Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
baby mne este stale neprisla materska? im sibe tento mesiac??
Zelame vsetko najlepsie oslavencom 🙂 🙂 🙂
My sme nedelnu oslavu museli zrusit. Dostali sme teploty ☹ ☹ a trvaju uz dva dni. Zajra asi budem musiet ist s malou k lekarke. Viete mi niektora poradit nejake homeopatika proti teplote, bolave hrdielko, sopliky???? Dakujem
@fugu77 ja davam pri teplote cipok viburcol a ten jej velmi pomaha, a na sopliky euphorbium spray alebo len libenar kvapky, hrdielko nas este nebolelo, tak to neviem poradit 🙂
Mimochodom mi sme vikendovu oslavumalej narodenin mali a ochorela z toho maminka 😉 sups hnisava angina...
Všetkým vám ďakujeme za blahoželania ... a chcem aby sa to zastavilo, tak to letíííí ... len teraz sme prišli z pôrodnice ach jaj 😎
@blavacka zelam vsetko najlepsie k 1.rocku a celej rodinke pevne zdravie. My sme cela rodina chory uz od minuleho tyzdna . No a mala sa k nam pridala az posledna - zo soboty na nedelu.
Dakujem za radu 🙂 Noc uz mala mala len zvysenu teplotu alebo ziadnu. Verim, ze to pojde uz len k lepsiemu a vystacime si bez nurofenu (podala som 3x) a capikov panadol (podala som 1x) uz iba s vitaminom C. Krasny slnieckovy den 😉
čaute žienky, o dva dni má aj náš chrobáčik svoje prvé narodeniny, takže som v plnom prúde jarného upratovania, narodeninového nakupovania a plánovania pohostenia a uskutočňovania výzdoby... atď.
božinku, hlavne nech sa mi torta vydarí, lebo to bude poriadny trapas... náhradnú totiž nemáme 😅 . bude to moja prvá ozajstná torta a práve tá najdôležitejšia 😵 😵 😵 , už teraz mám trému 😝 😀 , jáj.
@adelaida33 drzim palceky 😉 ja som to radsej nechala na cukrarku, lebo by to asi nikto nejedol 😀
@adelaida33 Hlavne si užite ten prvý rôčik v pohodke a spolu, nič ti nesmie pokaziť tú chvíľu, aj keby ti torta spadla na zem 😀 , čo sa dúfam nestane 😉 . Obdivujem ťa, ja by som si tiež netrúfala 😅 .
@adelaida33 Viem, čo prežívaš ja som bola tiež v takom strese, či sa podarí 🙂 neboj dobre to dopadne 🙂 torta bude krásna a chutná veď z láskou robená 🙂 Držím päste 😉
Aj moja má v piatok jeden rôčik a keďže my robíme až dve oslavy, jedna torta je odo mňa a jedna objednaná od cukrárky 🙂
@adelaida33 neboj všetko sa vydarí ako sa má...torta sa určite podarí a najdôležitejšie je predsa to, že bude robená z lásky a že si sa vôbec na to dala, za čo Ťa ako @dadka1010 tiež obdivujem 😎 v najhoršom prípade svokruša pridá nejaký koment pre budúci raz 😝 😀
@adelaida33 🙂 neboj, si šikulka, tak isto všetko dopadne tak ako má!!! Musí, no nie! 🙂 A nemaj strach, že niečo nevýjde tak ako má.. lebo všetko bude tak ako má, lebo to budeš mať tak ako to chceš ty! A to je najdôležitejšie, aby si ty, tata a drobec boli spokojní, čo isto budete! jooooj obdivujem ťa, ja by som guráž na to nemala, ale na meniny 3.5. som sa rozhodla, že urobím aj ja nejakú tortičku, v piatok idem robiť testovaciu synovcovi a švagrovi k meninám xixi.. tak uvidím čo to obnáša.. spomeniem si na teba, že asi aj ty o takom čase niečo také budeš stvárať..😀 a kedy máte oslavu v piatok? alebo až cez víkend? 🙂
Jéminky, dakujem vám, kočky, za podporu, ste zlatééé! @blavacka
@dadka1010 keby mi fakt spadla 😕 , tak malému by to asi najmenej vadilo, ten by jurovno zo zeme zlííízal 😀 a nemusel by sa za ňou štverať na stôl. @ladytt len dúfam, ze máš pravdu, lebo z lásky to bude 😵 , azda mi neprihorí korpus alebo krém, jáj @amiiia tak na to vsadím aj 20€, že nejaký, priam iskriví, koment si neodpustí 😅 😝 @mianc 🙂 jednu oslavu, máme rovno zajtra, prídu všetci starí rodičia, a druhú v sobotu, to prídu krstní rodičia (a pravdepodobne pokračujeme aj v nedelu, mal by prísť môj brat s rodinou, ak bude mať v práci voľno). Normálne fuška 😅 .
@adelaida33 Tak to ťa čaká riadny víkend 🙂 krásne oslávte, nech všetko dopadne podľa tvojich predstáv 🙂
@adelaida33 to budeš mať ozaj fušku 🙂 u nás to trvalo 2 dni a mala som dosť 🙂 , ale určite to v poho zmakneš, a s tou tortou pre istotu kúp nanukovú tortu 😀 tá to istí...., a drobcovi prajeme všetko naj naj a aby vám robil stále veľkú radosť 😉
@adelaida33 xixi.. to mate podobné ako my.. ale my sme ťahali o deň menej.. 🙂 len sobotu a nedeľu.. 😀 tak veľa zdaru!!!!
@adelaida33 Mňa toto všetko čaká budúci víkend, tak aj ja upratujem už teraz ako divá. Tortičku mu spraví moja babička a druhú plánujem urobiť ja, takú ako robila
@mianc , tá sa mi veľmi páčila. Všetci sa už tešíme 🙂
nechce mi načítať fotky samotnej torty, hmm, neviem prečo... skúsim zajtra, dobrú noc.
@adelaida33 jéééj no super..a že Ty si aká šikovná 😵 tortička vyzerá supiš, určite bola aj chuťovo vynikajúca.. 😉 a malinkému samozrejme gratulujem, hlavne veeeeľa zdravíčka a to všetko ostatné k tomu 😎
@adelaida33 no super, a aka bola chut? mnam mnam!!!

@mianc dakujeme velmi pekne 😉