Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@bezaz , euphoria, dakujem za vyjadrenia. Tiez som si uz o tom precitala vsetko mozne, ale jasnejsie mi to nebolo.
Bryndza ma tiez zaujimala, lebo halusky su moje oblubene jedlo 😉 Mala som ich tiez raz v restike a raz doma, ale tiez neviem aka bola ta bryndza 😒 Ale veru keby sme mali dodrzovat vsetko co sa napise, ze by sa nemalo, tak neviem, neviem.
ahojte, som sice februarovka, ale moj priatel je presvedceny, ze mimi bude v marci 😀 tak citam aj vas 😀
co sa tyka farbenia vlasov, vela, velmi vela som si toho na nete precitala, kedze som sa rozhodovala ci farbit alebo nie. pouzivam rysavu farbu, takze odpadla moznost pouzit bez amoniaku. sice mi to moja dr. neodporucala, ale na koniec som si zafarbila v 6tt, v 12tt a budem si farbit zas. som toho nazoru, ze ked nefarbit vlasy, tak ani nepouzivat parfemy, spiralu, kremy, ruze atd. a samozrejme nedychat. volakedy sa farby neodporucali, pretoze obsahovali vela amoniaku, teraz su farby oooovela setrnejsie. v pribalovom letaku je napisane, ak sa farba nesmie pouzivat pocas tehotenstva.
a co sa tyka meliru. s tym by som nevahala. nedostava sa do kontaktu s pokozkou. je pravda, ze smrdi, ale tak sa teda zavrime na 9 mesiacov niekde do vysokohorskej chaty a dychajme len cisty vzduch.
tolko moj nazor 😉
ahojte kocky, ja idem na NT ultrazvuk v stredu. a mam na vas, ktore ste uz boli na NT UTZ, jednu otazku: robi sa ten UTZ uz cez brusko, alebo este vaginalne?
fiha, no dufam, ze to uz bude cez brusko. lebo tam je aj rozdiel, ze ci ma byt mocovy mechur plny alebo prazdny, vsak? pri jednom UTZ je to vidno lepsie tak, a pri druhom naopak. tak teraz neviem, ci sa doma poriadne napit 😀
toto bol aj moj problem. minuly tyzden som bola a nachval som nebola na WC, ze vsak urcite bude cez bursko. rit palovu, vaginalny a skoro som sa popisala 😀 a asi ma este jeden caka, ked mi budu brat druhykrat krv na vrodene vady. ale vobec neviem, ci sa bude robit aj ultrazvuk. mohol by sa 😎
@mirinka7 pokial je paterizovana, tak sa nemas coho bat. ja pre istotu nepasterizovane vyrobky nejem, ale poznam vela zien co ano. u mna su tabu vnutornosti, surove maso - aj ked som si dala minule kusok domacej klobasy a plesnove syry, teda nepasterizovane vyrobky. a ani zmrzlinu nejem, len nanuky.
@adka84 mne nehovorili nič, ale ja sa vždy pred odchodom z domu idem vycikať, a teraz aj málo pijem, tak mohol byť ten mechúr zrejme poloprázdny. A nehovoril, že by niečo nevidel, máme jednu peknú fotečku a prepol to na chvíľu aj na taký zrejme 3D? taký bronzový obraz, bolo to viac priblížené ale nejako zle bolo mimi otočené. To meranie robil na tom ČB.
a to niektory doktor robi NT ultrazvuk cez brusko, a niektory vaginalne? som si myslela, ze by to malo byt rovnako u kazdeho, nie?
@euphoria no je to uz lepsie ako pri malo dietati, uz sa zabavi aj sam. Len ja mam vycitky, ze nechodime von a nevladzem sa snim hrat. Ale fakt ked pridem z prace, uz nie som schopna nicoho, len sa motkam , navarim a lezim.
Vikendy su akcnejsie, ale to pomaha aj manzel, takze som viac oddychnuta. 😉

@elesarka
no ja som pri prvom bola v pohode,akurat unavena,ale nato som v praci zabudla.Teraz musim kmitat okolo malej, ktorej zrejme naplno zacina obdobie vzdoru...
kolko ma tvoj syn?