icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

euphoria
23. aug 2010

@elesarka
no ja som pri prvom bola v pohode,akurat unavena,ale nato som v praci zabudla.Teraz musim kmitat okolo malej, ktorej zrejme naplno zacina obdobie vzdoru...
kolko ma tvoj syn?

euphoria
23. aug 2010

@bay
ani nestras, ze do porodu. Ja som 10 dni zvracala a totalne ma to znicilo.tyzden som sa davala dohromady a to stale nebolo, ze fit na 100%,len som mohla konecne jest, pit, doma nieco urobit, navarit a ist von...dnes som ledva hodinku vydrzala vonku s malou..

elesarka
23. aug 2010

@bezaz , euphoria, dakujem za vyjadrenia. Tiez som si uz o tom precitala vsetko mozne, ale jasnejsie mi to nebolo.
Bryndza ma tiez zaujimala, lebo halusky su moje oblubene jedlo 😉 Mala som ich tiez raz v restike a raz doma, ale tiez neviem aka bola ta bryndza 😒 Ale veru keby sme mali dodrzovat vsetko co sa napise, ze by sa nemalo, tak neviem, neviem.

elesarka
23. aug 2010

@euphoria uz ma osem, velky chlap 😉 . Pri nom mi bolo zle presne druhy a treti mesiac. Tak sa na ro spolieham aj teraz, lebo tiez len prezivam a ratam dni 😉

lubinka26
23. aug 2010

ahojte, som sice februarovka, ale moj priatel je presvedceny, ze mimi bude v marci 😀 tak citam aj vas 😀

co sa tyka farbenia vlasov, vela, velmi vela som si toho na nete precitala, kedze som sa rozhodovala ci farbit alebo nie. pouzivam rysavu farbu, takze odpadla moznost pouzit bez amoniaku. sice mi to moja dr. neodporucala, ale na koniec som si zafarbila v 6tt, v 12tt a budem si farbit zas. som toho nazoru, ze ked nefarbit vlasy, tak ani nepouzivat parfemy, spiralu, kremy, ruze atd. a samozrejme nedychat. volakedy sa farby neodporucali, pretoze obsahovali vela amoniaku, teraz su farby oooovela setrnejsie. v pribalovom letaku je napisane, ak sa farba nesmie pouzivat pocas tehotenstva.

a co sa tyka meliru. s tym by som nevahala. nedostava sa do kontaktu s pokozkou. je pravda, ze smrdi, ale tak sa teda zavrime na 9 mesiacov niekde do vysokohorskej chaty a dychajme len cisty vzduch.
tolko moj nazor 😉

euphoria
23. aug 2010

@bezaz
vdaka za link..dost odstrasujuce.snad to nebude moj pripad,to aby spm uz nic nejedla.

euphoria
23. aug 2010

@elesarka
tak to je fakt velky, aspon s nim nie je tolko starosti,ze?🙂)
ja inak neviem naco sa spoliehat.musim ale verit ze mi bude dobre inak neviem.

adka84
23. aug 2010

ahojte kocky, ja idem na NT ultrazvuk v stredu. a mam na vas, ktore ste uz boli na NT UTZ, jednu otazku: robi sa ten UTZ uz cez brusko, alebo este vaginalne?

priadka
23. aug 2010

@adka84 vraj vaginalne 😒 Dufam, ze to bude posledny takyto, dalsie uz cez brusko.

sirinka
23. aug 2010

@adka84 to uz mi robil dr. cez brusko...

priadka
23. aug 2010

@adka84 aj ja idem v stredu na NT 😉

adka84
23. aug 2010

fiha, no dufam, ze to uz bude cez brusko. lebo tam je aj rozdiel, ze ci ma byt mocovy mechur plny alebo prazdny, vsak? pri jednom UTZ je to vidno lepsie tak, a pri druhom naopak. tak teraz neviem, ci sa doma poriadne napit 😀

mirinka7
23. aug 2010

@bezaz vobec som netusila, ze bryndza sa nemoze a mala som asi pred 2 tyzdnami halusky s bryndzou...strasne ich zboznujem a mam na nich stale chut...dufam, ze mi to neublizilo. Bola to bryndza znacky Liptov.

lubinka26
23. aug 2010

toto bol aj moj problem. minuly tyzden som bola a nachval som nebola na WC, ze vsak urcite bude cez bursko. rit palovu, vaginalny a skoro som sa popisala 😀 a asi ma este jeden caka, ked mi budu brat druhykrat krv na vrodene vady. ale vobec neviem, ci sa bude robit aj ultrazvuk. mohol by sa 😎

dendy1
23. aug 2010

@adka84 ahoj, robili mi ho cez brusko, zobrala som aj mm, nech má zážitok, lebo zároveň potom sme išli na krv. On na určenie krvnej skupiny, ja mám rh neg.

lubinka26
23. aug 2010

@mirinka7 pokial je paterizovana, tak sa nemas coho bat. ja pre istotu nepasterizovane vyrobky nejem, ale poznam vela zien co ano. u mna su tabu vnutornosti, surove maso - aj ked som si dala minule kusok domacej klobasy a plesnove syry, teda nepasterizovane vyrobky. a ani zmrzlinu nejem, len nanuky.

adka84
23. aug 2010

@lubinka26 😀 no tak toho sa obavam aj ja

priadka
23. aug 2010

@adka84 radsej si tam este zajtra zavolajme, nech vieme ako s mechurom 😵

adka84
23. aug 2010

@dendy1 a prosim ta, s plnym mocovym ci prazdnym? alebo to bolo jedno?

lubinka26
23. aug 2010

@adka84 ked bude robit cez brusko tak s plnym mocakom a ked vaginalny tak s prazdnym 😎

dendy1
23. aug 2010

@adka84 mne nehovorili nič, ale ja sa vždy pred odchodom z domu idem vycikať, a teraz aj málo pijem, tak mohol byť ten mechúr zrejme poloprázdny. A nehovoril, že by niečo nevidel, máme jednu peknú fotečku a prepol to na chvíľu aj na taký zrejme 3D? taký bronzový obraz, bolo to viac priblížené ale nejako zle bolo mimi otočené. To meranie robil na tom ČB.

adka84
23. aug 2010

a to niektory doktor robi NT ultrazvuk cez brusko, a niektory vaginalne? som si myslela, ze by to malo byt rovnako u kazdeho, nie?

dendy1
23. aug 2010

@adka84 no ja neviem, tiež som skoro nováčik v týchto vyšetreniach 😀

dendy1
23. aug 2010

@adka84 pozerám, že máme rovnaký termín, a kedy ideš na ten NT? ja som bola 18.8, a teraz 27.8. mám poradňu.

adka84
23. aug 2010

@dendy1 na NT idem v stredu, a druha poradna po tyzdennej dovolenke 6.9. presne po 4 tyzdnoch od prvej poradne

adka84
23. aug 2010

@dendy1 a prvu poradnu si mala kedy?

elesarka
23. aug 2010

@euphoria no je to uz lepsie ako pri malo dietati, uz sa zabavi aj sam. Len ja mam vycitky, ze nechodime von a nevladzem sa snim hrat. Ale fakt ked pridem z prace, uz nie som schopna nicoho, len sa motkam , navarim a lezim.
Vikendy su akcnejsie, ale to pomaha aj manzel, takze som viac oddychnuta. 😉

elesarka
23. aug 2010

@dendy1 ja mam tiez s vami rovnaky termin 😉 Dendy ty si bola tusim na NT v GPN ak sa nemylim? Mna tam doktor objednal az na 31.8, tak si to vyratal, tak uz sa neviem dockat. Idem aj s muzom. A tiez som rozmyslala, ze ci bude vaginalny alebo cez brusko. 😎

adka84
23. aug 2010

@elesarka no ja si myslim, ze by mal byt uz cez brusko. Dendy uz bola, a robil jej cez brusko. tak som zvedava