Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
caute kocky, tak ja som po NT UTZ, ale z tej velkej radosti, ako sa krasne babatko mrvilo a hybalo rucickami nozickami, ani neviem, ako vlastne dopadol. hned potom skumavocka krvicky odobrata 🙂 . tak dufam, ze dr. bude mat pre mna same dobre spravy v nasledujucej poradni 🙂
ano mam, ale neviem, ake maju byt tie spravne, nemam ich s cim porovnat
najdem niekde na nete, ake maju byt tie dobre vysledky?
@hasacka no, veru... ja som ho dostala po troch detoch, ale vyzera, ze stale drzi pokope 😀 😀 😀 len ho treba oprat... ale myslim si, ze keby sme ho nedostali, tak tiez kupim asi iny... ale no budiš... 😎 inak aj tu na stranke bazaru vselico zaujimave dostat za nizke ceny, co mamicky predavaju po detoch...
Ja som bola včera na UTZ, merala aj NT, hodnota 1,4mm 🙂
@martinex gratulujem k druhemu miminku 😉 nech vam vyjde parik
@cukruska1920 cau moja.... no ja by som chlapca chcela radsej,ale sak uvidime... ako sa mas? uz to mas len za par 😎
@martinex hej chlapca?? ale ved to je nakoniec jedno..hlavne nech je zdrave nie...no zapar ako zapar..ale hadam to uz pojde...od pondelka mi zacina materska tak uz to zacina byt realnejsie... a ty ako? citis sa dobre?
@cukruska1920 ale ano, len mi je trosku zle ked varim...nemam moc chut na nic v podstate okrem ovocia 🙂 ale inak vsetko ok... a pekne meno ste vybrali 😉
@martinex ja som nemohla pomarance ani vidiet..inak mi bolo ok.... dakujeme.... drzte sa 😉
@cukruska1920 aj vy sa drzte 🙂
@adka84 myslim ze ano...ono je problem ked je tam vacsia ta hodnota
@hasacka ja som si jedny kupila v H&M a skusala som si rovnaku velkost ako som nosievala, teda u mna 40... tie ale budem nosit tak na jesen... ked chces uz kupit na zimu, ked budeme mat vacsie brusko, treba pocitat s tym, ze moze narast aj zadok a stehna... 😖 no a na posledny trimester uz gate bez akehokolvek presivania vpredu pod bruskom, bo to bude tlacit... najlepsie je asi si vyskusat v obchode a potom podla toho kupit aj v bazare 😉
Dakujem vam za povzbudzujuce slova a strasne vam zelam, aby bolo vsetko tak ako ma byt. v marci sem pridem pozriet a tesim sa na fotky vsetkych miminiek... a dufam, ze uz budem mat aj ja jedno v brusku.
@lenocka80 drzim palce aby si to zvladla... treba najst v sebe aspon nejaku silu...
babulky inac mne to zacalo asi tak, ze som zacala velmi slabucko krvacat, asi dvakrat po malej potrebe, medzi tym nic, takze nepodcenujte ani najmensie priznaky. drzim palce
@kuriatko21 v ktorom týždni si vlastne bola? Je mi to úprimne ľúto, hoci slová tu asi veľmi nepomôžu..len čas..
@nelle bola som v 10tt.... cas je urcite najlepsi lekar...
@kuriatko21 Nuž, tak Ti želám, aby sa Ti na tehotenskom teste opäť a čoskoro zjavili dve čiarky.. 😉
Ja mam tiez rozne obavy a pochybnosti, kedze mam medzi poradnami az 5 tyzdnov pauzu. Sa mi to zda nekonecne doma, uz nech je utorok a dozviem sa dufam len dobre spravy.
A tiez uz mam 2 kila navyse, lebo musim stale nieco chrumat, inac mi je horsie. Rano brucho celkom O.K. ale vecer teda fakt tiez 5.mesiac 😉
@kuriatko ,@lenocka ..... držím vám do budúcna palce 🙂
aj ja mám veľké brucho ako v 5.mesiaci
@majloo : aj ja so tak bola. v 7tt a potom 10tt.... našťastie bolo všetko v poriadku. držím palce
@sindy107 : aj mňa pichá vo vaječníku keď vstanem alebo urobím prudký pohyb. niekedy aj pri zakašlaní. dokonca prvé tehu som mala na pravej strane pruh ale po pôrode to zmizlo tak som ani k lekárovi s tým nešla. tak neviem či to nebude teraz z toho. 😖
ahojte no mi budeme mat kocik co sme kupovali pri markovi je pekny a stale dobry takze asi to vyriesime takto aj farba je krmeovo zelena takze aj pre dievca bude pekny 😉
inak aj mna picha ked vstanem prudko alebo tak normalne ostanem chvilku prehnuta kym to neprejde hadam je to ok...

baby, dnes idem na prvu poradnu, idem sa pytat na ten NT usg... Velmi dufam, ze je vsetko v poriadku, pri smutnych spravach zacne kazda pochybovat a ja nie som vynimkou, zacinam sa trochu bat...
Dnes som zistila, ze mam kolegynu, co ma termin den skor ako ja, je to celkom fajn pocit... A dokonca sme cez vikend dostali do daru kocik (treba k nemu uz len autosedacku), postielku a kopec tehotenskych siat... Hladi to na dusi (aj penazenku 😎 ), ked zistite, aku uzasnu mate rodinu... 🙂