icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

mirinka7
20. sep 2010

@bezaz ja som bola dost citliva aj pred tehu a teraz je to este horsie. Casto sa bojim o babatko, ked mam nejaky problem a najma, ked tu citam, co sa ktorej prihodilo :( Uz by som chcela citit pohyby, mozno budem pokojnejsia. A navyse som sa zacala bat kazdej prkotiny, tu ma zaboli, tu ma pichne a hned myslim na to, ci to nemoze byt nieco najhorsie na svete, som paranoidna 😒 Chcela by som sa teraz viacej tesit, radovat a byt optimisticka, ale nejako to ide tazko, uz som zo seba zufala ☹ Asi by ma mal niekto prefackat, mozno by zabralo 😀 Mozno mi lezie na mozog aj PN, uz trva 2 mesiace, tak ked budem opat v praci, mozno to bude lepsie.

bezaz
20. sep 2010

@mirinka7 to je normalne, ja som mala taku haluz minuly tyzden, ked sa mi zdalo, ze krpca vopbec necitim, uz som mala strasne cierne myslienky, do toho ta debilna migrena, nebolo mi vsetko jedno 😅

baby z ineho sudku, plz, nerobite niekto avon?

bellugia
20. sep 2010

Ahojte... a nestáva sa vám, že vás bolia bedrové kĺby?... alebo klby všeobecne, kosti? 😖 Lebo ja akosi čím viac chodím, tým viac bolia... Kedysi ma to bolelo pri nadmernej záťaži - turistika, fyzická práca - ale teraz neviem, čo to. Vraj rozťahovanie lonovej kosti... hmmmmmmm 🙄

bellugia
20. sep 2010

@bezaz heh, aj mne je to divné, zatiaľ ešte nič necítime, len bruško sa nafukuje... Preto niekedy aj zabúdam, že som v očakávaní a príde mi to divné, že nič 🙂 Ale, lepšie mať pokojné tehu

zanuska
20. sep 2010

Babenky dakujem za povzbudenie dufam budete mat pravdu mojej sesternici ktora mala osemnast vysli zle tiez vysledky no ju lekar poslal na 3D 4D sono nebola na amniocentezu no ja podstupim vsetko co treba len nech viem ako som na tom sice uz som rozhodnuta co dalej no ked vylucia ten skaredy syndrom bude stastna tak vstredu uvidim co mi povie lekar ☹

mirinka7
20. sep 2010

@zanuska neboj sa, urcite to bude v poriadku 🙂 Drzim palce 🙂

babofka
20. sep 2010

@zanuska este sa zevraj zvyknu zle AFP testy opakovat. skus sa na to spytat doktora 😉

bezaz
20. sep 2010

@bellugia bud rada, ja som prve tehu prevracala az do 20tt, potom par tyzdnov pohov a hned nabehla cukrovka, takze dieta a kontrola, co jem 🙂

lubka78
20. sep 2010

@bellugia ja tiez citim bedrove klby, hlavne pravy...ale je to normalne v tehu, takto som to citila aj predtym...je to roztahovanie panvy 😉

lubka78
20. sep 2010

ja som chodila s Filipom plavat, ked som bola tehotna s Miskom a bola som v pohode, ale ja celkovo nemam problemy s mykozami, takze to bude asi aj tym 😉 aj ked voda pre babatka musi byt nezavadna, tak by to nemalo skodit ani tehotnym, ale urcite je to individualne 🙂

bellugia
21. sep 2010

@bezaz No tak hádam sa mi to už upravilo. A cukrovka? To z čoho? :/

evinka2
21. sep 2010

Ahojte 🙂 sa to tu teda rozbehlo 🙂 ja som bola vcera na poradni, mne tiez robi vzdy sono, najprv tlak, vaha, sono 🙂 babo si v pohodicke plava, ma uz cca 20cm, vcera som bola aj s priatelom, tak sme sa vytesovali obaja 🙂 videli sme chrbatik, hlavicku, prsteky, rucicky, nozicky, no nadhera 😀 Len pohlavie este nevieme :(

zibritka
21. sep 2010

@mirinka7 ja mam to iste, neviem sa dockat zajtrajsej poradne, pretoze mam pocit, ze nieco nie je v poriadku, ze malo priberam, ze ked ma nieco zaboli, pichne, tak mam obavy, ci je babatko v poriadku... no proste som cela vystresovana... ☹

mirinka7
21. sep 2010

@zibritka ja mam poradnu az za 2 tyzdne ☹ A predstav si, ze prve 3 mesiace minic nebolo, ziadne zvracanie, mdloby, nic, proste akoby som ani nebola tehu a teraz v 4. mesiaci som uz parkrat zvracala, stale ma napina, v obchode som takmer odpadla, nechapem, myslela som, ze ked to nebolo v 1. trimestri, tak uz bude pokoj. A minulu noc som mala strasny krc do brucha, az sa mi zahmlievalo z toho. Mozno sa maly hral alebo co, neviem, ale dufam, ze bude vsetko ok...drzim palce aj tebe, daj potom vediet 😉

zibritka
21. sep 2010

inak, bola som vcera na aquaaerobiku pre tehotne... je to uzasne 😎 sice tam zatial boli len mamicky s dost velkymi bruskami, ale myslim, ze ani mne nezaskodi sa uz viac hybat... Baby z BA, nepridate sa? Šnop - centrum zdravia, kuknite stranku... jedno vodne cvicenie 50 min. - 5 eur

hasacka
21. sep 2010

@zibritka Hlavne sa nestresuj, tým bábätku najviac ublížič .. určite je všetko OK. to len my prvorodičky robíme zo všetkého veľké haló .) mysli pozitívne

zibritka
21. sep 2010

https://www.modrykonik.sk/fotoblog/zibritka/alb... - kuknite, čo som vyrobila 😀 😀 😀 ešte štrikujem k tomu botičky 😎

zibritka
21. sep 2010

@hasacka snažím sa myslieť pozitívne... a aby to fungovalo, chodím do babatkovských obchodov, kukam na internete vsetky mozne info, ako sa babatko vyvija a pod. Este aj musim dodat, ze mi uz 4.den krvaca nos... to beriem tiez ako pozitivum 😠

erika1983
21. sep 2010

ahojte tak ja mam za sebou vydatne ranajky, za rozok s kacacou mastou a cibula, 🙂 zdrave, ja teraz dostavam take chute ze az.
dnes ma moja dcera hroznu naladu od rana len mrnci a mrnci ide ma porazit 😒
ja mam poradnu v pondelok a uz sa strasne tesim
a baby memyslite na zle, len pozittivne, babetkam nic neni maju sa dobre 😉

erika1983
21. sep 2010

jaj a zabudla som dodat pred tym rozkom s cibulou bol termix 😀

zibritka
21. sep 2010

@erika1983 termix a rozok s kacacou mastou + cibula je dost dobréééééé 😀 😀 😀 ja mam zo sebou v praci cottage syr, ktory som uz zbodla... potom pride tatranka, potom smotanovy jogurt, potom kalerab, potom banan a potom obed v podobe bryndzovych halusiek so slaninkou... myslim, ze moje dieta by sa nemalo stazovat na nedostatok kalcia 😀 😎 😠

erika1983
21. sep 2010

no jogurt mi teraz nejak nejde, na zaciatku tehotenstva som sa s nim asi prezrala, lebo len to som jedla od neho mi nebolo zle, a teraz len od neho mi je zle 😀
a tie bryndzove halusky aj ja mavam tak 2x do tyzdna, som na nich teraz zavisla 😀

zibritka
21. sep 2010

ja som zase jogurt nemohla ani vidiet a minule som kukala na telku a tam reklama na nejaky jogurt... az mi sliny zacali tiect 😀 inak ja som si presla obdobim nektariniek, jablk, hrozna a teraz banany a mliecne vyrobky... mam podozrenie, ze vzdy ked babo nieco potrebuje potiahne za snuru a mama alebo tata klusa do obchodu 😀 uz som musela o polnoci aj vstat z postele a dat si paradajku (chut som mala na paradajkovu polievku, ale varit o polnoci odmietam 😀)

mirinka7
21. sep 2010

@zibritka ja by som sa aj pridala na to cvicenie, ale v praci koncim 16.30 😒 Inak krasny svetrik si ustrikovala, sikovna 🙂 Ladis sa na chlapceka? 😉

zibritka
21. sep 2010

@mirinka7 skoda... ja koncim sice tiez o 16.30, ale zdrham 😀 a dakujem, na zaciatku som mala dojem, ze to bude chlapcek, ale teraz som si nie ista... vzdy lepsie, ked dievcatko bude mat modrozeleny svetrik, ako keby chlapec mal ruzovy 😀

mirinka7
21. sep 2010

@zibritka hehehe, to je pravda 😀 Jedine, ze by som sa dohodla ze v ten den pridem skor a odidem skor. Na Zahradnicku mam blizko. Nebojis sa nejakej infekcie z bazena? Rozmyslam aj nad gravidjogou. Musim nieco zacat robit, lebo ma dost boli chrbtica a zacinaju ma aj krize.

zibritka
21. sep 2010

@mirinka7 akonahle som zbadala bazen, obavy z infekcie som stratila, mne sa tam velmi paci... keby si sa rozhodla, ja najblizsie idem az 4.oktobra o 16.00 a treba sa tam dopredu objednat... ja to mam v praci ale asi lepsie, tym ze som zivnostnicka... mame sice pracovny cas, ale ked odidem skor, nikto sa ma nic nepyta...

erika1983
21. sep 2010

no a aby malo nebolo tak som zmastila aj rozok s lekvarom po malej 😅 😅 😅

lilunka
21. sep 2010

@mirinka7 ja by som sa rada pridala na tu gravidjogu, mas uz aj nieco vyhliadnute? pred tym som chodila na power jogu a velmi som to mala rada. Len sa este chcem opytat doktorky co ona na to, ci mozem

sindy107
21. sep 2010

cawte baby..v pondelok idem na 3D ultrazvuk..mam kusok obavy sice citim take mrvenie ale neviem ci su to uz pohyby..ultrazvuk mi naposledy robil v 9 tyzdny.zajtra idem do poradne snad ho presvedcim aby sa na mimi pozrel