icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

bay
14. sep 2010

Tak ja mam AFP za sebou. Slabotaaaaaaaaaa. Len 1 skumavka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

prsky
14. sep 2010

@anka1984 farbenie vlasov v tehu je uplne v pohode. farba sa vstrebava cez pokozku minimalne

zanuska
14. sep 2010

@prsky aj ja si myslim v prvom tehu som si nechala vyrast ale to som uz musela mala som uz znicene vlasy a teraz sa aj ja chystam na melir 🙂 🙂 uz sa tesim

adka84
14. sep 2010

dievcat z GPN, pls, neviete mi povedat, ci doktorka Czirokova chodi aj ku porodom?

prsky
14. sep 2010

@adka84 myslim, ze hej, rodi na antolskej (aspon v 2008 rodila).

andrea142
14. sep 2010

@prsky ďakujem za odpoveď ..... 🙂

dnes som bola na tej krvi a tam sestrička poznačila to AFP a ešte predtým ,sa ma pýta ,že načo budeme brať krv? .si občas pripadám ako keby som bola ja sestrička 😠 ... ja sa mám vyznať aké vyšetrenia treba robiť 😠 ........ 😅 😅 😅

prsky
14. sep 2010

@adka84 ona tam rodi(la) externe, cize si ju treba zazmluvnit. najlepsie je opytat sa priamio czirokovej, lebo idu otvorit kocha, tak dohovie, ci bude este rodit inde

hasacka
14. sep 2010

Ahojte baby. Odskočím trošku od aktuálnych tém, chcem sa spýtať na kočíky. Aká by mala byť optimálna dĺžka vaničky ? Ja som si vybrala jdnu, kde píšu, že má 82 cm a kamarátka ma straší, že je to málo.

adka84
14. sep 2010

@prsky dakujem. no ja si ju chcem samozrejme zazmluvnit, len ziskavam info, aby som nevyzerala ako puk, ak uz nahodou nerodi. neskor sa jej na to urcite spytam 🙂

prsky
14. sep 2010

@hasacka zalezi, ako ti bude babo rast...moja by dcerka sa do vanicky 82 cm zmestila aj s fusakom este pred pol rokom. podla mna to nie je malo a hlavne budeme mat jarne deti, takze fusak tam netreba rvat, kedze na zimu uz budu v sportakoch - potom treba skor pozerat na rozmery sportaku

prsky
14. sep 2010

@adka84 jasan, len podla mna to uz v marci urcite nebude aktualne, lebo do Kocha prijimaju novych lekarov od novembra, takze bud od decembra, alebo od noveho roka otvoria a budu rodit tam, takze na antolsku ani na kramare sa nikto nepotrepe uz (viem, ze Ditte a Mares prestali od 2009 rodit na Kramaroch, lebo mali blbe podmienky a zrejme sa to ani neoplatilo, o Czirokovej moc neviem, iba viem, ze na Antolskej rodila - ked som sa jej ale pred porodom pytala, ci ma zmysel zazmluvnovat a ze idem rodit na Antolsku, tak sa moc nehrnula odrodit ma, takze zrejme tam nejak casto nechodila - ale to je moj subjektivny dojem)

andrea142
14. sep 2010

@hasacka podľa mňa čím väčšie tým lepšie. ja neviem koľko mám na vaničke dĺžku ale na zimu sa mi tam už malá nezmestila mala som športový kočík a na to fusak. dĺžka športového prevedenia,keď je v ľahu je tuším cca 80cm lebo teraz keď si tam ľahne už jej trčia nohy .teraz má 86cm 😀

nellie_
14. sep 2010

Ahojte tak mna dnes vystresovala doktorka s vysledkami krvi tykajuce sa stitnej zlazy.. zevraj ich mam katastrofalne a ze hrozi riziko potratu...a ze urychlene sa mam objednat na endokrinologiu.. tak svokra volala jej endokrinologicke a ta povedala ze mam hodnoty v norme.. TSH som mala 1,26 a trocha zvyseny nejaky T4 na 173 - co je zevraj v tehotenstve normalne a nie je to ani len na uzivanie liekov, ale pre istotu ma objednali na 6.10... no ale uznajte - takto stresovat tehotnu.. ako nemam slov 🙄 🙄 🙄

zibritka
14. sep 2010

@prsky prosim ta, odkial vies, ze idu otvorit sanatorium Koch... citala si to niekde? Mozes mi dat link? A kde ho idu otvarat?
Dik za odpoved 😉

prsky
14. sep 2010

@zibritka na stranke gpn pisu, ze prijimaju lekarov od novembra (http://www.gpn.sk/slovakindex.php?id=pracovnemi...) a na konovi je aj diskusia o sukromnej porodnici v BA..akurat este nikto nevie, kedy presne otvoria

bay
14. sep 2010

@hasacka Mne to pride dost. Moj mal v roku 75cm a patri k tym vyskovo priemernym detom. A teda od pol roka nehrozilo vozit vo vanicke. To musel uz pekne sediet 😀 😀 Mne pride 82cm absolutny luxus 😀

zibritka
14. sep 2010

@nellie_ mna vystresovala obvodna s vysledkami krvi... ze mam nizky HB - 118 a ze som chudokrvna a tiez ze stitna zlaza a vysoky cholesterol - 5,42, a este neviem co... gynekologicka sa na to pozrela a nechapala, preco ma stresuje, ved som tehotna... je normalne, ze klesne HB... a predpisala mi zelezo... ale ta obvodna ma tak vystresovala, az ma mama musela utisovat a ukludnovat 😠
Vzdy si treba dat vysledky niekym overit...

zibritka
14. sep 2010

inak podľa čínskeho kalendára výpočtu pohlavia dieťaťa mi vychádza, že by som mala mať dievčatko... tak som zvedavá 😎 😀

andrea142
14. sep 2010

@zibritka : mne podľa čínského vychádza chlapec tak som náramne zvedavá či to aj bude. pri Lili to vychádzalo na babu aj je baba 😀

babofka
14. sep 2010

u nas tiez pri olim cinsky kalendar "zafungoval", tak som zvedava, ci to bude platit aj tentokrat

hasacka
14. sep 2010

@zibritka a ako sa to ráta ? .)

hasacka
14. sep 2010

@bay 🙂 keď naše dieťa bude po tatovi, tak bude veľké .)) a potom nám možno aj 82 cm bude málo .))

zuzla2
14. sep 2010

mne tiez vychadza podla cinskeho chlapec, aj sa citim na chlapca,tak som veeelmi zvedava 😀

sindy107
14. sep 2010

@zuzla2 ahoj..ako si masla horoskop na vypocet??teda kde na akom linku???ak mozes posli mi link..diky..

sirinka
14. sep 2010

mne pri prvej cinsky vysiel a pri druhej nie... 😉

bay
14. sep 2010

@hasacka Uznavam ze existuju aj deti co maju v polroku cez 70cm ale to je uz aj tak pomaly prechod na sportiak...

hasacka
14. sep 2010

@bay dakujem za radu ... .))

hasacka
14. sep 2010

@zuzla2 tam mám pozerať moj vek a mesiac oplodnenia? Moja nemcina nie je bohvieco .))) teda hlavne ten vyraz Empfängnismonat mi nič nehovorí

lilunka
14. sep 2010

Marcovky hlasim sa k vam! trochu neskoro, ale na zaciatku som mala problemy a stale som sa bala ci bude vsetko ok.