Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
cafte, tak som pridala nove babule do tabulky a je to konecne zoradene podla datumu 😉 https://www.modrykonik.sk/fotoblog/marec2011/al...
ahojte kocky 😉 nizky tlak napodobne ... niekedy ako po poriadnom zure ... ale podobnu skusenost mam aj ja, doki mi tiez povedal ze je to ovela lepsie nez mat vysoky, ktory je v tehotenstve ovela nebezpecejsi 😉 a v pohode mi doporucil kavicku 😉 ja si davam tak pol na pol s mlieckom 😵
hihi 😉 uz vas je v zoznamiku celkom hodne 😵 😵
@prsky
a kde byvas?
Ja mam dceru v mestskych jasliach v ruzinove a na moje pocudovanie ju tam bez problemov zobrali na zaklade telefonickeho zapisania sa do poradovnika.Tiez som bola prekvapena.Musela som ale dat potvrdenie, ze pracujem, co je uz pravda.A co bude o pol roka, nech ich netrapi🙂)
Baby, chcem sa vas spytat, ktora idete na morfologicky ultrazvuk?
Ja som dostala skvele referencie na Dr.Holana,kardiologa, je to sice nesmierne drahe, na okrem vraj dokladne urobenej organovej morfologie plodu je v tom aj 4D so zaznamom na cd/dvd, robi sa vraj v 20 tyzdni.Bola tam niektora z vas resp. pocula o tom?
@euphoria byvam v Stupave 😉 a nechcem jasle, ja chcem skolku
@euphoria morfologicky uvz sa robi v 20tt "povinne". to 3D/4D je podla mna marketingovy tah na rodicov, pretoze lekar vidi na 2D vsetko potrebne (3/4D nema ziadne "funkcie" naviac, lekar na nom nevidi nic lepsie ako pri 2D). takze ak je to velmi drahe, tak by som tam sla iba ak ide o fakt super odbornika a chcete si byt isti, ze je vsetko tak, ako ma byt. inak by som sla normalne na morfo a potom okolo 25tt by som si zaplatila 3D.
@ivka82 posli bezaz IP s udajmi
@euphoria ja sa chystam na morfo k MuDr. Cunderlikovi, pri prvom som to stihla este na Kramaroch zadara, ale momentalne tam nechcu brat ludi zvonka (ja nie som jeho pacientka a ani sa tam nechystam rodit), takze si zacvakam v jeho sukromnej ordinacii. mne to ale za to stoji, lebo on je fakt kapacita, on to vlastne uci ostatnych lekarov a chodia za nim aj kvoli kontrolnym utzv, ak sa doktorom nieco nezda.
@euphoria to je statna skolka. No ale mam to poriesene na tento tyzden, dietatko ochorelo. Po styroch dnoch v MS. A to nevieme co su antibiotika. Ma nastastie len nejaku soplivu virozu s miernu teplotou ale aj tak ma to stve. Skoda no. Dufam, ze to nebude pravidlom a je to len nahoda.
@euphoria
@prsky
@babofka
Baby, idem na morfologický a budem platiť 25 Eur... pričom to bude v ambulancii mojej doktorky, ale pride iny doktor... akurat meno som si nezapamatala.... takže 7.oktobra sa tesim... pojde so mnou aj tata 🙂
V stredu idem na poradnu, tak som zvedava, co a ako... pribrala som dokopy necele kilo a uz tyzden sa drzim na rovnakej vahe... brusko uz nezaprem 😎 pohyby ale este necitim... Dnes idem dokonca plavat, teda na tehotensky aerobik, tak som zvedava, co tam budeme stvarat, este som tam nikdy nebola 😀
@euphoria nooo, asi okolo 70-90 EUR 😅 (nepamatam si presne) tiez ma ta cena najprv zaskocila, ale som si povedala, ze som dokazala minut peniaze za ovela vacsie blbosti, takze bolo rozhodnute. ja mam moznost ist este do GPN (tam som bola na NT), ti su asi lacnejsi, ale nemyslim, ze su lepsi. utzv je vyslovene cunderlikova parketa a predchadzajuce tehu som s nim bola spokojna. ja sa napriklad nechystam na 3D (ani pri prvom som nebola), tak tie peniaze pojdu na toto.
závidím vám, že tak málo priberáte, ja už mám navrch 4 kg a to sa teda neprejedám 🙄
Inak aj mne robi vzdy uzv... uz som mala robeny 3x + NT skrining.. cize 4x som bola sonovana 😅 😅
ale tiez pri kazdej poradni - najskôr vysetri a potom robi uzv..
Aj ked tiez viem ze povinne su iba 3 uzv za cele tehotenstvo - 10,20 a 30tt.. 🙂 🙂
No mne tiez nerobi usg kazdu poradnu. Mala som v 12tt a teraz az v 20tt a potom az 32tt. Len na zacaitku som mala 2 este pred 12tt. Ale teraz mi to ani neva, kedze sa uz drobcek kope 😵
Ja mam kilo dole 😅
Chodite niekto plavat? Ja by som chcela s malym opat zacat plavat len sa desne bojim ze v tej vode nieco capnem ☹ 🙄 😔
mne tiez robi dr utzv len 3x/tehotenstvo + NT&morfo pomimo.
Ahojte mne dnes volala sestricka ze mam zvysene v krvi ja neviem ani co to je len mi tam spomenula dawnov syndrom ze sa mam zastavit ☹ strasne sa bojim pravdepodobne ma poslu na 3D sono mam velky strach hlavne o malinke aka je pravdepodobonost ze to ma??a preco prave moje?viem ze su ktore prisli o deti ale myslim je to lepsie jak mat chore dieta ☹ ☹ ☹
Ahojte tehošky...
Aj mne robil doki utzv pri potvrdení, v 12tt a asi teraz bude až v 20tt... Ale možno ho uškemrám a pozreme sa na neho aj tento týždeň... 😉
To asi fakt zalezi od doktora s tymi uzv... 🙂 myslim, ze hlavne v prvom trimestri sa robi castejsie a potom uz nie... 🙂
ved nastupia pohyby a to uz fakt hned budeme kludnejsie.. 🙂 🙂
@bay - jeeeej ty uz mas pohyby 😵 😵 😵 😵 ja sa uz toho neviem dockat.. kedy ti zacali pri Miškovi??
a s tym plavanim - ja by som sa asi bala.. ja mam fobiu z nejakej infekcie.... 😒

ja som len 15tt ale myslim ze uz citim take slabe mrvenie najme ked si lahnem..ja uz deti mam ale i tak neviem ci to nie je na phyby priskoro.. 🙂