Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@andrea142
no pockaj este ked pojdete na dovolenku s dvoma detmi.to bude fuska.I ked ja dufam ze nie, my sme boli s malou pred rokom, ked este nechodila a teraz v juni aj s kamosmi s dvojickami a bolo super. Zarezavali najma manzelia.I ked minuly rok som si oddychla viac,slecna spala dvakrat denne po dve hodiny..to bola parada..
mne tiež vždy dal automaticky ,nemusela som si pýtať. dokonca pri Lili keď som bola prvý krát ,tak troška aj v strese som si nezobrala a už som bola na chodbe a doniesol mi to 😀
@euphoria tak to teda hej 😀 ............ minuloročná bola dobrá v tom ,že väčšinou sedela v kočíku ,toto leto sme boli v Taliansku to bolo super bola tam mama tak som si aj oddýchla ale teraz čo sme boli na predľženom víkende tak nič moc aj tá lokalita mňa moc nenadchla ,síce okolitá krajina úžasná ako keby sme boli v Tatrách ale malá sa iba na mňa vešala, urobila 5 krokov a už chcela na ruky ale len ku mne 🙄 .... aj svalovicu mám od chodenia ,čo sme si poobzerali mesto .
@euphoria : v Česku - Marianské Lázne ..... išli s nami svokrovci ale mňa to moc nechytilo. Okolitá príroda ako som už písala ako keby sme boli v Tatrách aj hotel sme mali dobre na kopci 2km od mesta a to sme vždy šlapali pešo dole a hore, lebo ja som podmietala na taký kopec vyjsť autom a manžel chcel pivo 😀 ............ to chodenie mi ani nevadilo ,len tam nebolo na čo sa pozerať. jeden deň by stačil a my sme tam boli od štvrtka do nedele. na druhý deň som ,ledva zliezla zo schodov ,taká svalovica ma chytila. a pritom denne doma behám po schodoch ,lebo izbu máme dole a obývačku hore a aj s malou na prechádzky chodím tak som tej svalovici nechápala. 😕 😀
@euphoria s tým kočíkom sme si aj mi užili čo sme boli v Taliansku ,išli sme si pozrieť Benátky ...................... no bola sranda ,každých cca. 10min. trepať kočík cez most ................... a to sme ich prešli dosť a aj malá si pekne pospinkala v kočíku dve hodinky tak tatino vláčil kočík cez most aj s malou 😀 😀 😀
Babulky čaute. Prišla som sa s vami rozlúčiť. Dneska som sa vrátila z nemocnice, bábo sa nevyvíjalo tak, ako malo..
☹
Držím vám moc palce, aby ste to dotiahli do úspešného konca a vydarili sa vám zdravé a krásne deťúrence...
@kuriatko21 je mi to luto, presne viem ako sa citis, zazila som to minuly rok ☹ ale urcite sa nevzdavaj. Drzim velmi palce.
Baby ktore ste z BA a okolia a mali by ste zaujem nafotit Vase bruska, samozrejme az ked poriadne narastu/pripadne aj s Vasimi polovickami/ 😀, viem o dobrom fotografovi. Ak chcete vediet viac, napiste mi do IP.
@kajuska09 Ďakujem. Momentálne mi je hrozne, veľmi sme sa tešili. Dúfam, že nabudúce to vyjde..
Ahoj maminky...tak aj ja sa lucim... ☹ Dnes som sa dozvedela, ze babatko sa prestalo vyvijat...zajtra idem do nemocnice. Velmi vam drzim palceky.
@kuriatko21 presne viem ako sa citis...
joj dievcata to mi je luto, ze sa vam taketo prihodilo... ☹
tiež mi to je veľmi ľúto ☹ ☹ ☹
aj mne je to velmi luto :( drzte sa a vela stastia do buducnosti....
dievcata, je mi to velmi luto. drzte sa ☹
ahojte...ja cakam babo tiez v marci ale brusko mam ako v 5 mesiaci..tak dufam ze bude jedno..xixi..este by som sa chcela spitat ci ma niekto problem s bolestami vajecnikov najme pri vstavani alebo kaslani?mna tak strasne pichna ale doktor vravel ze to nevadi..
mrzi ma to, drzte sa dievcata ☹
@andrea142 s tou svalovicou mi nieco hovor, mi byvame momentalne na 4 poschodi bez vytahu, bola som na to zvyknuta, stale hore dole ale asi predvcerom sa mi z toho spravila strasna svalovka, tiez nechapem ved takto beham kazdy den hore dole aj niekolko krat 🙂
@kuriatko21 tak to je velmi smutna sprava, to ma vzdy tak strasne zarmuti, ked niekto nieco take napise ,stale dostanem aj ja strach. clovek nikdy nevie,idem k Dr. vo stvrtok tak uvidime, dufam ze bude vsetko ok.MUSIM MYSLIET POZITIVNE A BASTA, kuriatko 21 , lenocka 80 drzim palce do buducna strasne silno.
juj citam tu zle spravy baby je mi to strasne luto co sa pritrafilo a silno vam budem drzat palce do buducnosti!
k tym fotkam ja si musim vypytat fotku a aj s aplatim no neviem kolko uvidim pondelok kedze si chcme hned jendu vypytat no pozerala som na nete a ked dobre citam tak berie 5eur! boze to s ami zda vela ako je to mozne ze niekto da automaticky hrzone ja tam platim este aj zato asi ze roztiahnem nohy 😀 inak ja som pribrala zatial 1kg.ale brusko mam pozerala som si fotky z prveho tehu a ako v 5mesiaci 😀
@lenocka80
@kuriatko21 tiez ma velmi mrzi, co sa vam prihodilo. Je to moc smutne, sama som to zazila. Dufam, ze bude nabuduce vsetko v poriadku. ☹
Ja idem k doktorovi dnes o 10:00 a fakt mam obavy, ci bude vsetko ok. 😕 Naposledy som bola zaciatkom 7.tyzdna.
@lenocka80 @kuriatko21 Babuľky moc ma mrzí, čo sa vám prihodilo, už som si za Vás aj poplakala ... Držím vám obom palčeky, aby ste to zvládli prekonať a aby ste sa čo najskôr mohli tešiť na ďalšie ...
Nám ostatným zasa držím palce, aby sa nám takéto nešťastie zďaleka vyhýbalo. zajtra ráno idem k lekárovi a začínam sa toho báť .(
Inak aj ja mám bruško veľké ako v 5 mesiaci a pribrala som cca 2 kg .(( Tiež ma strašili, že to budú isto dvojičky, ale našťastie tam bije len jedno srdiečko 🙂
@kuriatko21
@lenocka80 Mrzi ma to, normalne sa mi vtisli slzy do očí... hadam to nabuduce vyjde

ja som si vždy pýtala foto, takže u môjho dokiho to nie je automatické, ale keď mu poviem, tak vytlačí foto bez problémov.