Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
dievcat z GPN, pls, neviete mi povedat, ci doktorka Czirokova chodi aj ku porodom?
Ahojte baby. Odskočím trošku od aktuálnych tém, chcem sa spýtať na kočíky. Aká by mala byť optimálna dĺžka vaničky ? Ja som si vybrala jdnu, kde píšu, že má 82 cm a kamarátka ma straší, že je to málo.
@hasacka zalezi, ako ti bude babo rast...moja by dcerka sa do vanicky 82 cm zmestila aj s fusakom este pred pol rokom. podla mna to nie je malo a hlavne budeme mat jarne deti, takze fusak tam netreba rvat, kedze na zimu uz budu v sportakoch - potom treba skor pozerat na rozmery sportaku
@adka84 jasan, len podla mna to uz v marci urcite nebude aktualne, lebo do Kocha prijimaju novych lekarov od novembra, takze bud od decembra, alebo od noveho roka otvoria a budu rodit tam, takze na antolsku ani na kramare sa nikto nepotrepe uz (viem, ze Ditte a Mares prestali od 2009 rodit na Kramaroch, lebo mali blbe podmienky a zrejme sa to ani neoplatilo, o Czirokovej moc neviem, iba viem, ze na Antolskej rodila - ked som sa jej ale pred porodom pytala, ci ma zmysel zazmluvnovat a ze idem rodit na Antolsku, tak sa moc nehrnula odrodit ma, takze zrejme tam nejak casto nechodila - ale to je moj subjektivny dojem)
@hasacka podľa mňa čím väčšie tým lepšie. ja neviem koľko mám na vaničke dĺžku ale na zimu sa mi tam už malá nezmestila mala som športový kočík a na to fusak. dĺžka športového prevedenia,keď je v ľahu je tuším cca 80cm lebo teraz keď si tam ľahne už jej trčia nohy .teraz má 86cm 😀
Ahojte tak mna dnes vystresovala doktorka s vysledkami krvi tykajuce sa stitnej zlazy.. zevraj ich mam katastrofalne a ze hrozi riziko potratu...a ze urychlene sa mam objednat na endokrinologiu.. tak svokra volala jej endokrinologicke a ta povedala ze mam hodnoty v norme.. TSH som mala 1,26 a trocha zvyseny nejaky T4 na 173 - co je zevraj v tehotenstve normalne a nie je to ani len na uzivanie liekov, ale pre istotu ma objednali na 6.10... no ale uznajte - takto stresovat tehotnu.. ako nemam slov 🙄 🙄 🙄
@zibritka na stranke gpn pisu, ze prijimaju lekarov od novembra (http://www.gpn.sk/slovakindex.php?id=pracovnemi...) a na konovi je aj diskusia o sukromnej porodnici v BA..akurat este nikto nevie, kedy presne otvoria
@nellie_ mna vystresovala obvodna s vysledkami krvi... ze mam nizky HB - 118 a ze som chudokrvna a tiez ze stitna zlaza a vysoky cholesterol - 5,42, a este neviem co... gynekologicka sa na to pozrela a nechapala, preco ma stresuje, ved som tehotna... je normalne, ze klesne HB... a predpisala mi zelezo... ale ta obvodna ma tak vystresovala, az ma mama musela utisovat a ukludnovat 😠
Vzdy si treba dat vysledky niekym overit...
inak podľa čínskeho kalendára výpočtu pohlavia dieťaťa mi vychádza, že by som mala mať dievčatko... tak som zvedavá 😎 😀
u nas tiez pri olim cinsky kalendar "zafungoval", tak som zvedava, ci to bude platit aj tentokrat
mne tiez vychadza podla cinskeho chlapec, aj sa citim na chlapca,tak som veeelmi zvedava 😀
mne pri prvej cinsky vysiel a pri druhej nie... 😉
@sindy107 napr. tu ho mas 😉 http://www.9monate.de/Chinesischer_empfaengnisk...
Marcovky hlasim sa k vam! trochu neskoro, ale na zaciatku som mala problemy a stale som sa bala ci bude vsetko ok.

Tak ja mam AFP za sebou. Slabotaaaaaaaaaa. Len 1 skumavka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀