icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

careamell
8. máj 2012

@adelaida33 juj no ja by som aj pozerala, ale mám pocit, že sa s posledných dňoch zastavím až večer. Beháme stále na chalupu, tam sme skoro celý deň. Malý je stále na čerstvom vzduchu, tak idem radšej tam, ako po meste behať. A keď som konečne doma, tak upratujem, periem, varím a robím úlohy so staršou dcérkou. Hokej veru nemám čas 😒
Malý mi inak stále spáva 2 krát denne, to asi len my, lebo ako som tak čítala, tak už skoro všetky deti spinkajú len raz. To sme taký spachtoši? 🙂

adelaida33
8. máj 2012

@careamell dnes aj môj dal dva 😀 . tak ja som si dnes tiež nesadla, tvárila som sa, že je sobota a všetko som vydrhla, vyriadila a vyumývala. zajtra pokračujem s chladničkou a špajzou, ak neodpadnem 😝 . ozaj, a ako ide malej škola?

tinav
8. máj 2012

@careamell aj my spíme 2x 🙂
@adelaida33 super fotka ani som ťa nespoznala 🙂 keď už si rozbehnutá v tom upratovaní neprídeš aj k nám 😀

adelaida33
8. máj 2012

@tinav 😀 to určite 😀 už ma vidíš 😀 , ale pomocnica by sa mi zišla 😀 hm? a dík za pochvalu 🙂 🙂 🙂 .

tinav
8. máj 2012

@adelaida33 odkedy sme sa presťahovali nič ma akosi nebaví ☹ ani upratovanie stále behám za malým momentálne mi ničí moje kvety jeden to už má za sebou a začalo u nás obdobie vzdoru ☹ začal sa hádzať o zem no našťastie iba doma, zatiaľ si to veľmi nevšímam ☹ no dúfam že ho to skoro prejde

adelaida33
8. máj 2012

@tinav neboj, to prejde, to je len také prvé "vytriezvenie" po únavnom zaberáku - sťahovanie... ale s postupne prichádzajúcim letom si privykneš na nové a bude fajn 🙂 . tak ani s mojím "bábätkom" to už nie je furt med lízať, a to ešte sám nechodí, bojí sa ma pustiť, tak sa vždy akosi musí prispôsobiť aj on, aj ja, ale čo bude potom až sa rozbehne... 😅 . tiež mám "mierne" obavy z hádzania sa o zem 😖 .

careamell
8. máj 2012

@adelaida33 naša malá je šikovnica, nie je s ňou veľa roboty 🙂 v škole je najlepšia z triedy 🙂 Po kom to asi má??? Po mne asi eee 🙂 🙂 🙂 Chodí na mažoretky, Dance aerobic...všetko stíhame 🙂
Malý sa inak tiež začal v poslednej dobe dosť jedovať, ak nie je po jeho, tak ručí od nervov, ach jaj, tak už aj u nás to začína...sa teším 🙂

adelaida33
8. máj 2012

@careamell a ako si to zvládala s malou? aké bolo jej obdobie vzdoru?

tinav
8. máj 2012

@adelaida33 teraz keď porovnávam tak prvý syn bol anjel a ja som bola asi viacej trpezlivá, malý je veľmi náročný a taký môj cicík ako ho volá manžel keď niečo vyparáti uteká ku mne a kričí mama 🙂 no aspoň že lepšie spí minulú noc sa zobudil až ráno o 4 čo je náš rekord a spal do 6.30 mohlo by mu to vydržať 🙂

ladytt
8. máj 2012

@careamell Aj my spinkáme ešte 2krát.

amiiia
8. máj 2012

Noooooo baby fakt nemám moc čas čítať čo sa tu deje - ale nedá mi dnes nenapísať, že fu veru začal u nás vzdor..neviem či ste to tu už riešili alebo ako ste na tom... malý sa za hocičo rozplače, ked niečo nedostane a najnovšie si sadne a začne si udierať hlavičku o zem - nie silno, ale jedným okom kukne na mňa či sa na neho pozerám - evidentne že skúša.. 😉 dnes som už bola fakt na nervy..len vyjdem z izby- mama mama, v kuse ide za mnou, v jednom kuse niečo chce (neviem čo) len ukazuje...ked mu to nedám, hodí sa o zem..a tak stále dookola..akože dnes bol fakt extrém a mám pocit že konverzácia za celý dnešný deň bola no, no no ! a to ked len vyslovím tak plače hneď jááááááj... 😖

careamell
9. máj 2012

@adelaida33 Rebeka mala obdobie vzdoru až tak okolo 2. roku. To sa mi hádzala v obchode, že chce bábiku a keď som jej ju nekúpila, niesla som ju na rukách celú cestu ako sa trepala. Doma som ju oblečenú dala do sprchy a sprchovala studenou vodou. To mala taký amok, že som sa bála, že si ublíži od jedu. Musela som zavolať mame a tá mi poradila tú sprchu. Potom som ju zavrela do izby a tak sa ešte hodnú chvíľu hádzala a potom prestala. Ja som bola z toho na nervy 😒

adelaida33
9. máj 2012

@careamell 😕 och, božinku, tak to si si s ňou "užila" 🙄 🙄 🙄 . až mám strach, čo bude... obdivujem ťa, že si sa nezosypala... 😖 , byť z takéhoto vzdoru len na nervy je ešte dobré 😝 😉 .

adelaida33
9. máj 2012

@dadka1010 daj potom vedieť, čo dr. na tú masť a jej možné negatíva ohľadom pipíka...

adelaida33
9. máj 2012

@amiiia fuha, tak aj u vás to už začalo 😕 😒 . drž sa a veľa trpezlivosti.

dadka1010
9. máj 2012

@adelaida33 Ahoj, idem tam až zajtra, lebo kartu mám ešte doma od vtedy čo sme boli na urologii 😅 , som ju zabudla , lebo sme spali u našich, tak aby vedel do nej pediater nahliadnúť

dadka1010
9. máj 2012

aj náš krtko vreští keď mu niečo nechcem dať, našťastie sa o zem nehádže. Najhoršie je to keď sa nedá ísť von, lebo teraz ako je to pekné počasie, tak sme niekedy aj celý deň vonku pred domom, za domom, stále máme čo robiť. No keď prší, tak to je taký umrnčaný, že ho aspon do kotolne vezmem "drevo počítať" 😀

mianc
9. máj 2012

Ahojte kočky, ja tu teda riadne zanedbávam.. až sa hanbím 😔 ale po večeroch si aspoň čítnem narýchlo čo máte nové.. my už cupitáme samé.. ale ako sa nám chce.. niekedy samé, inokedy v strede zastaneme a pýtame palec, alebo si sadneme a ideme štvornožky.. 😀 u nás vzdor ešte našťastie nezačal.. teda som nejak nepostrehla.. 😉 a spinkávame len 1x do dňa a to ako si Timka vypytá, niekedy to je už o tej 10h do 12h alebo aj okolo 12,30-14,30h ako je unavená.. 🙂 papkáme už skoro všetko čo teda môžeme a cez víkend sme mali oslavu Timkiných menín, dokonca som aj tortičku robila.. 🙂
prikladám aj fotečku oslávenkyne 🙂 a môj výtvor 😀

careamell
9. máj 2012

@mianc Ako by moja malá povedala: Jeeeeeeeeeeeej 🙂 Krásna torta 🙂

mianc
9. máj 2012

@careamell Ďakujem.. 🙂 to je teraz moje nové hoby 😀 tak sa učím..

ladytt
9. máj 2012

@mianc Krásna tortička. Gratulujeme k meninkám 🙂

angela1
9. máj 2012

@mianc no ty sa nezdáš 😀 ozaj pekná tortička aj malá oslávenkyňa 😵

mianc
9. máj 2012

@ladytt ďakujeme 🙂
@angela1 xixi.. tiež sa čudujem, kde sa to vo mne schovávalo.. 😀 a oslávenkyňa je aj tak tá najkrajšia.. 😉

dadka1010
9. máj 2012

@mianc Krásna torta, klobúk dolu 😉

mianc
9. máj 2012

@dadka1010 Ďakujem, som mala veľkú inšpiráciu.. 😉

adelaida33
9. máj 2012

@mianc cííí, ty profíííčka 🙂 . veľká pusinka od Maťka pre oslávenkynu 😉 .

adelaida33
9. máj 2012

Tak čo, baby? Dnes sa tu stretneme viaceré či zasa kukáte hokej??? 😀

careamell
10. máj 2012

Naše vlásky...🙂

amiiia
10. máj 2012

@careamell jéééééj aký je zlatunký 😉

mianc
10. máj 2012

@adelaida33 xixi.. ja som už do postele zaparkovala..🙂 mňa ten hokej veru neláka.. 😀