Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
ozaj kyselinu listovu som vysadila po 12 tt, treba nasadit nieco ine, napr. materna??alebo je este cas?k doktorovi idem az o tyzden , len ten mi nekazal ani listovku, vobec nic...
@martinkaastefanek ani nic netreba...staci, ked budes jest dost zeleninky a ovocia, masko, ryby a strukoviny, vsetkeho budes mat dost...
@martinkaastefanek ja uz tiez nebudem jest ziadne doplnky...a co sa mojej vahy tyka, uz skoro 3kg navyse 😅
@mirinka7 no ja zatial 1,6kg ale mam pocit ze mam navyse 5kil 😀 akoby sa mi to tlacilo uplne vsade nielen do bruska.
@martinkaastefanek ja mam ten pocit najma na brucku, tusim ho uz aj vidno, lebo prvykrat sa nas jeden znamy opytal, ci cakame babo 😉 Ale ja aj ked som nebola tehu, tak som priberala najma na bruchu 😖 Nohavice uz nezapnem, budem sa musiet vybrat na tehu nakupy.
@andiekens blahozelam novomanzelom 😉 nas to caka o 2tyzdne, som zvedava ci sa dam do siat, buduci tyzden idem na skusku.dufam ze uz nebudem musiet vyberat nahradne saty 🙂
@mirinka7 no mne tiez uz vykukuje brusko ked mam nieco obtiahnute tak to uz riadne vidno.my sme dnes boli pozriet v obchode BRENDON maju tam vela peknych veci , ale skor uz pre babo, na nas tehotne , neviem ci aj niekto mysli, lebo ja som este nikde nevidela pekne tehotenske oblecenie.Vsade maju len zopar kuskov, inak ja som mala v skrini aj volnejsie nohavice tak ich vyuzivam lebo uz tiez nezapnem, zatial este nic nekupujem, az ked to bude nevyhnutne
@martinkaastefanek mne sa pacia veci, co maju na http://www.ma-ma.sk/, chcem zajst do predajne a snad si nieco vyberiem, resp. snad mi nieco bude dobre 😅
ja netusim, kolko som pribrala, musim konecne kupit baterku do vahy - na poradni ma tiez nevazili a do papierov na odbery (druhe kolo) si mam 30.9. napisat hmotnost sama 😀 a najviac sa mi lubi, ze tehuknizku dostanem az 8.10. 😕 🙄 brucho mi uz tiez zacina vyliezat. inak my s muzom tak trochu tipujeme druhu babu (aj ked je to taky vlazny tip) a moja mamina s braxom z prveho uvz usudili, ze to bude chlap 😀
@mirinka7 super len tak narychlo som mrkla na stranku , vyzera to byt v pohode, pojdem tam aj pozriet 🙂
@martinkaastefanek tak dufam, ze si nieco vyberies 😉 ja uz idem spat, papa
@mirinka7 jasne 🙂 , aj ja idem dobru noc
@martinkaastefanek juuuuuj, tak to drzim prsty !! a hlavne sa snaz bez stresov 🙂 ja som bola uplne v poho, ale posledny tyzden ma dostal. piatok pred svadbou som rano zacala aj krvacat, ale nastastie, vsetko je oka 😵 tak si to poriadne uzite, lebo je to len a len vas den ! a samozrejme prajem vela lasky a trpezlivosti do dalsieho spolocneho zivota 🙂
inak baby, kyseliny listova sa odporuca uzivat aj v dalsom trimestri kvoli krvotovrbe, ale uz len 1krat denne staci 😀
Ahojte.. 🙂
tak mna zajtra caka prva poradna.. tak som zvedava a dufam, ze dostanem uz aj tehotensku knizku konecne.. kedze moja doktorka mala 3 tyzdne dovolenku..
ku tej vahe - ja som sa nevazila uz asi 3 tyzdne ale citim ze som pribrala hlavne do bokov a brusko mi uz tiez dost vidiet, nakolko som ziadne nikdy nemala tak teraz to taky prijemny nezvyk.. 🙂 🙂 ja uz od minuleho tyzdna nosim do kanclu tehotenske rifle, lebo uz ma vsetky hrozne tlacili ked som sedela a teraz to je super.. 🙂 🙂
ale je fakt ze na vyber moc vela tehu veci nie je.. 😒
dakujem vsetkym za privitanie 😉 termin mi vychadza na 20.3. a podla utz co mi doteraz robili to vychadza o 3 dni neskor, ale vo stvrtok idem na poradnu, asi mi bude dr. robit aj utz, tak uvidime, ako to bude vychadzat
@salonka9 no nam sa tiez tak neplanovane podarilo, aj ked sme tretie nevylucovali, nepredpokladali sme, ze uz sme v tom, ja som z toho bola zmatena tak dva dni a aj moj muz to celkom rychlo predychal, len poznamenal, ze uz by to konecne mohlo byt dievca 😅
Ahojte. Dnes ráno som sa zobudila na bolesti v podbrušku, akoby som to mala dostať. Normálne som bola nesvoja, čo sa deje. Neboli to silné bolesti, ale... je to normálne? Potom to prešlo, aj som ešte spala, teraz to znova trošku cítim. Stáva sa vám to, je to normálne? 🙂
@nellie_ Sa tesim na info z poradne 😵 No a vraj slusny vyber tehu veci maju v rakusku v HaM. 😅
@prsky Tak predsalen marec 😝 😀 Ja u nas tiez tipujem dievca. MM chalana. Tak snad bude mat aspon jeden z nas pravdu 😀 😀
No a k vahe. Mne je super, bo doma nemam vahu a vazim sa len na poradni 😀 Ale vcera som bola u babky a tam som sa vazila a ze 51kg. My skoro oci vypadli.... Tak uvidim o tyzden co bude hovorit vaha u Dr. bo to sa mi zda dost velky rozdiel ze 4 kg takze asi kazda vazi inak 😅 🤐
@bay - ahoj 😉 🙂 no co nevolnosti uz presli? 😉
no a do rakuska na nakupy.. to mam tak nejak od ruky 😅 😅 ale sak hadam daco splasim aj tu.. tricka nastastie mam vacsinou take predlzene volnejsie, takze tie v pohode vyuzijem.. rifle som si uz jedny kupila a este planujem jedny nejake gate a dost... 🙂 🙂
Ja som tie bolesti ako na MS mala prve tyzdne ale fakt boli riadne...teraz ich uz nemavam, len sem-tam ked prudko vstanem tak ma daco pichne ale inak celkom fajn.. 🙂
uz mate nejake odhady od dr. co sa pohlavia tyka ?? 🙂
@bay ahojte, dnes som si prvý krát dala tehu nohavice 🙂 a aj som si napísala oznámenie pre zamestnávateľa o tehotenstve, tak sa to dozvedia 😀. K tomu rakúskemu H&M, bola som tam presne pred týždňom a nič moc tam nemali. Možno ešte len príde nejaká jesenná / zimná kolekcia a toto čo mali je dopredaj z leta. A ešte ako pikošku: v H@M v Auparku som sa pýtala, či majú kolekciu HM MAMA a slečna mi povedala, že NIE, ale majú HM SPORT 😀 super alternatíva 🙂
ahojte babenky
som sa akurat rozculila, lebo mam ist na morfoligicky utz, na kramaroch mi povedali, ze mi ho spravia len v pripade, ze pojdem k nim rodit a v GPN si za to pytaju 40!!! eur.. plz, ak mate niekto lepsi tip, sem s nim, ma drbne z tychto poplatkov, hajzli, fakt zarabaju na uplne vsetkom 😠 😠 😠
@dendy1 - to je dobre s tym HM SPORTO-om 😀 😀 asi myslela nejaky volny dres alebo co, ze sa moze v tehotenstve celkom fajne vyuzit 😀 😀
A ako si to napisala? to oznamenie? ja som to zatial povedala iba mojej prvej priamej nadriadenej co sme spolu v kancli ale hlavny sef este nevie...
@bay - tak paradicka ze uz negrckas.. 🙂 🙂 mna to nastastie uplne obislo... len napinačky mam.. stale pri umyvani zubov a niekedy ma bezdôvodne napina bez toho aby mi daco zasmrdelo alebo tak.. 😀 😀 no ale vzdy si poviem ze to babo takto dava o sebe vediet, tak pohoda..
bezaz, to je co za zdieranie a vydieranie... ??? 😅 😅 😠
ja nie som z BA, takze alternativu ti musia poradit baby od vas.. 😉

Ahojte, no co sa vahy tyka, tak ja idem hore, momentalne1,6kg navyse...