Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
Ja tiež od včera večera cítim pohyby!!! 😵 Pri malom som mala až po 20tt... Vtedy mi aj bruško začalo rásť, nie ako teraz, som už riadne bruchatá... 😀
Btw. bola som v Lidli, mali dobré dvojbalenia tričiek a rolákov, pekne dlhé, tak som si kúpila a veru tam zmestím aj potom brušino... 😉
@bay my chodime plavat do DS, je to tam super a lacnejsie ako v BA.. zatial sme nemali ziadne problemy ani ja ani mala.. ja som bola dost nachylna na mykozy, bala som sa plavania, ale zatial klop klop, je to ok
@zanuska neboooj, mozes byt akurat jedna s tych, co vysli zle vysledky a aj tak maju zdrave deticky.. v mojom okoli ich bolo celkom dost.. posielaju potom na amniocentezu, lebo len vysledky z nej su 100pero 😉
no aj mne robi doki utz kazdu poradnu a aj mi nahrava na cd. 🙂
a aj moje brucho uz krasne rastie
@zanuska No predpokladam ze ta poslu na amnio a z toho su presnejsie vysledky aj ked ani tie nie su 100% 😔
@sjuzi heeej? No asi budem musiet opytat Dr. na poradni 🙄
A hrozu z toho mam aj ja. Ved aj pri malom som vydrzala cele leto sa nenamocit viac ako po kolienka 🙂 ale teraz mi je luto maleho, ked on tak rad plave 😵 tak by som ho chcela aspon raz za mesiac vytiahnut niekam plavat...
@nellie_ Miso sa zacal kopat az v 19-20tt dovtedy sa stuchol len raz ked som ho v noci prilahla 😅 (omylom som sa prevalila na brucho). A zo zaciatku sa dal vyprovokovat len ked som pocuvala 1 CD dokola 😀 😀 To priam neznasal a kopal kym som ho nevymenila 😀 😀 😀
jaj a s kopanim, pri ninke uz v 18tt, najviac sa jej pacil sinatra a karol duchon, to sme mali v bruchu diskosky 😀
@hasacka nemala som, ani som nechcela, lebo som na každého počula aj chvály aj nie, tak mi to bolo jedno. Ale potom som prenášala 10 dní 😀 a tie posledné týždne sa už chodí na poradňu do nemocky a tam si ma odchytil Čech a už si ma zobral pod palec... 2 dni pred pôrodom ma hospitalizoval, kvôli príprave na vyvolávačku, ale aj tak to nakoniec skončilo takto... malému sa hold nechcelo... 😅
@bezaz a čo mám povedať ja... niekedy mi riadne už haraši... 😀 som doma už 3,5 roka (pred 1. tehu som bola riziková) a teraz tiež som na rizik.) a zase budem asi ďalšie 3 rôčky doma... Keď to zrátam, tak tých 7 rokov mi hrozí... no zbohom... ale ja si to doslova užívam... Niežeby som nerada chodila do práce, ale toto sú moje najkrajšie roky, mám pocit a aj najzdravšie. Toľko vonku na čerstvom vzduchu a taký pocit slobody v robote človek len tak nezažije... a ešte radosť z drobčekov... 😉 😵 😵
ahojte
ja som mala dnes volať kvôli tým AFP testom ale ešte nie sú hotové, v stredu majú byť výsledky 😖 ..... aj tak som celú noc nespala ,lebo som kvôli tomu stresovala .
mne robil UTZ už trikrát ....... minule mi aj poukazoval ,že ruky ,nohy ,lakeť 😀 😀 😀
ja mám naviac asi 2 kg
Aha kočky, čo som našla. Celkom pekné, nie?
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=6899015&tab=1
@bay ked mas take moznosti, tak sa ani necudujem, my sme plavali aj cez leto, lebo nam nevysla dofca pri mori, tak nech mlada ma z toho aspon cosi
@sjuzi wow, obdivujem!!! ja som mala nervy uz po prvom roku, to ma nastastie oslovili na par hodin tyzdenne ucit, tak som vypadla od mladej prec, ale vdaka super zakonu od 1.1. som musela prestat.. tych par hodin bolo ale uzasnych, aj mlada je super samostatna a ja som si oddychla.. sice som sa rozculovala s cudzimi detiskami, ale aj tak fajn 🙂
Ja som mala totiž zamestnanie, pri ktorom som veľa cestovala, po celej SR, Praha, takže doma som bývala len cez víkendy. A po pár rokoch som toho mala plné zuby. Ale bolo to tiež fajn obdobie. Len bohužiaľ už to nebude práca pre matku s deťmi... 😒 Robila som doma síce nejaké preklady, aby som sa celkom nezcvokatela... ale tiež mi to obmedzili kvôli spomenutému zákonu... 😝 😝
@bezaz jj. tiez sa tomu tesim. No rochnil sa bud v detskom nafukovacom bazeniku alebo plaval vo velkom 😵 On by sa natlacil aj do pohara s vodou keby vedel ako 😅
@andrea142 A ako dlho trvaju vysledky AFP? Mne povedali ze volat nemam ze oni zavolaju ak budu zle vysledky, tak si vravim ze je dobre kym sa neozyvaju, len by ma potesilo vediet odkedy uz telefonat nehrozi 😀 (aby som sa nebala dvihat telefon 😀 😀 )

@zanuska nie sú to výsledky z AFP testov? Niekedy bývajú výsledky zlé, neviem,čo to ovplyvňuje 😕 a ako ti vyšlo NT v 12tt???