Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
Aj mne sa páčia, tiež nad nimi uvažujem. Ale zas keď nechodím do práce, či ich využijem až tak. Ale mám len 1 rifle, čo nosím teraz a druhé, čo budem nosiť neskôr, keď sa trocha zväčším...inak nosim legíny a tehu rifl.sukňu, kým je teplo. Ale i tak niečo ešte budem teplé potrebovať... 😉
Sjuzi - velmi pekne nohavice aj mne sa pacia... 🙂 🙂 len si musim zmerat kolko potrebujem na dlzku, ze ci mi budu dobre... 😅 😅 ale ak hej tak si ich asi aj ja kupim.. 🙂 🙂
A strasne sa mi paci ako si opisala tvoje pocity z materskej dovolenky.. 😵 😵 uz sa aj ja na to velmi tesim.... potrebovala som uz zmenu, v terajsej praci som uz 7 rokov...
ahojte,
ja sa len chcem pochvalit,bola som u ineho dr. kvoli tej mojej bolavej lonovke,tak mi to pozrel a mam tam fugu len 1cm,co je este v norme,kontrola o 2mesiace..tak som rada,aj ked to boli jak cert,ze je to aspon ok...teda zatial 🙂
@nellie_ Miško bol totiž ako bábätko hrozne dobrunký, kľudný, chodiť začal až v 15. mesiacoch, rád sa vozil v kočíku, chodili sme plávať, na fitlopty cvičiť a s dieťatkom sa dá robiť teraz toľko aktivít, že sa vôbec podľa mňa maminky necítia osamotené.
A teraz je síce z neho riadne šidlo, lebo opakuje po deckách kadejaké nezbednosti, ale stále je to môj úžasný chlapček. A najlepšie je, že pri tých dietkach sa kadečo naučíme i my. Napríklad dnes už celkom dobre chápem svojich rodičov, že boli na mňa prísni v urč.veciach a hrozne ich obdivujem, že to so mnou zvládli.. 😀 😀
A tiež som pred 1. tehu pracovala 8 rokov + študovala VŠ externe, tak som mala toho plné zuby...
@hasacka je to možné, vraj je v tom dobrý... a veru pekne ma zašil, jazvičku mi teraz po tých 3 rokoch takmer nevidno. Ale u mňa to muselo tak skončiť, lebo po 2 vyvolávačkách, 6 hodín kontrakciách každé 2 min., som už bola totál vyčerpaná a otvorená len na pol prsta a malý sa už nemal dobre... 😒
No, ak mi bude hroziť sekcia, tak chcem ísť o5 k nemu.
Dievčence, prepáčte, že Vám to tu idem na chvíľku pokaziť deprimovanými rečami, ale potrebujem to zo seba dostať, v poslednom čase sa mi hrnú samé nepríjemnosti do cesty, mám diagnostikovaný vírus hpv, na čo som si už v podstate zvykla (stalo sa mi to ešte pred otehotnením), po pôrode ma čaká operácia, ale začínam mať zlé pocity ohľadom celej operácie, či to dopadne dobre, alebo či tam niečo horšie nenájdu ☹ do toho ma čaká svadba v polovici októbra, na ktorú som už teraz pomíňala celú výplatu, od rodičov mi je blbé si pýtať, ale zrejme je to jediná možnosť. Nastávajúci pred časom prišiel o prácu, lebo mal debila šéfa (ani mu nevyplatil poslednú výplatu, lebo na ňu nemal), takže najbližšiu výplatu uvidí až týždeň pred svadbou. No a aby toho nebolo málo, tak nastávajúci má možnosť ísť pracovať/študovať v rámci štátnej služby, ale vznikol tam istý problém, proste vec, s ktorou on rátal, povolanie, ktoré by ho skutočne napĺňalo a robil by ho s plným nasadením a hlavne so srdcom mu možno nevyjde. Plus jeden môj kamarát zomrel pred pár dňami, len včera som sa to dozvedela, na takéto správy človek nie je nikdy pripravený.. 😢 Som z toho celého totálne mimo, a mimoriadne ma štve, že celé toto má vplyv na moje bábätko, hoci sa snažím myslieť pozitívne, niekedy plač zvíťazí.. ☹ Ešteže si môžem sem-tam prečítať, čo tu píšete, veľakrát mi to už zdvihlo náladu, takže ani neviete, aká som vám vďačná..
@nelle to mi je ľúto, stres so svadby, neistoty a ešte tragédia, to nie je bohvie čo. Ale dúfam, že vám rodičia aspoň z časti pomôžu, myslím, že ak si rozumiete, tak to pochopia a radi pre vás spravia.
A plač je v pohode, hlavne to nesmieš v sebe dusiť, to je horšie. Držím palce, nech sa to utrasie... a tvoj budúci manžel si nájde prácu, prípadne ešte lepšiu príležitosť... 😉
@nelle Hlavu hore dievča, nič nie je také hrozné ako na prvý pohľad vypadá .. my máme tiež doma nejaké problémy .( ale nesmieme si to pripúšťať, treba naozaj myslieť kvôli bábätku pozitívne .. aj keď sa ti chce plakať, pozri sa na svoje bruško , pohladkaj ho a bude ti lepšie... uvidíš, že všetko nakoniec dobre dopadne ..
@nelle jaaj ty si cisty priklad ludovej mudrosti, ze na posrateho aj hajzel padne 😒 treba len dufat, ze uz vsetko zle ste si vybrali a uz bude len dobre 😔 veci, ktore su riesitelne ries a ktore sa bohuzial nedaju, ani sa nimi nezaoberaj, babatku urcite neprospejes negativnymi myslienkami, takze odteraz uz len vzhuru ku hvezdam 😉
Dievčatá, ste poklady, ďakujem za každé jedno slovíčko..jejda, aká som rozcitlivená 🙂
@hasacka to je jedno ako to dopadne, mňa tá jazva inak vôbec netrápila, ten prvý polrok bola dosť viditeľná... ale ja som mala a mám takú radosť z krpca a neviem, akoby som to povedala, napriek tomu, že napr. postava sa mi trocha zmenila, prsia sú iné atď si svoje telo po tom, čo som vynosila Miška tak nejako viac vážim, neviem to dosť opísať, ale je to tak. 😅 😀
No kočky lúčim sa, malý sa mi zobudil... ešte ho mám doma, lebo ešte kašle, od stredy už pôjde zase do škôločky... 😉
@zanuska predpokladam, ze ide o AFP testy, tak tam sa zvysenych hodnot nemusis az tak bat, ono to rataju podla nejakeho algorytmu, kde zadavaju hodnoty z krvi (hcg, afp a estradiol) + vek a castejsie vychadza vyssie riziko. ono ti asi ponuknu amniocentezu, pre ktoru sa mozes a nemusis rozhodnut. ak to tu uz baby pisali, sorry, odpovedam ako citam, lebo neskor si uz nepamatam 😀
viac o afp tu http://tehotenstvo.rodinka.sk/index.php?id=ako-...
ahojte dlhsie som nepisala, ale stale si Vas citam 🙂
ja som zacala motyliky v brusku citit minuly tyzden velmi sa s toho tesim, a teraz sa uz oziva babatko kazdy dnicek 🙂 mam s toho obrovsku radost
pacilo sa mi aj to ako ste si pisali o plavani s babatkami, aj ja som chodila s dcerkou ale cez leto mali prazdniny a teraz mam trosku obavy aby sa babatku v brusku nic nestalo, ja milujem vodu a aj dcerka tak mozno to ja v sebe prekonam a pojdeme aspon raz do bazena 🙂 povzbudili ste ma k tomu dakujem
mna na odber objednala doktorka az na buduci tyzden myslim na krv na hormony a nebola som este ani na cukor tak neviem :( neviete kedy by sa mali robit tie testy v ktorych tyzdnoch?
@nelle : to poznám aj ja. mne deň pred svadbou ochorel strýko ho brali do nemocnice a hneď aj operovali. teta bola celá bez seba ,dokonca ani dojsť nechcela ,nakoniec ju moja mama prehovorila ,že nech dôjde aj tak stým nič nenarobí. takisto pohreb ,mala som sa vydávať v máji 2008 ale dedko zomrel v januári tak sme to posunuli ,nakoniec som zostala tehotná tak som sa potom vydávala v októbri 2008 ... aj tam mi iba stresy spravili niektorí členovia rodiny ,lebo horlivo pritakali ,že to je ešte smútok ..............atď .............. takých ľudí nemusím 😖 ............ to že sa spýtaš rodičov či by vám s niečim nepomohli ,za to nič nedáš 🙂 hlavu hore, všetko bude dobré 🙂

K zakonom ohladne RD a MD.... No comment 😠 😠 😠 😠 😠 😠