Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
aj nas beha... alebo on skor sa toci (stale tancuje a velmi sa mu paci, ked sa toci dokola) no a este len vtedy si viete predstavit, ako pad😀 ked sa mu toci hlava... a jemu sa etse aj paci, ze padá😀 a tiez sa vzdy niekde rachne...
ahoj dievčatá daávno som tu nebola ale čítam vás stale.... gratulujem všeetkym buducim maminkám.. xixix ako pekne sa to tu rozrastaaaa...
k behaniu malá mi uteká stale a vsade a teraz po novom vsade skáce a mysli si ze je na trampolíne xixii tam chodime k susedom na takú velku da sa zazipsovat tak odtial nevypadne a má z toho strasnu zabavu...
idú nám teraz ocne zubky tak je to o hubu a o nervy lebo mala tusim celú noc mrnci...
Začala som ju davat spavat len 1x a to od 12-15,00 lebo poobedné uspavanie trvalo viac ako spanok...
Uý sme papali vela veci zo zahradky a malej nic nerobia ani jahody, ceresne ,hrasok.... 😀 😀 😀 😀 😀 tesim
ale zato mensia ma taku citlivu pokozku ze som nanervy,,, mame take supinky v hlave sice jej to olejujem a vycesavam ale nejak to nepomaha a ma to aj v oboci.. mali ste to niektora ? je nato specialne nieco?
@asma fesandy 😉
my sme mali sampon speci z lekarne na mliecnu chrastu, ale nam to moc nepomahalo, tak som sa na to vykaslala😀 a najviac aj tak pomohlo, ze som to asi nechala "pekne zarast" a vtedy sa to dalo aj pekne vycesat... ale sak, neviem v akom stadiu to ma mala, ale asi trpezlivost - olejcek a hreben pekne husty, jak kadernicky maju😀
@siss_sz nebýva to často, možno raz za 3-4 týždne, ale s prestávkami celý deň. takto to má od narodenia a vlastne už aj v brušku to takto bolo. môj manžel máva štikútku rovnako, síce len občas, ale s prestávkami celý deň. no a minule sa im vydarilo v jeden deň, hotový koncert 🙄 😀 .
@adelaida33 chi, sranda... 😀
baby, môj krpec od včera nechce moc jesť, včera zjedol polovičku rohlíka so salámou, večer mandarinku, jablko, vypil asi 3dcl čaju a zaspal. Spal celú noc . Dnes ráno, ani chleba, ani vianočku, uvarila som mu párky, to zjedol dva /dávam mu už normálne ,,dospelácke,,/. Potom zjedol na desiatu banán a na obed zase nechcel polievku, tak jedol arašidové chrumky a zaspal. Mlieko nepije už asi dva týždne, normálne ho z neho napne na vracanie, tak som mu ho prestala dávať. Môže to byť zúbkami, že odmieta jesť? ☹
@vladimira32 a mliečne výrobky, napr. jogurty, tvrdé syry, tvaroh, mliečne kaše tiež nechce? 😕
@vladimira32 Iste to môže byť zubami, ale inak tieto malé deti majú celkovo obdobia papania a nepapania. My sme na tom rovnako, a aj kočky to tu spomínali, že aj im sa to takto točí.
Inak mne malý nezje ani to, čo si ty napísala, že tvoj spapá, keď mu nechutí 🙂
My máme:
Ráno: vločky (pohánkové alebo ovsené) vo vode s nejakým ovocím alebo grahamový rohlík s maslom
Desiata: Ovocie alebo zeleninka(tú mu uvarím) mrkvu, kaleráb...
Obed: Stále varím väčšinou len pre neho, tak čo už ma napadne, ale iba jeden chod
Olovrant: jogurt, acidko alebo ovocie s jogurtom a banánom, tiež čo ma napadne
Večera: čo mal na obed, alebo ryžová, kukuričná alebo iná doma robená kaša
Mne ale naozaj malý spapá málo z toho, čo mu urobím. Popri tom ho momentálne kojím aj 3 krát denne a stále mu dávam čistú vodu 🙂
@siss_sz hej 😀 , aj ked až taká sranda to nie je, kedže sa im vtedy nedá normálne ani najesť 😖 , celý deň zadeľujem jedlo do tých chvíľ, ked neštikútajú 😅 . no psycho 😝 .
@adelaida33 tvrdý syr môže jesť ,, na kilá,, , jogurt má každý deň, kaše, pudingy to vôbec.
@vladimira32 no fajn, tak sa potom netráp, že nechce piť mliečko a dávaj mu teda tieto mliečne výrobky, ktoré mu chutia 🙂 ako syr, jogurt či smotana do jedla a pod. hlavne, že čo-to papá, že piť a jesť neodmieta všetko, isto je to bud zúbkami alebo len také chvíľkové obdobie a bude znova pekne papať 😉 .
baby dnes ideme k lekarke na 15mesacnu prehliadku, odmietneme MMR, som zvedava co bude...
@mis_ka držím palce...
@careamell @angela1 @ladytt @adelaida33 uz sme doma 🙂 dopadlo to super, lekarke sa to vobec nechcelo riesit, ze mam dojst ked vyprsi 18 mesiacov, podpisat papier, ze neockujeme. vyhladom na to, ze ja mam spravu z kozneho aj z neurologie, ze nam neodporucaju ockovania, tak sa tym vobec nezaoberala. inac vaha 11.1 kg a vyska 82 cm. je to chlapisko 🙂))
@adelaida33 takže, dnes začal Jakubko krásne papať, na raňajky maslový chlebík, na desiatu jabĺčko, po jablku s tatinom praženicu s chlebom, na obed vývar z fazulovej polievky+zeleninu+chlebík, poobede jogurt, potom vonku banán a na večer maslový chlieb s tuniakom. Takto si to predstavujem, takto by to malo byť ... 🙂
ja neviem baby robia take caviky s očkovaniami.. Pri Salme nas automaticky ockovali aj ked sme sli domou v nemocke... teraz nic co ma celkom tesilo... so Salmitou ideme teraz ne nejake ockovanie v 15m ale to si zistinm ze co vlastne lebo vadcinou nas len dobne a hotovo.. INak teraz ze mam zaplatit 20e ak chcem dat Asmu zaockovat.. tak to je rok co presiel a pozrite sa najprv nas tlacia na ockovania a teraz dobre ze sa neurazili ked som sa pitala ci sa bude ockovat..

@dadka1010 však práve a známy mi hovoria nech ju nechám že iba tak sa naučí že nemôže všade behať hlava nehlava, ale to by sa asi dorazila....