Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
Uff, tak taketo problemy s nohami som ja nemala tak dufam, ze si to aj teraz zopakujem 😅 😵
@ prsky no tak to som potom fakt zvedava v com budem chodit do prace 😉 Vobec si nepamatam, ako to bolo pri prvom, len to ze som si musela kupit tenisky bez snurok, take nasuchovacky, ale to som sa asi nevedela zohnut 🙂
Tak uvidime co bude teraz, v lete by to bolo lahke, ale v zime...
Ahojte tehuľky. Ja sa chcem tiež podeliť o radostnú správu. Tak už päť dní cítim také tie bublinky. Pri malej som to cítila až po 18 týždni, teraz ma to teší, že je to skôr. Nieje to tak často, ale je. Je to krásne. Ako náhrada za tie nevoľnosti, čo som mala. Prajem príjemný večer. 😅 😅 😅
tak aktualizovana tabulka 😉 https://www.modrykonik.sk/fotoblog/marec2011/al... asi pomaly budeme pridavat kolonky, ze zipsy, tie, co uz vedia pohlavie 🙂
@anka1984 gratulacia
ja mam bublinky uz zo dva tyzdne, ale nikdy neviem poriadne, ci su to creva alebo nas bubulak 😵
@elesarka ja si zial tie opuchy pamatam velmi dobre, ku koncu som uz bola naliata vodou cela 🙄 a obuval ma muz 😀 aj moja mamina to mala, jej to ale ostalo uz na stalo (opuchanie noh). v novembri sa este v teniskach dalo chodit, ale teraz to bude celkom kalamita, kedze vacsina kritickeho obdobia bude zimna - ale prezijeme nejak - a ty budes od januara na MD, tak vylozis nohy tiez (som to ja ale ftipna) 😀
@elesarka ja som tiez bojovala s opuchmi, neobula som ani tenisky,len v zabkach som chodila...vtedy sa mi gynekologicka smiala,ze mam stastie ze rodim v lete,lebo ze co by som v zime nosila...tak to som teda zvedava ako to bude teraz...zatial nastastie ziadne opuchy,tak dufam,ze to tak aj ostane co najdlhsie
no baby aj ja sa k vam pridavam s opuchmi noh 🙄 len dceru som rodila v lete,takze bola vyhoda v tom,ze som mohla chodit v slapkach...teraz neviem,ze v com budem 😕
jo a tym,ktore uz pocitili pohyby zavidim 😝 😀 ja som teda uz tiez nieco citila,ale nebola som si ista..teraz posledne dni uz nic 😖 mozno to bude aj placentou..vraj ju mam vpredu 😔
Ahojte. Tak to je super, že už niektoré cítite pohyby, ja už sa tiež sledujem, kedy to príde. Pri Miške som ich tuším cítila v 19. tt, tak teraz by to malo byť skôr.
A tým stareckým papučám sa u nás hovorí zipsáky. Ja ich dúfam nebudem potrebovať, pri malej som takéto problémy nemala, tak by ma to mohlo aj teraz obísť.
Dobre ranko,
tak ja ziadne pohyby este necitim, ale asi je este skoro, i ked podaktore uz pisete o pohyboch. No co uz, pockame si kym sa male "rozbeha". Strasne dufam, ze vsetko bud fajn, NTcko dopadlo zjavne dobre, este PAPP test uvidime ako dopadne. Nejaka som uzkostnejsia v tomto tehotenstve. 😒
Baby, ako zvladate nastup vasich deticiek do skolky? Ja mam taky divny pocit, ze svoje mladatko nechavam v uplne cudzom prostredi, aj trosku sa tam zvysuje hlas, je mi nejak z toho smutno. Chudatenko moje milovane takto som ho odvrhla. Od vcera syncek spava v skolke, tusim vraj na neho ucitelka skrikla, aby sa otocil, no neparaju sa tam s nimi. Dnes tam bude spinkat opat. Aj vy mate taketo cudesne pocity ci len ja zacinam na stare kolena nejako uzkostniet?
Ahojte maminky, chcela by som sa Vas opytat, kedze vidim, ze uz mate skusenosti. Ja to prezivam prvykrat. Teraz som zacala 13 tt a jedno co ma trapi je bolest v bruchu aj na dotyk, ked napnem svalstvo. Je to aj v podbrusku aj po bokoch. Nie je to stale. Mam pocit ako keby to bolo skor svalova zalezitost, alebo zeby zaludok? kedze mam problem aj s chodenim na WC-ko. Nie som ziadna panikarka, snazim sa byt v pohode, len sa chcem opytat co si o tom myslite. Ziadne ine problemy nemam.
Ahojte tak gratulujem k prvym pohybom, už aj ja sa teším na ne 🙂 neviem sa dočkať
ja som tiež absolvovala nakup v Hm eurovea, kupila som si rifle za 30 eur, ale chcela som skor vrch ale nic ma neoslovilo ako pisete vsetko take na jedno kopyto
nastastie opuchy som nemala ani pri prvom a dufam ze ani teraz nebudem mat.
ahojte buduce maminky 😉 rada by som sa k vam pridala 😉 aj my cakame babenko v marci a moc sa z toho aj s manzelikom tesime 😉 😵
@bezaz
kde si v cechach nakupovala? taky obchod cand totiz nepoznam.prezradis?
Inak ste toho tolko popisali, ze so ledva vsetko precitala.Ja mam este stale divne stavy, neviem, kedy to skonci.Inak ja tiez sem tam citim nieco v bruchu,ale predpokladam,ze na pohyby je to este velmi skoro. Pri prvom tehu som citila az v 20tt..
ahojte...
Ahojte! 😉
@jabadaba ja som si veru aj poplakala 1. deň nástupu, lebo som mala pocit, že ho dávam niekde napospas... ale Miško bol zvyknutý byť aj bez nás, bol aj na prázdninách u starkovcov, takže v pohode. Znáša to lepšie ako ja. Od 1. dňa tam spinkal, chodievam pre neho o 15tej (mám výhodu, že som doma).
Ale učiteľky má zlatunké, dokonca pokrok po 2 týždňoch v škôlke chodí konečne cikať sám na Wcko, len si zdvihne dosku, dá dolu gate a obslúži sa sám... 😕 😅 😉 Ja som spokojná, lebo poobede, ako pre neho chodím, tak je vysmiaty, spokojný, kľudný a aj doma zatiaľ ok, žiadne zmeny správania, alebo že by sa nejako prehnane na mňa vešal, to nie.
Ale zas teraz som ho na 2 dni nechala doma, lebo máme parádne sopliská... skôr sa bojím tých chorôb a toho, že od neho všetko pochytám aj ja... 😒 ☹
Babky, už ste aj popriberali? Ja zatiaľ plus 1 kilo, ale v 1. trim som zhodila 3, takže stále ešte v mínuse... Ale som rada, lebo viem, že od 6. mes. som priberala ako blázon aj 1,5 kg týždenne... 😒
@sjuzi no ja som zatial na to podobne 😉 tiez asi len nejake to kilecko nahor 😉 ale kedze mi nebyvalo vobec zle tak startujem z povodnej vahy pred tehu 😀
Ahojte, dievčatá.. čaká tu spomedzi nás ešte niektorú svadba (okrem mňa)? Komplikovane napísane 🙂
no nas tiez caka nastup do skolky od pondelka aspon dufam, lebo nejak kasleme 😒 , uvidime co povie krpata, lebo raz chce ist do skolky a vzapati zas nie 🙂
a ja som 1. trim shodila nejake 2 kila a teraz su uz naspat, takze som na povodnej vahe 😀
baby a to carujete, ze vam deti beru do skolky? u nas problem aj ked rodic nastupuje do prace, ale ked pokracuje dalsou materskou, tak smola velka. jedine do sukromnej a na to nemam. ja som chcela od 3 rokov - kolektiv jej urco prospeje, ale netusim, ako to spravime ☹
a hlasim tiez + 1kg, som si myslela, ze viac (aj som to pri odberoch nahlasila tak bajocko, ze 56 lebo som nemala baterku vo vahe a ja mam len 54)
@bezaz znak and je altgr (pravy alt) + C
@prsky no ja som mala malu uz od minuleho septembra v skolke ale to preto lebo som robila, a teraz som odisla z roboty a po tyzdny na teste dve ciarky 🙂 , takze si uzivam doma
a pocujte kedy ma moze lekar vypisat na rizikove, lebo ja teraz poberam nezamestnanecky tych 6 mesiacov, a keby sa dalo tak by som si to chcela nechat na potom a teraz sa vypisat na rizikove, al ci ma doki vypise ???
nemate s tym skusenost???

@elesarka no u mna bol problem ten, ze kotnikove by som ani omylom neobula...dokonca aj domace papuce som nenavliekla...jedine, co sa pri tych opuchoch dalo, boli tenisky..uvidim, ako prezijeme - chlap ma bude na rukach prenasat 😀 😀 😀