Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
ahoj babulky tak nahradny kocik nedavaju tak sme nahrate xxiixi ale tak pozhanam nejaky v dedine ci niekdo nema zatial ... inak komoska zvliekla z povali libertu tmavo modra kozenka sme sa nasmiali to je ine faro ty kokos tam obe môzem nosit a este aj ja sa zmestim.. hojda sa ako koliska sme ho umyli a natreli detskym olejom a vizera ako tie drahe kociky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
tak v naj horsom na dvor dobry bude..
@asma Nám sa kočík pokazil takto pred rokom a náhradný nám tiež nedali, skoro mesiac sme museli čakať, čo bolo strašne dlho, kedže môj bol ešte drobec. Po pár dňoch sme si museli požičať, ešte že bolo od koho. Inak to máte šťastie, že ste taký kúsok našli. Aj moja mamina spomína, aké boli super tie kočíky :D
@asma sa pametam ,ako deti sme taky mali a ako 7rocne sme sa so segrou hrali na mimca a sme sa v nich hojdali a kolisali 😀 😀 aka to bola radost.
@ladytt vyzerá to dobre ale podľa mňa je to malé - neviem 🙂 , naša malá keď čmára tak si sadne na zem a ide nato, a keby som jej dala takú podložku určite by sa na ňu posadila a kreslila by vedľa, ale ozaj by bolo super keby s ňou mal niekto skúsenosti a poradil by 😉
inak baby kriedy na zem (myslím na betón, na dvor...) ste ešte neskúšali dať drobcom? v jednote majú akciu vedierko kried necelé 2.-€ tak to asi pôjdem malej kúpiť....
@asma tie staré kočíky sú super 😀 , nám sa pokazilo zapínanie na golfáči tiež nám počas servisu náhradný nedali, tak som zatiaľ kúpila taký starší HOKO kočík za 60.-€ a ten náš nový sa naňho nechytá 😕 má veľa funkcií je veľký priestranný cez všetko prejde a naložím do neho nákup pomaly ako do kufra auta, takže golfáč máme odparkovany a používam ten starý..... 😀
@angela1 Neviem neviem asi to kúpim a vyskúšame, nie je to zas také drahé a keď to nebude dobré podarujem niekomu komu sa to bude páčiť alebo odložím na neskôr🙂 Kriedy zatiaľ nič. Keď chodíme von, tak staršie detičky si kreslia, ale môj by kriedu chcel len do úst a keď mu nedovolím zahodí, alw zas keď je v dobrej cene môžno sa oplatí kúpiť, prinajhoršom odložíš a bude mať na neskôr 😉
baby, nemate niekto chvilku, ze by ste mi pomerali vnut.dlzku 19tok topanok? som chcela kupit malemu "crocsy" a jedna ze predava 19ky a ze 10cm vnut.dlzka..tak neviem, ci su to ine topanky, ale ja mam na 18kach (co doteraz nosi) 12,5/13cm 😲
@siss_sz mám doma jedny 19tky, tie majú vnútornú dlžku 12cm. a potom mám doma ešte dvoje 21tky (odlišné typy topánok), a z toho jedny majú vnútornú dlžku 13 a druhé 13,5cm. môj má momentálne dlžku chodidla 12,6cm. asi veľa záleží od strihu a typu topánky..., či je uzavretá, otvorená, kde ako zošitá... hm.
@adelaida33
@angela1
a jaze preco moj alynosi furt 18ky,ked ostatni uz vyse 20ky... a onma nohu 13cm, teray meriam... nuz, mali sme ine topanky, ako ostatni zjavne 😀
DIKY MOC!
@siss_sz 😀 a sú to ozaj 18tky? 😕 . P.S.: chodidlá mu meriaš v stoji, hej, ked ním tlačí o podlahu?
ja uz davam malej 21 topanky...
@adelaida33 ozaj, mam aj sandalky, aj topanky cele (od inych vyrobcov) a doteraz mu sedeli...
@siss_sz je to rôzne, fakt veľa závisí od tvaru a hrúbky nožičky, rovnako od strihu a typu topánky... môj momentálne (ale už nie nadlho) nosí 21tky aj sandálky, aj topánky, čo sme kúpili u Baťu, lebo žiadne iné mu dobré neboli, teraz myslím strihovo, ved pamätáš, čo som už bola zúfalá, lebo sme vyskúšali cca 19 párov... 😝 😝 😝 . ale zasa, spravilo to zo mňa takmer odborníka 😀 😀 😀 na kupovanie detských topánok.
@adelaida33 😀
Bože a my nosíme 24 😅 , teda obuje aj 23, ale to len natesno. Teraz máme plátenky a croscy, ale tie mu dávam len tak do auta, v sandálkoch zakopáva. To čo má ten môj synátor za "labu"? 😀
My máme 20 (133mm) ale neviem ako ešte nadlho, nejako rýchlo to rastie 🙂 Crosky sme teraz dostali tie sú písane 21, ale vnútornú dĺžku majú tiež 13cm.
@siss_sz my mame croscy 20 a vnutorna dlzka je 13 cm
@slniecko103 aaa, zblaznim sa😀
@siss_sz 😀
@siss_sz Nezúfaj, ešte aj tie crosy majú rôzneho výrobcu asi najlepšie vyskúšať 🙂 ale ešte ťa poteším, že môj drobec v nich nechce veľmi nosiť a to mu ich dávam len, čo sme sa boli kúpať ako na prezutie. Hneď ich vyzúval. Na také bežné nosenie sa mi to nezdá ešte vhodné. Nemá to pätu pevnú, zle sa mu v tom chodí. Preto odporúčam vyskúšať 🙂
@angela1 Kriedy mame a nosime von bo starsieho to bavi. Mala moc toho nepokresli max 2 ciarky (ale kedze nimi treba dost tlacit a to nevie tak ju to moc nebavi, bo nevidi po sebe vyrazny vysledok), ale cela je od toho (co dost neznasa kedze je cistotna) ale odmieta ich pustit z ruky.
No a este ku crocsom. My mame 20tky. Dostali sme. Nosime ich k vode. Mala ich zboznuje, najradsej by ich ani nevyzula. Syn jej ich teraz desne zavidi, takze budem musiet ist kupit dalsie 😖 Ale mame take fajne ze su vzadu na pate trosicku vyssie tak jej v tom ta nozicka nelieta.
no, mam nove spravy ohladom mojho syna vs. starsi chlapec a dnes vs.mladsie dievcatko...
tak zase dufam, ze nemam skresleny pohlad, ale vyvijalo sa to takto - dnes sme boli u kamosky, co ma mladsie dievcatko, daniel si pozical jej hracku, ona prisla k nemu a chcela sa hrat tiez, Daniel rev... tak neviem, ci by to robil bezne, keby mu hocikto bral hracku, alebo preto, lebo je nauceny od toho starsieho...ona mu ju nechcela zobrat, chcela sa iba hrat, ale on uz sa bal, ze mu ju vezme, ako on...
potom - ona si tak tancovala, chodila okolo neho so zdvihnutymi ruckami a on stale v strehu, ze "co tym mysli", ci ho ide udriet... potom to "napatie" a neustale cakanie uz asi nevydrzal a tak jej slahol on... 😖 😔
tak viem, videli sme sa s dievcatkom po dlhej dobe, kedze s hentym sme kazdy den skoro... takze mozno ine dni to nebude take, ja len moje dnesne postrehy..neni som z toho nadsena 😒

@siss_sz Pýtala som sa na fotoblogu, iba jedna sa mi ozvala, že také majú a že vraj dobré to je 🙂 tak uvažujem... najlepšie by to bolo naživo vidieť a vyskúšať.