Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@mata0312 krasni ste 🙂
@stanka2612 dakujeme, pomalicky ale isto priberame 😀
@michaela2906 Gratuluju ,to ale velká princezna.Si šikovná,že si to zvládla tak krásně.
@michaela2906 gratulujem 🙂
aj ostatnym, mame kraaasne deticky.
@jarkajozo
@stanka2612 baby aj moj Jakub vyzera z profilu podobne :D len uska ma ine..:DDD odpadla som vcul..:D aj aj mna palila som tiež myslela, že bude vlasatý..:DDD
@michaela2906 fuuuuha, klobuk dole, si PANI!!! 🙂a miery podobne ako náš , ten mal 3810g a 54cm...a teda mala som problem ho vytlacit , vraj som uzka 🙂
Tak ani 1.april si to nase prekvapko nevybralo za svoj ;) tak cakaaaame...
A mate nadhernych drobcekov baby, tesim sa aj ja ked uz budem vidiet toho svojho ;)
Baby.. Ako to máte s kilami? Mne také brusisko zostalo, nielen to.. Ako chápem to prirodne tak, z malá NS mne rada leží, prsia, brucho, všetko veľké a makkucke.. Ale šla som rodiť s 84-85kg a stále 76 mam teraz a už budeme mar mesiac ☹
@gabuchah ja som tyzden od porodu a uz mam podla vahy -10 kg,cize mi treba zhodit este 10 ☹ no vsetko mam take makke a mlandrave... Musim po sestonedeli aspon trochu nieco cvicit ak budem stihat...neboj vsetky to dame pekne dole ved aj ty si dala uz dobre dolu 😉 a kolko si celkovo pribrala?
Babuchy, mate doma vahu aby ste vedeli kolko vase dietko vypilo mliecka? My mame problem s prisanim kedze mala bola 5 dni na jis a krmili ju flasou. Rozmyslam nad laktacnou asi, inak dnes z klobicika vypila krasne ale len 30, potom mi normalne zaspala a este sa mi aj vysmieva zo spanku, ci rano ci v noci, nie a nie ju zobudit na papanie. Myslite ze take nabo mozem nechat v noci spat ked sa nezobudi aj 5 hodin?
@18lula4 ja nemam,tiez kojim iba cez klobuciky a pekne papa 🙂 ja kojim,ked si vypyta...niekedy aj kazdu hodinu pyta trochu,v noci napr.vydrzi aj styri hodiny spinkat bez kojenia...takze kojim podla potreby 😉
@stanka2612 ano? A pekne priberate?.nie ze pojdem na poradnu a mi povedalia ze nepribera a odsavas si mliecko?
@18lula4 ja som budila na kojenie, lebo mi deticky zo zaciatku vypili vzdy malo, 20-30 kedze v porodnici sme si vzdy vazili ze kolko vypili.A ani za svet som nechcela, aby ma tlacili do dokrmovania, tak som radsej kojila casto a budila som. A doktorka mi povedala, ze mam budit, ak su deti take spavsie, ze sa nezobudia na hlad. Ale to je individualne. Kolko ti vypilo babo v porodnici vies? Ak sa ti dietatko vie riadne najest, tak nebud. Toto je fakt individualne.
No od stvrtka sme doma.stvrtok krasny dnik ked nam povedali ze ideme domov.a potom pohroma za pohromov.baby voete co sa mi stalo? Zaniesla som veci na no orodenencke kde obliekaju deticky ktore idu domov.viete co sa mi stalo? Obliekli a doniesli mi ine dieta. Ten sok pot co ma zalial si viete predstavit? Tym den neskoncil sli sme rovno z nemocky na maatriku a tam mi zahlasila matrikarka ze som stale vydata ze im to v pc stale ukazuje a ja som uz rozvedena 15 rokov.pravopl.rozusod mam overeny vsetko.chceli sme ist vybavit urady ale vravim mojmu dnes uz tie soky mi stacili.pochopite toto ?
Inak mne matusko spi 5 hodin cca bez zobudenia.napapa grgne prdne pokaka a spiiiii.usmieva sa proste uzasny.dufam ze mu to vydrzi.uz kaka zlte a nie cierne.cierne ted ja a neviem z coho:🙂)))))
@18lula4 neodsavam,mam ho akurat 😉 a na poradnu k dr. Ideme v pondelok tak uvidim,co mi povie...ak povie ze malo priberame tak potom asi budem aspon na noc dokrmovat...
@karinviktoria ja nakojim prebalim mali na mna kukne pohladkam po tvaricke hlavku mu dam do dlani mojich boztek dalsi dam na bok a spime
@katuliena82 praveze sa nevie najest, cez klobicik mi dnes vypila 30 a dokrmovala som tak 30-40. Ale vcera napriklad sa chytila cicika a sup 80
@stanka2612 a vies kolko ti vypije cez klobucik? To si ho asi prikladas za krmenie na oba prsniky ze? Ja mam strasne vela mlieka a ked vypije cez klobucik 30 tak odsahej este takych dobrych 60 aby bola v prsiach ulava
@18lula4 ja by som budila po 3 hodinach urcite, 5 hodin je dost ked nevies kolko sa ti napapa. To potrva len chvilinku, na poradni zistis ako ti pribera a zariadis sa podla toho 🙂
@18lula4 hej na obe a tak ako mi povedali v porodnici laktacne sestry 10-15 minut jedno prso.neviem,kolko mi vypije,ale je poslusny,neplace a je spokojny,tak asi mu to staci,dufam 😉 v pondelok sa opytam doktorky ze co a ako a ci dobre pribera...
@18lula4 to mas uzasne ze mas tolko mliecka, ja som mala a aj mam take male prsia, ze som sa citila naliata na prasknutie a mala som v nich max 1dcl a hrdinsky som si odsavala v porodnici, ked som mala pocit ze mam plne a doniesla som vo flasticke 30ml 😀 ale dojcila som rok a pol a do pol roka plne, bez prikrmov. Len som musela kojit castejsie, lebo sice malinko mlieka, ale prsia zdurene a bolave
@katuliena82 to je super ze si aj napriek.tomu vydrzala a kojila, vela mamiciek hned skoci po umelom 😉
@mata0312 no, mne ked sa niekto stazoval ze mu babo pije kazdu hodinu-dve, tak som sa len usmiala...ja som pri rastovych spurtoch (v 2 mesiacoch a 6 mesiacoch) kojila kazdych 15 minut...a nakoniec pri druhom som bola stastna, lebo maly mal srdcovu vadu a boli sme na operacii v BA. Povedali mi, ze to kojenie ho uchranilo od infekcii a on bol na ne nachylny. Ale neodsudzujem maminky, ktore dojcit nemozu, jednoducho to niekedy nejde a netreba si to davat za vinu. Rozdiel je, ked sa niekomu nechce, ale ked citam ako sa niektore baby trapia odsavanim a klobucikmi atd..tak klobuk dolu tiez 🙂 pre mna bola starterom ex-svokra, ktora mi povedala, ze s takymi prsiami kojit nebudem, ze ona mala 6-ky prsia a kojila len 2 tyzdne...ale zato jej deti spali celu noc, frajerke. Tak som sa zatala a ona len cumela, ze rok a pol boli obidvaja na mne zaveseni
@jarkajozo tak to si aj tak super dala, ja mesiac a mínus 7-8kg, veľmi málo, v podstate mi všetko ostalo.. A presne, nohy, zadok... Ach
@stanka2612 no mäkké a mlandrave, to je prirodzené, to nič 🙂 ono sa to aj samo postupne spevní 🙂
No ja pribrala 14-16kg,začínala som cca na 68-70kg...cvičiť ani není kedy, som rada keď si upracem a spím a tiež sa bojím i mlieko, cvičením sa vyplavuju toxíny do mlieka a celkovo keď už musím idstrekovat a teda keď mlieko chcem, musím sa ja to sústrediť... Ty si krásne dala dole moja 🙂 a si vysoká, ja iba 168cm, taká guľka zo mňa teraz 🙂 ale ako píšem malej sa na mne dobre lezka 😀

@jarkajozo jej ten je zlaty 🙂 A uz aky pekny buclaty 😉 zlatusik 😘