Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@adelaida33 Ale ďakujem za ochotu, nakoniec som ešte išla do obchodu kúpiť vajcia, tak som si ho odpísala 🙂
@gemini2 No náš pekne leží odložený pod postelou. Na začiatku pekne sedkal a každé ráno sme sa pekne vykakali, ale ako začal byť veľmi pohyblivý loziť a behať, tak ho tam neudržím sedieť ani chvíľu. Stále kaká ráno, ale ako ho tam idem dať, tak prestane, tak to radšej už neskúšam. Nechám to na neskôr....
@ladytt 😀 😀 😀 dobre si spravila 😎 😎 😎 . niet začo 😉 .
@angela1 Ja malému zatiaľ na ten kašeľ nič nedávam, len do nošteka Nasivin. Tiež nepapáme, teploty sa nás držia tak okolo 37,2 celý deň, sem tam vyskočia aj vyššie. Už som sa na neho nemohla teraz večer pozerať, tak som mu dala Nurofen sirup a práve jančí v ohrádke, akoby mu nič nebolo 🙂 Očkovanie máme tiež odložené na budúci týždeň, ale pochybujem, že zvládame. Veru, už nech sú vonku.
@sirinka Aké sú to homeopatiká? Myslím názov. Máš s nimi dobré skúsenosti? Ď 🙂
ahojte maminy trošku tu pokukám hladám inšpiráciu na peknu tortičku. aj môj malý bude mat rok v marci, ale je predčasniatko naše 🙂

@adelaida33 Nevadí už nič potrebovala som, lebo sme v takom prieskume, kde musím zaevidovať všetko, čo sme kúpili a plienky som zabudla v aute a manžel na ňom išliel do práce.