icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

ladytt
26. mar 2012

@careamell To si neviem predstaviť ako chlapi debatujú o plienkach :D Ale aj nášmu tatkovi sa zdajú látkové drahé a on vie dať iba jednorázovku zatiaľ 🙂 no látkujeme iba/už od 8 mesiaca.

adelaida33
27. mar 2012

@mianc on už je asi starší, nie? koľko má rokov? a cesto? klasika? svetlá či tmavá piškota?

mianc
27. mar 2012

@adelaida33 synovec ten bude mať 15 😉 a robila som svetlú piškotu..🙂

adelaida33
27. mar 2012

@mianc jasné 😉 , to vysvetľuje všetko 😎 . a marcipán si ťahala ozajstný, či len z tých cukríkov si "vyrobila"? pýtam sa, lebo ja mám v pláne čoskoro začať skúšať robiť tiež tie "poťahy" 😅 .

adelaida33
27. mar 2012

dnes poobede (ak stihneme dr.) ideme do poradne a čaká nás aj očkovačka, 3. dávka hexy. pneumokoky nechceme. tak držte palce...

gm
27. mar 2012

Ahojte baby. Ja viem že sa to tu už preberalo 300x ale vtedy som tomu nevenovala pozornosť. Ide o buginu, golfáč. Prosím ak ste spokojná s tou vašou, dajte tip a ja si to mrknem na webe. Doteraz som bola presvedčená, že toto nebudem riešiť, lebo mám 3-kombináciu a som s nou spokojná, ale jedna známa je tehotná a chce odo mna ten kočár kúpiť. A celkom sa mi zapáčila predstava nového, ale neviem akýýýýýý. Prosím dajte tipy.

mis_ka
27. mar 2012

@gm nuna 2011, som velmi velmi spokojna 🙂

mianc
27. mar 2012

@adelaida33 ja som si zohnala ten poťah u nás v cukrárenských pomôckach, neviem či tam niečo v blízkosti také máš, tie sú rôzne buď hmota K2 (tá je len na poťah a odporúčajú to pre začiatočníkov) alebo potom Smartflex Flower s príchuťou čerešne, s tým sa mi naozaj dobre robilo, ten je aj na poťahovanie a aj na modelovanie, ale je aj o čosi drahší, ak chceš však bližšie info písneme si cez IP 😉

mianc
27. mar 2012

@gm my máme tento: http://www.svetkocikov.sk/kociky-quatro/563-det...
QUATRO MONZA sivo-ružový, sme s ním zatiaľ spokojný, jeho výhodou je, že sa rúčka dá prehadzovať do predu a aj do zadu 🙂

mianc
27. mar 2012

@adelaida33 jooooj!!! teraz čítam o tom očkovaní! Tak sa držte! My s Timkou držíme palčeky nech to Martinko dobre znáša!!! 😉 a maminke silné nervy!

mianc
27. mar 2012

ozaj kočky nezháňate niektorá topánočky pre svojho drobca? My máme jedny nazvyš, čo sme dostali darom, ale sú skôr pre chlapca ako pre dievča vo veľkosti 19 a zn. RAK, sú úplne nové, tak ak niektorá má záujem rada posuniem ďalej!

adelaida33
27. mar 2012

@mianc tak sme to zvládli tentokrát s plačom ☹ , no aspoň nám vyhoveli a dali sme len hexu..., ale aj tak budem trpnuť... 😒 . super tipy na poťahy, ja som zatiaľ premýšľala o poťahu z marshmallow (ked sa k tomu dostanem aj činom, nielen rečami 😀 , tak IP). mimochodom, krásne topánočky 🙂 .

mianc
27. mar 2012

@adelaida33 sú naozaj krásne, ale ako vidíš, skôr pre chlapčeka, ale tak aj dievčatko môže, ale my už máme toho veľa a naozaj to nestihneme ani nosiť! My nateraz máme 3 topánky a to už ďalšie 2 o číslo väčšie.. 🙂 to sa ako všetcia "zbláznili" a kupujú nám topánočky! xixi.. a ja to potom musím takto riešiť

adelaida33
27. mar 2012

@gm cybex callisto 2012

adelaida33
27. mar 2012

@mianc akože na súčasnú veľkosť Timkinej nôžky máte koľko topánočiek??? 😀 hotová parádnica 😀 .
ostatné kočky, to aj vy máte pre svoje marcovčiatka po viac párov topánok na vonku z jedného čísla?

mianc
27. mar 2012

@adelaida33 ja by som ich toľko nekupovala, ale ako keby sa celá rodina dohodla a pomaly každý nám doniesol na návštevu topánočky, to ako keby sa všetcia tešili, že už Timka chce utekať.. xixi.. ale sme si nechali také dievčenské a tieto som sa rozhodla posunúť ďalej.. a čo ti poviem, to nám už doniesli aj číslo 25 a 23 😀 no neviem neviem..

adelaida33
27. mar 2012

@mianc 😀 tak to jej na meniny donesú topánočky rovno na stužkovú 😀

mianc
27. mar 2012

@adelaida33 xixixi.. takýmto tempom veru áno! 😀 a na narodeniny už budú k promóciam.. 😀 😀 😀 😀 😀

ladytt
27. mar 2012

@adelaida33 Máme len jedny zatiaľ stačí 🙂 Teda môžete si otvoriť obchod z topánočkami keď to takto pôjde ďalej @mianc :D

mianc
27. mar 2012

@ladytt no asi tak.. 🙂 ale už som im povedala, že žiadne topánočky nech už nekupujú, že to ani nemám, kde mať.. 🙂 však tá moja kočka má viacej topánok ako ja..hahaha

tinav
27. mar 2012

@adelaida33 my máme 3 páry plus sandále na leto no dnes som pozerala aj plátenky na leto lebo v topánkach sa mu ťažko lezie na šmýkalke a hlavne po schodoch 😀

adelaida33
27. mar 2012

@asma ďakujem 🙂 . ciii, ale tebe sa to tehulkovanie už kráti 🙂 🙂 🙂 .

ladytt
27. mar 2012

@mianc Na každý deň jedny 🙂 bude z nej parádnica 🙂 ale čo ich to napadlo kupovať topánočky? Veď to sa najlepšie kupuje tak, že sa skúša 😅

adelaida33
27. mar 2012

@tinav a tie 3 páry máte v jednej veľkosti na teraz?

mianc
27. mar 2012

@ladytt no tiež neviem.. asi od samej radosti, že videli ako by už utekala kade tade.. tak asi preto.. 🙂 😀 oni zmerali vnútornú dĺžku a bolo.. nám už len doniesli na hotovku..

tinav
27. mar 2012

@adelaida33 nie 2 páry nateraz a 1 na jeseň no uvidím ako mu porastie noha lebo aj tie má trošku voľné no boli za super cenu celokožené a ani mu v nich nohy nesmrdia 😀 nato som ja veľmi alergická 😒

ladytt
27. mar 2012

@mianc Síce veď aj my sme tak dávnejšie dostali dvoje, ale také iba capačky do kočíka a nikdy sme ich ani nemali obuté, boli nám malé, ale číslo malo sedieť. Našťastie teraz už nikto nekupoval zbytočne...

adelaida33
27. mar 2012

@tinav áno, rozumiem 😀 . a za akú supercenu boli? 😅

tinav
27. mar 2012

@adelaida33 jedny boli za 14eur, ďalšie 2 páry po 4eur minuloročný vzor a sandále 12eur super nie 😀

adelaida33
27. mar 2012

@tinav fíha, tak to ozaj super ceny 🙂 🙂 🙂