icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

angela1
4. jún 2012

@dadka1010 však práve a známy mi hovoria nech ju nechám že iba tak sa naučí že nemôže všade behať hlava nehlava, ale to by sa asi dorazila....

siss_sz
4. jún 2012

aj nas beha... alebo on skor sa toci (stale tancuje a velmi sa mu paci, ked sa toci dokola) no a este len vtedy si viete predstavit, ako pad😀 ked sa mu toci hlava... a jemu sa etse aj paci, ze padá😀 a tiez sa vzdy niekde rachne...

asma
4. jún 2012

ahoj dievčatá daávno som tu nebola ale čítam vás stale.... gratulujem všeetkym buducim maminkám.. xixix ako pekne sa to tu rozrastaaaa...
k behaniu malá mi uteká stale a vsade a teraz po novom vsade skáce a mysli si ze je na trampolíne xixii tam chodime k susedom na takú velku da sa zazipsovat tak odtial nevypadne a má z toho strasnu zabavu...
idú nám teraz ocne zubky tak je to o hubu a o nervy lebo mala tusim celú noc mrnci...
Začala som ju davat spavat len 1x a to od 12-15,00 lebo poobedné uspavanie trvalo viac ako spanok...
Uý sme papali vela veci zo zahradky a malej nic nerobia ani jahody, ceresne ,hrasok.... 😀 😀 😀 😀 😀 tesim
ale zato mensia ma taku citlivu pokozku ze som nanervy,,, mame take supinky v hlave sice jej to olejujem a vycesavam ale nejak to nepomaha a ma to aj v oboci.. mali ste to niektora ? je nato specialne nieco?

asma
4. jún 2012

Salma s malou sestričkou...

angela1
4. jún 2012

@asma pekné babulky 🙂 🙂

siss_sz
4. jún 2012

@asma fesandy 😉
my sme mali sampon speci z lekarne na mliecnu chrastu, ale nam to moc nepomahalo, tak som sa na to vykaslala😀 a najviac aj tak pomohlo, ze som to asi nechala "pekne zarast" a vtedy sa to dalo aj pekne vycesat... ale sak, neviem v akom stadiu to ma mala, ale asi trpezlivost - olejcek a hreben pekne husty, jak kadernicky maju😀

mis_ka
5. jún 2012

@asma my sme mali sampon od Babe, predavaju ho v lekarni, nam veru pomohol 🙂 skuste 🙂

adelaida33
5. jún 2012

@siss_sz nebýva to často, možno raz za 3-4 týždne, ale s prestávkami celý deň. takto to má od narodenia a vlastne už aj v brušku to takto bolo. môj manžel máva štikútku rovnako, síce len občas, ale s prestávkami celý deň. no a minule sa im vydarilo v jeden deň, hotový koncert 🙄 😀 .

siss_sz
5. jún 2012

@adelaida33 chi, sranda... 😀

lisjanka
5. jún 2012

@angela1 aj naša behá akoby ju niekto naháňal a potom len bác, buch, joj,plač...... a ja len híkam a tiež len nono a pomaly, a idú nám asi tiež očné zúbky lebo spanie je des a hlavne v noci...len mrnká, prehadzuje sa....atď... 😉

vladimira32
5. jún 2012

baby, môj krpec od včera nechce moc jesť, včera zjedol polovičku rohlíka so salámou, večer mandarinku, jablko, vypil asi 3dcl čaju a zaspal. Spal celú noc . Dnes ráno, ani chleba, ani vianočku, uvarila som mu párky, to zjedol dva /dávam mu už normálne ,,dospelácke,,/. Potom zjedol na desiatu banán a na obed zase nechcel polievku, tak jedol arašidové chrumky a zaspal. Mlieko nepije už asi dva týždne, normálne ho z neho napne na vracanie, tak som mu ho prestala dávať. Môže to byť zúbkami, že odmieta jesť? ☹

adelaida33
5. jún 2012

@vladimira32 a mliečne výrobky, napr. jogurty, tvrdé syry, tvaroh, mliečne kaše tiež nechce? 😕

careamell
5. jún 2012

@vladimira32 Iste to môže byť zubami, ale inak tieto malé deti majú celkovo obdobia papania a nepapania. My sme na tom rovnako, a aj kočky to tu spomínali, že aj im sa to takto točí.
Inak mne malý nezje ani to, čo si ty napísala, že tvoj spapá, keď mu nechutí 🙂
My máme:
Ráno: vločky (pohánkové alebo ovsené) vo vode s nejakým ovocím alebo grahamový rohlík s maslom
Desiata: Ovocie alebo zeleninka(tú mu uvarím) mrkvu, kaleráb...
Obed: Stále varím väčšinou len pre neho, tak čo už ma napadne, ale iba jeden chod
Olovrant: jogurt, acidko alebo ovocie s jogurtom a banánom, tiež čo ma napadne
Večera: čo mal na obed, alebo ryžová, kukuričná alebo iná doma robená kaša
Mne ale naozaj malý spapá málo z toho, čo mu urobím. Popri tom ho momentálne kojím aj 3 krát denne a stále mu dávam čistú vodu 🙂

adelaida33
5. jún 2012

@siss_sz hej 😀 , aj ked až taká sranda to nie je, kedže sa im vtedy nedá normálne ani najesť 😖 , celý deň zadeľujem jedlo do tých chvíľ, ked neštikútajú 😅 . no psycho 😝 .

vladimira32
5. jún 2012

@adelaida33 tvrdý syr môže jesť ,, na kilá,, , jogurt má každý deň, kaše, pudingy to vôbec.

adelaida33
6. jún 2012

@vladimira32 no fajn, tak sa potom netráp, že nechce piť mliečko a dávaj mu teda tieto mliečne výrobky, ktoré mu chutia 🙂 ako syr, jogurt či smotana do jedla a pod. hlavne, že čo-to papá, že piť a jesť neodmieta všetko, isto je to bud zúbkami alebo len také chvíľkové obdobie a bude znova pekne papať 😉 .

mis_ka
6. jún 2012

baby dnes ideme k lekarke na 15mesacnu prehliadku, odmietneme MMR, som zvedava co bude...

adelaida33
6. jún 2012

@mis_ka držím palce...

ladytt
6. jún 2012

@mis_ka Aj ja držím päste a som zvedavá na reakciu MUDr., lebo aj ja chcem odmietnuť. Ešte nás to len čaká.

angela1
6. jún 2012

@mis_ka tak to som aj ja zvedavá...

careamell
6. jún 2012

@mis_ka tiež som sa rozhodla, že nedáme, čo to som si prečítala a podľa mňa úplne zbytočné očkovanie, tak som zvedavá, čo ti Mudr. povie..držím palec 🙂

mis_ka
6. jún 2012

@careamell @angela1 @ladytt @adelaida33 uz sme doma 🙂 dopadlo to super, lekarke sa to vobec nechcelo riesit, ze mam dojst ked vyprsi 18 mesiacov, podpisat papier, ze neockujeme. vyhladom na to, ze ja mam spravu z kozneho aj z neurologie, ze nam neodporucaju ockovania, tak sa tym vobec nezaoberala. inac vaha 11.1 kg a vyska 82 cm. je to chlapisko 🙂))

angela1
6. jún 2012

@mis_ka tak to máte riadneho chlapiska 😀, ja som vravela dr. keď sme boli na ročnej že asi malú nedám zaočkovať na mmr tak mi odporučila si to ešte rozmyslieť, ale myslím si že sú to liečiteľné choroby tak mi príde to očkovanie zbytočné....

careamell
6. jún 2012

@mis_ka tak super, môže ti lekár robiť aj problémy? My máme takú tabuľkovú Dr., tak neviem, čo povie...

mianc
6. jún 2012

@asma my sme tiež mali citlivejšiu pokožku a zle nám robil olivový olej, nakoniec som v lekárni kúpila šamponik z hipp hydratačný a aj penu do kúpeľa.. a na krémikovanie dávam telové mliečko nive baby tiež hydratačné a potom to veľmi rýchlo prešlo.. 😉

mis_ka
6. jún 2012

@careamell tak lekar moze byt neprijemny a ohlasit ta na hygienu, ti najhorsie co ti mozu je pokuta 300 eur...

vladimira32
6. jún 2012

@adelaida33 takže, dnes začal Jakubko krásne papať, na raňajky maslový chlebík, na desiatu jabĺčko, po jablku s tatinom praženicu s chlebom, na obed vývar z fazulovej polievky+zeleninu+chlebík, poobede jogurt, potom vonku banán a na večer maslový chlieb s tuniakom. Takto si to predstavujem, takto by to malo byť ... 🙂

asma
6. jún 2012

ja neviem baby robia take caviky s očkovaniami.. Pri Salme nas automaticky ockovali aj ked sme sli domou v nemocke... teraz nic co ma celkom tesilo... so Salmitou ideme teraz ne nejake ockovanie v 15m ale to si zistinm ze co vlastne lebo vadcinou nas len dobne a hotovo.. INak teraz ze mam zaplatit 20e ak chcem dat Asmu zaockovat.. tak to je rok co presiel a pozrite sa najprv nas tlacia na ockovania a teraz dobre ze sa neurazili ked som sa pitala ci sa bude ockovat..

angela1
6. jún 2012

@asma ja som aj pri Sáške doplácala za každé očkovanie 13€, ty nie?

asma
7. jún 2012

@angela1 no pri Salme som neplatila za nic zato ma teraz sokol ze ked chcete ockovanie tak 20e