Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@mianc on už je asi starší, nie? koľko má rokov? a cesto? klasika? svetlá či tmavá piškota?
@adelaida33 synovec ten bude mať 15 😉 a robila som svetlú piškotu..🙂
@mianc jasné 😉 , to vysvetľuje všetko 😎 . a marcipán si ťahala ozajstný, či len z tých cukríkov si "vyrobila"? pýtam sa, lebo ja mám v pláne čoskoro začať skúšať robiť tiež tie "poťahy" 😅 .
dnes poobede (ak stihneme dr.) ideme do poradne a čaká nás aj očkovačka, 3. dávka hexy. pneumokoky nechceme. tak držte palce...
Ahojte baby. Ja viem že sa to tu už preberalo 300x ale vtedy som tomu nevenovala pozornosť. Ide o buginu, golfáč. Prosím ak ste spokojná s tou vašou, dajte tip a ja si to mrknem na webe. Doteraz som bola presvedčená, že toto nebudem riešiť, lebo mám 3-kombináciu a som s nou spokojná, ale jedna známa je tehotná a chce odo mna ten kočár kúpiť. A celkom sa mi zapáčila predstava nového, ale neviem akýýýýýý. Prosím dajte tipy.
@adelaida33 ja som si zohnala ten poťah u nás v cukrárenských pomôckach, neviem či tam niečo v blízkosti také máš, tie sú rôzne buď hmota K2 (tá je len na poťah a odporúčajú to pre začiatočníkov) alebo potom Smartflex Flower s príchuťou čerešne, s tým sa mi naozaj dobre robilo, ten je aj na poťahovanie a aj na modelovanie, ale je aj o čosi drahší, ak chceš však bližšie info písneme si cez IP 😉
@gm my máme tento: http://www.svetkocikov.sk/kociky-quatro/563-det...
QUATRO MONZA sivo-ružový, sme s ním zatiaľ spokojný, jeho výhodou je, že sa rúčka dá prehadzovať do predu a aj do zadu 🙂
@adelaida33 jooooj!!! teraz čítam o tom očkovaní! Tak sa držte! My s Timkou držíme palčeky nech to Martinko dobre znáša!!! 😉 a maminke silné nervy!
@mianc tak sme to zvládli tentokrát s plačom ☹ , no aspoň nám vyhoveli a dali sme len hexu..., ale aj tak budem trpnuť... 😒 . super tipy na poťahy, ja som zatiaľ premýšľala o poťahu z marshmallow (ked sa k tomu dostanem aj činom, nielen rečami 😀 , tak IP). mimochodom, krásne topánočky 🙂 .
@adelaida33 sú naozaj krásne, ale ako vidíš, skôr pre chlapčeka, ale tak aj dievčatko môže, ale my už máme toho veľa a naozaj to nestihneme ani nosiť! My nateraz máme 3 topánky a to už ďalšie 2 o číslo väčšie.. 🙂 to sa ako všetcia "zbláznili" a kupujú nám topánočky! xixi.. a ja to potom musím takto riešiť
@gm cybex callisto 2012
@mianc akože na súčasnú veľkosť Timkinej nôžky máte koľko topánočiek??? 😀 hotová parádnica 😀 .
ostatné kočky, to aj vy máte pre svoje marcovčiatka po viac párov topánok na vonku z jedného čísla?
@adelaida33 ja by som ich toľko nekupovala, ale ako keby sa celá rodina dohodla a pomaly každý nám doniesol na návštevu topánočky, to ako keby sa všetcia tešili, že už Timka chce utekať.. xixi.. ale sme si nechali také dievčenské a tieto som sa rozhodla posunúť ďalej.. a čo ti poviem, to nám už doniesli aj číslo 25 a 23 😀 no neviem neviem..
@mianc 😀 tak to jej na meniny donesú topánočky rovno na stužkovú 😀
@adelaida33 xixixi.. takýmto tempom veru áno! 😀 a na narodeniny už budú k promóciam.. 😀 😀 😀 😀 😀
@adelaida33 Máme len jedny zatiaľ stačí 🙂 Teda môžete si otvoriť obchod z topánočkami keď to takto pôjde ďalej @mianc :D
@adelaida33 my máme 3 páry plus sandále na leto no dnes som pozerala aj plátenky na leto lebo v topánkach sa mu ťažko lezie na šmýkalke a hlavne po schodoch 😀
@asma ďakujem 🙂 . ciii, ale tebe sa to tehulkovanie už kráti 🙂 🙂 🙂 .
@tinav a tie 3 páry máte v jednej veľkosti na teraz?
@adelaida33 nie 2 páry nateraz a 1 na jeseň no uvidím ako mu porastie noha lebo aj tie má trošku voľné no boli za super cenu celokožené a ani mu v nich nohy nesmrdia 😀 nato som ja veľmi alergická 😒
@tinav áno, rozumiem 😀 . a za akú supercenu boli? 😅
@adelaida33 jedny boli za 14eur, ďalšie 2 páry po 4eur minuloročný vzor a sandále 12eur super nie 😀
@tinav fíha, tak to ozaj super ceny 🙂 🙂 🙂

@careamell To si neviem predstaviť ako chlapi debatujú o plienkach :D Ale aj nášmu tatkovi sa zdajú látkové drahé a on vie dať iba jednorázovku zatiaľ 🙂 no látkujeme iba/už od 8 mesiaca.