icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

blavacka
19. mar 2012

@mianc dakujeme velmi pekne 😉

asma
19. mar 2012

baby mne este stale neprisla materska? im sibe tento mesiac??

angela1
19. mar 2012

@mianc ďakujeme 🙂 🙂

mailinka
19. mar 2012

@amiiia gratulujeme a želáme všetko naj,naj,naj,najlepšie 😉 😵

tinav
19. mar 2012

@amiiia všetko najlepšie prajeme fešákovi 🙂

fugu77
19. mar 2012

Zelame vsetko najlepsie oslavencom 🙂 🙂 🙂
My sme nedelnu oslavu museli zrusit. Dostali sme teploty ☹ ☹ a trvaju uz dva dni. Zajra asi budem musiet ist s malou k lekarke. Viete mi niektora poradit nejake homeopatika proti teplote, bolave hrdielko, sopliky???? Dakujem

blavacka
19. mar 2012

@fugu77 ja davam pri teplote cipok viburcol a ten jej velmi pomaha, a na sopliky euphorbium spray alebo len libenar kvapky, hrdielko nas este nebolelo, tak to neviem poradit 🙂
Mimochodom mi sme vikendovu oslavumalej narodenin mali a ochorela z toho maminka 😉 sups hnisava angina...

ladytt
19. mar 2012

@amiiia Aj od nás všetko najlepšie k 1.rôčku 🙂

amiiia
19. mar 2012

Všetkým vám ďakujeme za blahoželania ... a chcem aby sa to zastavilo, tak to letíííí ... len teraz sme prišli z pôrodnice ach jaj 😎

tinav
19. mar 2012

@amiiia aj ja chcem zastaviť čas aby to bolo malé sladké voňavé zabalené v perinke 🙂 , za chvíľu škôlka, škola ... vidím to na staršom synovi od septembra mám doma stredoškoláka až sa mi slzy tisnú do očí aj som si v sobotu poplakala keď som si spomínala na okamihy v pôrodnici 🙂

ladytt
19. mar 2012

@amiiia
@tinav Presne ako píšete, tiež by som chcela, aby to išlo pomalšie.... a moje bábätko bolo ešte bábätkom.

fugu77
20. mar 2012

@blavacka zelam vsetko najlepsie k 1.rocku a celej rodinke pevne zdravie. My sme cela rodina chory uz od minuleho tyzdna . No a mala sa k nam pridala az posledna - zo soboty na nedelu.
Dakujem za radu 🙂 Noc uz mala mala len zvysenu teplotu alebo ziadnu. Verim, ze to pojde uz len k lepsiemu a vystacime si bez nurofenu (podala som 3x) a capikov panadol (podala som 1x) uz iba s vitaminom C. Krasny slnieckovy den 😉

blavacka
20. mar 2012

@fugu77 dakujeme a mi zelame skore uzdravenie 🙂

adelaida33
21. mar 2012

čaute žienky, o dva dni má aj náš chrobáčik svoje prvé narodeniny, takže som v plnom prúde jarného upratovania, narodeninového nakupovania a plánovania pohostenia a uskutočňovania výzdoby... atď.
božinku, hlavne nech sa mi torta vydarí, lebo to bude poriadny trapas... náhradnú totiž nemáme 😅 . bude to moja prvá ozajstná torta a práve tá najdôležitejšia 😵 😵 😵 , už teraz mám trému 😝 😀 , jáj.

blavacka
21. mar 2012

@adelaida33 drzim palceky 😉 ja som to radsej nechala na cukrarku, lebo by to asi nikto nejedol 😀

dadka1010
21. mar 2012

@adelaida33 Hlavne si užite ten prvý rôčik v pohodke a spolu, nič ti nesmie pokaziť tú chvíľu, aj keby ti torta spadla na zem 😀 , čo sa dúfam nestane 😉 . Obdivujem ťa, ja by som si tiež netrúfala 😅 .

ladytt
21. mar 2012

@adelaida33 Viem, čo prežívaš ja som bola tiež v takom strese, či sa podarí 🙂 neboj dobre to dopadne 🙂 torta bude krásna a chutná veď z láskou robená 🙂 Držím päste 😉

latea1
21. mar 2012

Aj moja má v piatok jeden rôčik a keďže my robíme až dve oslavy, jedna torta je odo mňa a jedna objednaná od cukrárky 🙂

amiiia
21. mar 2012

@adelaida33 neboj všetko sa vydarí ako sa má...torta sa určite podarí a najdôležitejšie je predsa to, že bude robená z lásky a že si sa vôbec na to dala, za čo Ťa ako @dadka1010 tiež obdivujem 😎 v najhoršom prípade svokruša pridá nejaký koment pre budúci raz 😝 😀

mianc
22. mar 2012

@adelaida33 🙂 neboj, si šikulka, tak isto všetko dopadne tak ako má!!! Musí, no nie! 🙂 A nemaj strach, že niečo nevýjde tak ako má.. lebo všetko bude tak ako má, lebo to budeš mať tak ako to chceš ty! A to je najdôležitejšie, aby si ty, tata a drobec boli spokojní, čo isto budete! jooooj obdivujem ťa, ja by som guráž na to nemala, ale na meniny 3.5. som sa rozhodla, že urobím aj ja nejakú tortičku, v piatok idem robiť testovaciu synovcovi a švagrovi k meninám xixi.. tak uvidím čo to obnáša.. spomeniem si na teba, že asi aj ty o takom čase niečo také budeš stvárať..😀 a kedy máte oslavu v piatok? alebo až cez víkend? 🙂

adelaida33
22. mar 2012

Jéminky, dakujem vám, kočky, za podporu, ste zlatééé! @blavacka
@dadka1010 keby mi fakt spadla 😕 , tak malému by to asi najmenej vadilo, ten by jurovno zo zeme zlííízal 😀 a nemusel by sa za ňou štverať na stôl. @ladytt len dúfam, ze máš pravdu, lebo z lásky to bude 😵 , azda mi neprihorí korpus alebo krém, jáj @amiiia tak na to vsadím aj 20€, že nejaký, priam iskriví, koment si neodpustí 😅 😝 @mianc 🙂 jednu oslavu, máme rovno zajtra, prídu všetci starí rodičia, a druhú v sobotu, to prídu krstní rodičia (a pravdepodobne pokračujeme aj v nedelu, mal by prísť môj brat s rodinou, ak bude mať v práci voľno). Normálne fuška 😅 .

ladytt
22. mar 2012

@adelaida33 Tak to ťa čaká riadny víkend 🙂 krásne oslávte, nech všetko dopadne podľa tvojich predstáv 🙂

angela1
22. mar 2012

@adelaida33 to budeš mať ozaj fušku 🙂 u nás to trvalo 2 dni a mala som dosť 🙂 , ale určite to v poho zmakneš, a s tou tortou pre istotu kúp nanukovú tortu 😀 tá to istí...., a drobcovi prajeme všetko naj naj a aby vám robil stále veľkú radosť 😉

mianc
22. mar 2012

@adelaida33 xixi.. to mate podobné ako my.. ale my sme ťahali o deň menej.. 🙂 len sobotu a nedeľu.. 😀 tak veľa zdaru!!!!

careamell
22. mar 2012

@adelaida33 Mňa toto všetko čaká budúci víkend, tak aj ja upratujem už teraz ako divá. Tortičku mu spraví moja babička a druhú plánujem urobiť ja, takú ako robila
@mianc , tá sa mi veľmi páčila. Všetci sa už tešíme 🙂

adelaida33
23. mar 2012

Čaute žienky, prvá narodeninová oslava nášho chlapčeka bola super, chválabohu, všetko sa mi vydarilo: pohostenie a hlavne aj torta, všetkým chutila, vrátane oslávenca 😵 😵 😵 . Ďakujem, že ste mi držali palčeky 😉 😉 😉 .

adelaida33
23. mar 2012

nechce mi načítať fotky samotnej torty, hmm, neviem prečo... skúsim zajtra, dobrú noc.

amiiia
23. mar 2012

@adelaida33 jéééj no super..a že Ty si aká šikovná 😵 tortička vyzerá supiš, určite bola aj chuťovo vynikajúca.. 😉 a malinkému samozrejme gratulujem, hlavne veeeeľa zdravíčka a to všetko ostatné k tomu 😎

siss_sz
24. mar 2012

@adelaida33 no super, a aka bola chut? mnam mnam!!!

adelaida33
24. mar 2012

@amiiia @siss_sz ďakujeme 😉 !!! cesto bolo klasické svetlé piškótové (3 pláty) a urobila som 3 krémy - dve plnky (vanilkovú a tvarohovo-smotanovú s broskyňami) a jednu polevu vanilkovo-smotanovú.
no, hurá, načítalo mi ešte tie fotky, čo včera nechcelo: