Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
no presne to ma napadlo, že Vianoce musia byť veselé 🙂 klobúk dole @sindy107
@veronikapp
a tolko dobrej kapustnice s klobaskou 😀 baby ja mam stale teraz chut na kapustnicu ked mi nie je zle
@briketa ani nespomínaj...neviem čo to ja mám za chute...najprv bryndza a teraz kapustnica, čalamáda, horčica...žeby to bol chlapec? 🙂
a zo sladkého mi dvíha žalúdok...čo ja som maniak na sladké, denne jedna čokoláda padla 😔 teraz nič
tak z vlastnej skusenosti, nakolko mam aj dievca aj chlapca ti mozem povedat, ze absolutne na tom nezalezi ake mas chute, ako ti je alebo nie je zle a do akeho tvaru mas brusko . neviem co sa este hovori. U mna neplatilo vobec nic.
ja v tehu nikdy nemam chut na sladke. ale zato kapustnicu si idem urobit, len musim nakupit suroviny
😅 veď ja sa len smejem, viem že na tom nezáleží 😉 ja len že pri babách som nemala žiadne špeci chute, ale čkoláda mi brala a teraz naopak.
@zanuska
@dominika29
@bezaz
@veronikapp
baby dakujem, vsak co sa da robit. ak bolo malinke slabe tak zrejme je lepsie takto. a sportovo to brat musim, potrebujem kopu energie na dcerku, takze si nepripustam ani ziadne komplikacie ani nic. ja som vlastne taky typ, ze sa viem rychlo rozhodnut aj vo vaznych veciach, takze aj teraz som si sice troska poplakala, ale len kus. dokonca to vydrzal aj makeup 😝 no proste som niekedy blb. treba brat zo mna priklad 😀
no budem vas sem tam citat 🙂
mimochodom som citala ze riesite kociky. my mame CAM Cortinu trojkolku a ja osobne som s nou velmi spokojna. 😉
ozaj v KE maju dobry obchod Tegel babatko, a tam maju dost vela kocikov, a celkom obstojne ceny. kuknite ich stranku. tegel.sk, mozno este dostanete inspiraciu. krasny vecer a hlavne nestresujte sa kvoli nam, co sme teraz takto dopadli. stava sa to, zial.
a do kapustnice si dam cabajku, zohnala som 🙂
sladkosti tu nejem ani normalne, pridu mi strasne sladke. na slovensku mam rada Mila keksik a DRU lieskovoorieskove trubicky, ale nesmu byt poliate cokoladou. ja len holu cokoladu nemusim vobec.
baby, moja naj naj sesternicka ma dnes dve zdrave dievcata a to stratila babatko patkrat a raz z toho na zaciatku siesteho mesiaca... 😒 a dva ine razy uz po tretom mesiaci.
nikdy to nevzdajte a nepripustite si negativne myslienky
hej, v obchode "Europske Deli". Maju tam vacsinou ruske veci. Ale co uz neviem zohnat a zvykli to mavat su polske male, mlade, cele, nakladane cvikly. TO zjem celu flasku len tak bez nicoho. Milujem ich. A nikto to nevie urobit s tou istou chutou ako Poliaci.
a Mila keks je u´plne najlepší zo všetkých 🙂 ale naopak, ja hlavne čistú čokoládu, Milka mliečna vedie 🙂 teda teraz nie 😝
sranda, že tam máte taký obchod 🙂 určite poteší...
ja končím na dnes, dobrú noc
@meusicka ach jo tak predsa kyret, je mi to velmi lúto, viem ako ti je my sme tak v 2008 prišli o prvé a svoje narodky som strávila v nemocke na kyrete, aspon máš Biancu a neostaneš úplne bez ničoho....................aj ked je to hlúpe porovnávať ale myslím že je horšie prísť o prvé a ostať doma sám ako takto ked je doma už jedno slniečko.............ale aspon to berieš tak ako to berieš a neboj určite sa čoskoro zadarí, po kyrete je vraj poda pohnojená a zadarí sa skoro, držím všetky prsty nech ste čo najskor 2 v 1 😉
@veronikapp tak to veru ano..ako kazde..kopec darcekov a papania..ale zvladam to uz neviem co by som bez nich robila..aspon mam zabavu..stale nieco chcu..heh
tak ja som bola dnes na poradni a robili mi NT, zaplatila som 17€ 🙂))) paráda, že ? ale aspoň viem, že je všetko OK. Už meriame 6,3 cm .))) a 16.9. ideme zasa na krv,a by nám presne určili termín pôrodu .))) videla som nožičky, ručičky a bábätko je strašne aktívne, stále bolo v pohybe .až mi prišlo divné, že necítim ako tam skáče zo strany na stranu .)) ale veď aj to príde a ja si na to rada počkám .)))
baby zlate teraz trosku radostnejsiu spravu , tak mame dnes po kontrole po utz je vsetko v poriadku maly skakal ako na olympiade, no bolo to nieco neskutocne 😀 , isla som k dokimu so strasne malou dusickou ale maly ma strasne potesil.Vzali mi aj krv na Downa, tak vysledky az neskor, ja sa skor tesim ze sme zdravi a mame vsetko co mame mat.meriame zatial 5cm.laska moja bola velmi krasna🙂
ahojte, aj ja mam dobre spravy z vcerajsieho NT ultrazvuku. Babatko sice neskakalo, ani nam nezamavalo ako na predoslom ultrazvuku u mojho lekara (asi spinkalo) ale miery su v poriadku - šija 1,66 mm a babo ma 58 mm. Vychadza to 12+1, tak asi budem este musiet posunut termin porodu v pase o 1 den neskor na MDŽ 😀
Nerozmyslate este o 3D? Viem, robieva sa to neskor, ale v tom centre asistovanej reprodukcie, kam ma poslali na NT ultrazvuk, robia aj tzv. "male 3D" do 16tt. Fotky sa mi pacia viac ako z velkeho 3D po 20tt, lebo tam uz su tie deticky take namačkané 😅 Je to aj lacnejsie, za 17 eur.
Ahojte, včera mi doktorka robila NT uzv. - máme 1,6 mm... celkovo sme 11+4tt a 4,7 cm, srdiečko bije, citrónik sa mrví, naťahuje a otáča jak také malé šidlo 😀
Odbery na geneticke testy budem mat 17.9... Este mi povedala, ze pohlavie je mozne zistit uz v 18 tyzdni, ak bude babo dobre otocene, ale to si uz priplatim 20 Eur... a tvaricku budem moct vidiet v 28tt za priplatok 35 Eur... asi tolko penazi obetujem... 🙂)))
baby uz vas citam asi mesiac, ak vsetko dnes dobre dopadne, pridam sa k vam 🙂
Baby, mam dotaz... vy chapete to ratanie po tyzdnoch? Ja nie... Ja som totiž napr. vcera bola 12+4tt a moje babo 11+4tt... Ked tak cumim do kalendara, vychadza mi to, ze sme otehotneli tesne po skonceni menzesu 😅 , coz mi pride nejake divne... vy tomu rozumiete?? 😨
@priadka a v tom 11+4tt su zohladnene aj tie cca 2 tyzdne od menzesu po ovulaciu? Chcem len totiz zistit, kedy sme babo spravili... mam 2 terminy, kedy k tomu mohlo dojst a su od seba presne tyzden vzdialene... Chcem to vediet len preto, ze 17.juna som bola na magnetickej rezonancii kolena a chcem pre seba uplne vylucit moznost, ze sa tam mohlo cosi porobit... a jeden mozny termi je pred tym a druhy po tomto datume. Takze ak posledny menzes bol 1.6., ovulacia mala nastat okolo 14.6.... ale kedze dietatko je minus jeden tyzden, mozem tomu rozumiet, ze ovulacia mohla byt o tyzden neskor a teda o tyzden neskor som otehotnela? Vdaka vopred za pomoc pri pocitani... 🙂 😕
@hasacka už som si zvykla... nedá sa nič robiť... včera bola so mnou aj moja mamina a tá bola užasnutá, čo všetko sa dnes dá vidieť... že aj ona by si priplatila, keby mala tú možnosť... toto nazeranie na bábätko nepovažujem za štandartné a nevyhnutné lekárske vyšetrenie, preto mi nerobí problém za to zaplatiť... skôr by som zúrila, kebyže si mám platiť NT, alebo genetické testy...

6 deti, to musi byt krasne na Vianoce pod stromcekom, tolko radosti