icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

eva76
30. mar 2012

@lisjanka
dakujeme

slniecko103
30. mar 2012

@vladimira32 u nas stihame aj s tatinkom.tatinko ho zabava a ja striham .

dadka1010
31. mar 2012

@vladimira32 Aj u nás jedine pri reklamách a väčšinou ráno, keď sa zobudí, dávam ho hneď na nočník na kakanie a nachystám si nožničky a keď ide tá reklama na O2, alebo pošta, má ich viacej obľúbaných, tak vtedy strihám. Tiež je to niekedy neúspešné, ale na tretí pokus sú väčšinou ostrihané všetky 😀

Aj my už behám, síce ešte tak ťarbavo a smiešne, ale už chodí sám. Teraz máme padacie obdobie, dnes už spadol asi 10 krát ☹ , chudák a v noci je to stále o nervy. Stále sa budí po pol noci a reve aj do piatej rána niekedy. Neviem prečo, niekedy sa len ošíva, oškrabuje, nemôže si nájsť miesto. Nechápem či to môže byť nejaká alergia, či čo. Prášok som nemenila, izbú vetrám pred spaním, nič dráždivé nepapá... 😕 Uvidíme, kedy to prejde 😉

careamell
31. mar 2012

Tak, oslávili sme aj my dnes, ako poslední z marcoviek...Ja som nakoniec tortu nerobila, lebo ma každý odhováral, že by sa to aj tak nepojedlo. Spravila babička, motýlika. 🙂

dadka1010
31. mar 2012

@careamell Krásna a gratulujeme, nech malinká robí radosť a nech je zdravučká 😉

asma
31. mar 2012

@careamell krasna, gratulujem...

siss_sz
1. apr 2012

@careamell aj vy ste mali ten ohnostroj, co dadka?
tak pozerala som fotky, krasna oslava..este raz vsetko naj!!!

siss_sz
1. apr 2012

@dadka1010 to inac pisu, ze ked deti zacnu chdit, proste sa v noci budia a chcu chodit 2 aj 3 hodiny... proste ta nova dimenzia pohybu im nedava spavat... tak zial, asi ste to schytali :-/ 😀
takze zase len vydrzat!!!
aj nas uz chodi, taky je zlaty... tak uz len dobre natrenovat aj na von a zbohom starosti s krizami😀

dadka1010
1. apr 2012

@siss_sz Bože ja som sa z neho dneska išla usmiať. Chodí si, stále sa motká a ešte si pri tom čosi mrmle tou svojou rečou, niekedy si jednu rúčku položí na to svoje tučné pupčo a uteká a stále chodí dookola. 😀 Taký je podarený, nemôžem z neho. Ešte tak ťarbavo ťapká. Vonku to ide ešte zle, zakopáva, hlavne ak nie je rovný povrch, ale nechávam ho, nech si zvyká, aby sa potom nebál. A s tými nocami sa to už asi zlepšuje, nechcem to zakríknuť, klop, klop, klop. A vy sa ako máte? Bublinka poslúcha v brušku? 😉

careamell
1. apr 2012

@siss_sz áno, mali sme na torte ten ohňostroj, malému sa to náramne páčilo, nemohol sa na to vynadívať, len keby to prskalo dlhšie 🙂

careamell
1. apr 2012

A takto sme sa divili 🙂

siss_sz
1. apr 2012

@careamell hoooooooooo... 🙂 citam z pier 😉

tinav
1. apr 2012

@careamell môžem sa spýtať kde ste kúpili ten ohňostroj ? nás čaká oslava o 2 týždne a trošku by sme si to chceli spestriť 😀

lisjanka
1. apr 2012

@tinav ohňostroj sa dá kúpiť v cukrárňach,aspoň u nás to majú v každej....sú rôznej veľkosti a podľa toho potom dlho horia.... 😉

careamell
1. apr 2012

@tinav U nás to mali v papiernictve 🙂

asma
1. apr 2012

@siss_sz jeee čítam dobre budete mat prirastok?

siss_sz
2. apr 2012

@asma hej🙂 ale ty co, kedy uz ides? tak nech vsetko prebehne hladko - od porodu po zžívanie s malou 😉
daj potom urcite vediet, ake to bolo 🙂

asma
2. apr 2012

@siss_sz tak to velká gratulacia....a ako sa citis.? ja som prve mesiace bola ako v kome, som mala take mikrospanky som ledva existovalaa a to mala este nebehala, budem ti drzat palce... mno ja uz kazdy den, uz sa chystam vsetko zbalene len malej potvorke sa nechce von a ja sa citim uz dost uboho a mala to ani nevravim, idu nam zuby, tak sme nervave, este ze mam taky pupek xixiix ma kde sediet..

siss_sz
2. apr 2012

@asma 😀 no tak ale je krasne sledovat, ako ste to dotiahli pekne daleko a snad do rychlejho a stastneho konca/zaciatku...
lebo naposledy, co som bola u gynekologa, volala mu nejaka pacientka, ze je tehu a ze asi nechce babatko... a som sa potom pytala, ze preco, ci mi moze povedat,... a sestricka ze "ved teraz rodila" - tak asi tiez nejak po sestonedeli... no a vidis, ty si si nechala druhu babiku, tak si velka hrdinka a ja verim, ze to vsetko super zvladnete!!!!
no mne byv zle len tak vecer, ako @adelaida33 hovorila, akoby som mala "morsku chorobu" ale inak mi je uuuuuuuuuuzasne, ja sa strasne tesim z toho... a uz by som nakupovala babske veci (ved som aj trosku kupila, nevydrzala som..strasne by som chcela dievcatko... ale ved ked bude chalan, nevadi, snad prehovorim muza este na jeden pokus😀) a tak... 🙂

magre
2. apr 2012

Dievcata, uz niektore uvazujete o druhom potomkovi? Okrem
@asma samozrejme 😀 Lebo ja som bola pevne rozhodnuta, ze chcem, ale teraz ma uz prepadaju pochybnosti, ci to zvladnem... 😖 Ked si predstavim, zase to nocne vstavanie a tom Misko bol este relativne dobre babo, co ked dostanem dakeho zlostnika ? 😅 A este pes ako bonus, tie prechadzky si neviem predstavit. Normalne mam z toho depku... Chcem druhe, ale ...
Inak my este stale nechodime, s tatrovkou vsak beha ako drak 🙂 V noci cestuje po celej posteli, aj ked spi medzi nami, vcera sme ho nasli uplne dole pri nohach opreteho o dosku 😀

magre
2. apr 2012

Fotos z oslavy a s oblubenymi hrackami 🙂

sirinka
2. apr 2012

@magre ja som mala deti tak skoro po sebe prave, aby som nevypadla z toho kolotoca, aby som si nezvykla na pokoj, lebo potom by to pre mna bolo tazsie dat sa an to opat...

a k tomu, ako to zvladnes napisem ti moj postreh cez vikend.... dve starsie baby odisli na vikend k babke s dedkom a ja som zrazu nic nestihala, lebo janulka zrazu na mne visela, vyzadovala si kazdu minutu mojho casu, celu moju pozornost...ja uz som sa nevladala s nou hrat a vtedy som pochopila, preco niektore mamicky tvrdia, ze nemozu mat druhe, lebo ich dieta je velmi zive, hyperaktivne, neposlusne a co ja viem co este a ze by uz dalsie babatko popri nom nezvladali...ale to je omyl, lebo akonahle maju deticky surodenca, travia velmi vela casu ich pozorovanim, skusanim, neskor sa samozrejme spolu uz aj hraju...niekedy mam pocit, ze cim viac deti na kope, tym viac casu mam.... 😀 to napriklad ked dosli minule k nam na zahradu aj susedove, tak som si stihla pokopat a zasadit v zahradke...

sirinka
2. apr 2012

baby a je tu okrem mna este niekto iny, komu este nenabehol cyklus od porodu?

siss_sz
2. apr 2012

@magre my sme sa tiez preto rozhodli "tak rychle" pre druhe... lebo si odvyknes od toho..a komu by sa zase do toho chcelo vhupnut...to by sme sa museli este viac odvazovat... a co mam kamosky a znamych..kazdy povie, keby som mohol, mam ich aj ja skorej... to "najhorsie" trva pol roka, potom uz je dobre...
😉

magre
2. apr 2012

@sirinka
@siss_sz Dakujem dievcata, ste ma trosku ukludnili 🙂 Tak sme sa mm dohodli, ze tomu dame volny priebeh a uvidime 🙂 My sme trosku limitovani aj jeho vekom, takze ak ano, tak to chceme stihnut cim skor 😉 Normalny pravidelny cyklus nemam, takze to aj tak bude asi viac- menej nahoda, ak sa to podari 🙂

sirinka
2. apr 2012

@magre drzime palce...

careamell
2. apr 2012

A my papáme!!! A ako! Malý zje všetko, čo vidí 🙂 Tak som sa konečne dočkala, dúfam, že mu to vydržííííí....

ladytt
2. apr 2012

@careamell waw tak super konečne 🙂

careamell
2. apr 2012

@ladytt Asi sa na tie svoje narodeninky spamätal 🙂

ladytt
2. apr 2012

@careamell Hej aj my sme po narodeninkách mali dobre obdobie, ale zas sme v starom režime, dúfam, že vám to vydrží dlhšie alebo najlepšie už nastálo.