Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@careamell aha, takže aj malá je alergická na niektoré potraviny? 😒 asi je teda predpoklad, že aj malý bude ☹ . a malý hrušky môže, či odvtedy si mu neskúšala dať? hm, ale ak si vegeteriánka dlhodobo, tak predpokladám, že to máš už dobre namakané a vieš, ako a čím si príjem mäsa nahradiť... takže to by až taký problém nemal byť, či myslíš, že z toho to máš? 😕 a dr. si sa na tie biele škvrny nepýtala? no ak ich má tvoj malý dlhodobo a často, isto sa poraď... a potom uvidíš, čo dalej... niečo vymyslíš.
jéj, tak už aj tvoj je vykosený 😅 . my chceme so strojčekom zajtra, no ešte sa rozhodujeme medzi 9 a 12mm 😝 . nechceme úplne krátke, ale zasa ani také, že o "týždeň" môžeme strihať znova 😖 .
@adelaida33 Rebeka mala presne takú istú reakciu ako malý, keď bola ona mimi, ale teraz jahody v pohode, nik z rodiny nie je na nič alegický. Hruška v pohode, to jedol aj skôr. Ja nie som vegetariánka z presvedčenia, len mi je z mäsa proste zle, raz za čas si aj dám kuracie prso, ale to je tak všetko. Ja som mala celý život problémy so železom. Nikdy som sa práveže tomu nevenovala, až teraz, keď viem, že aj malý je anemický ako ja. 😒 Chcem ísť na prehliadku, celkovú, veď som hádam ani nebola ešte, len keď kojím, tak to asi nepôjde.
My sme malého dali tiež najskôr na dlhšie, ale mal to také šišaté, tak sme dali menej, veď o chvíľu to bude mať zase také isté 🙂
@careamell toto "poznám", môj mal kedysi reakciu na vajíčka, stačilo, ked som ich ja zjedla, a teraz ich už môže aj sám. je super, že aj z "takých vecí" sa dá vyrásť...
@adelaida33 Ja som strihala tým najväčším čo sme mali, 21mm či tak nejako, lebo som nechcela veľmi na krátko, bolo ešte chladnejšie a teraz to už znovu má dlhé, tak pôjdeme už na kratšie.
@adelaida33 ako závidím to strihanie samozrejme v dobrom 🙂 my zatiaľ nemáme čo vlásky nám začali rásť iba teraz je to vraj typické pre blonďákov s modrými očami 🙂 aj starší syn nemal veľa vlasov no teraz má riadnu hrivu po mne 🙂
@adelaida33 my vcera uz druhy raz...ale nie vykosil, iba ostrihala...ma tak 1,5cm vlasy 😉
Súťažíme, podporíte nás? http://latkoveplienky.com/content/skoro-letna-b...
@tinav Aj my presne tak podobne s vláskami, začali rásť len nedávno, ale už sa ho chystáme, nech to má tak rovnomerne. Tiež je blonďák s modrými očami, len neviem po kom blonďák 😀, ani nikto v rodine nie je blond od prírody, možno nejaká zabudnutá generácia 😀 😀 😀 , inak je to celý tato
baby...maly sa mi zacal uspavat namiesto pol hodiny hodinu!!!akoze nemam co ine robit, iba tam pri nom tolko trcat...grrr... a je jedno, ci ho ulozim o siedmej, alebo osmej, deviatej..vzdy je to hodinu:-/ cim to moze byt? moze to byt aj zubami? ci blbost? 😀 mam ho at na obed skorej spavat? ale spava od 11,20 priblizne..a niekedy spal aj tri hodky a nevadilo mu, vecer pekne zaspal... a teraz spi na obed 1,5hod vecer nie a nie... najprv sa prehadzuje, potom kuka do blba, potom sa postavi, prejde, sadne..bla bla... dokola:-/
@siss_sz síce ti v tomto neporadím, ale možno ťa poteším, že buď rada, že ho nemusíš uspávať v náručí hojdikaním ako ja môjho 😝 . síce sa uspí (alebo takmer uspí) pri večernom cickaní mliečka, ale aj tak ho musím aspoň trošku pohojdikať na rukách, a to minimálne preto, aby si odgrgol, lebo ked tak nespravím, tak máme na druhý deň celý deň štikútku, síce s prestávkami, ale po ceýýlý deň 😖 . ako napr. dnes 😒 . no ty s bruškom by si také dvíhačky robiť istotne nemala... tak radšej nech zaspáva aj hodinu... aj ked ani to nie je ktoviečo... a neskúšala si mu rozprávať rozprávku alebo niečo také? či by ho to neunavilo, že mamina toooľko trkoce 😀 .
@adelaida33 😀 vyskusam..haha... akoze spievala som mu,hladkala...aj cez ocka, ako tu kedysi niekto spominal...ale on fakt uz poslednu pol hodinu pozera do blba, ale nezvrie tie oci ani za nic...ale ja odist nemozem 😀
a to fakt tvoj cely den stikuta? to som fakt este nepocula..chi... ja sranda... teda - pre teba nie, to je pravda...😉
no a spravy som nevidela, ani nepamatam..ani neviem, co fico na nas chysta,maminy😀
@siss_sz Ja ťa poteším, že je to zase jedno z tých období a ako ti píše @adelaida33 , buď rada, že nemusíš uspávať na rukách. Môj síce teraz zaspí do 5 minút, ale musí byť na rukách vo vankúšiku, v jednej ruke plienočku a v druhej macíkový vankúš 😀 . Ale mal tiež obdobie keď som s ním sedela aj hodinu v spálni a to som tak isto ako ty strácala nervy, lebo mne sa dá také ako žehlenie, vešanie prádla a podobné urobiť len keď spí. Ono to prejde, skôr či neskôr. Nič iné len trpezlivosť 😉
Inak sme si dnes rozťali bradu. Samozrejme, že je tatko doma, sme na neho dvaja a stalo sa. Ale som si zahryzla do jazyka 😅 a nepovedala mu nič. Našťastie to nevyzerá na šitie, teda dúfam, uvidíme čo to bude do večera.
Ahojte, je tu nová skupina na tému Zdravá strava nielen pre deti, naozaj zaujímavá, len je zamknutá, ak chcete, napíšte estterke, pridá vás 🙂
@siss_sz mne malá zaspáva cca 1 hodku už asi aj 3 mesiace a utešujem sa tým že síce dlho zaspáva ale v noci sa nebudí spáva cca od 20 do 8 rána, a pri mm nezaspi vôbec, a cez deň mi spáva ešte 2x ale tiež ju musim uspať no myslím byť s ňou v spálni a to je tiež minimálne pol hoďka niekedy ju dlhšie uspávam ako spí 😒
@angela1 no tak to sme na tom asi aj dobre... 😀 cez den zaspi tak do 15minut, niekedy padne "mrtvy" hned😀
dnes som ho skusila dat skor spat (kedze my vstavame okolo 6,00, tak som ho dala o 11tej..co je sice iba o 20min skor), ale dnes to trvalo "iba" 45min...
takze ale..nie je to zo zubkov, hej? 😀
inac neskusila si upravit na jeden spanok? mozno by ti nezaspavala tak dlho..ci?
baby aj vám decká stále utekajú? sáška už dosť dlho chodí ale ešte stále jej musím byť v pätách lebo v kuse behá ako by mala vrtulku na zadku ani po byte sama nechodí lebo na všetko lezie, potom robí ták sa zatočíme na jednej nohe a jasné že capne ....proste celý deň chodím za ňou a napomínam ju že pomaly, neviem koľko ešte bude trvať pokým začne chodiť normálne pomaly

@adelaida33 Ahoj, ďakujem, jahody nám už rastú na záhrade, tak sme si dali a veľmi mu chutili, postupne sa mu ale na stehienku objavili také vodnaté vyrážky, ja som čakala výsyp na brušku, alebo na tvári, to sa mi Rebeka vtedy tak z jahôd vysypala a to skôr také malé drobné bodky. Tak sme jedli jahody ďalej, ale včera mu dala mama čerstvý ananás, vraj ho moc nezjedol, no a ráno, to mal hrozné. Volala som Dr. a dala som ako mi odporučila Fenistil gél aj kvapky a už po hodine to mal lepšie. 🙂
Tie čiarky, neviem, mám to aj ja a to dlhodobo, ja nejem mäso, takže mám určite málo železa, mám obavu, aby aj ho aj malý nemal málo, lebo mäsu moc nedá, strukovinám ako kedy a žĺtko mi vyplúva. 😒 Budem mu asi dávať zase tie kvapky na železo. Alebo mu kúpim dajaké vitamíny?
Ako som si vás teraz prečítala, že idete malých strihať, odhodlala som sa aj ja, vytiahla som strojček a dala ho na 9mm. Rebeka ho volá len Denis, ja nie som zvyknutá, ale je rozkošák. Vlásky som si odložila 🙂