snažila som sa, nech máme pamiatku 😉

angela1
10. mar 2012

@dadka1010 tak to ti vyšlo 😕 zlatunký je... 🙂

careamell
11. mar 2012

@dadka1010 Všetko naj naj prajeme 🙂 🙂 🙂

mailinka
11. mar 2012

tak pridávam aj ja foto zo vcerajsej oslavy,sice s tyzdnovym oneskorenim,ale hlavne ze bola 😵

@dadka1010 Gratulujeme velkemu oslavencovi a zelame vsetko najlepsie 😵

dadka1010
11. mar 2012

@mailinka Ďakujeme 😉
Krásna torta a ešte krajšia parádnica 😎

lisjanka
11. mar 2012

@mailinka všetko najlepšie.... 😉

duracelko
11. mar 2012

ahojte maminy trošku tu pokukám hladám inšpiráciu na peknu tortičku. aj môj malý bude mat rok v marci, ale je predčasniatko naše 🙂

amiiia
11. mar 2012

@mailinka jéééj malá je kráááásna 😵 a tá tortička - nádhera 😉

amiiia
11. mar 2012

@dadka1010 Gratulujem a fakt štýlové - krásna torta, krásny chlapček 😵

angela1
11. mar 2012

@mailinka malá bábika.... 🙂

siss_sz
12. mar 2012

tak aj my máme po oslave, dnes vyrážame na narodeninový výlet do Budapešti😀 tak moc nepíšte, nech stihnem všetko prečítať 😀

ladytt
12. mar 2012

@siss_sz Tak si to krásne užite 🙂 Mimochodom torty krásne, jedna krajšia ako druhá a najkrajší je tvoj drobček 🙂

ladytt
12. mar 2012

Tak aj my sme už prišli o vlásky....

dadka1010
12. mar 2012

@ladytt Ja stále váham, či strihať alebo nie, mm by aj šiel do toho, ale keď náš krtko nikdy nemal veľa vláskov, teraz mu konečna začali rásť, sú síce ako pierko, ale má vlááááásky 😀 😀 😀 , tak mi je to ľúto ostrihať

siss_sz
12. mar 2012

@ladytt dakujem, zlatá si🙂

angela1
12. mar 2012

@siss_sz prajeme všetko naj naj 🙂