icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

stanka2612
31. mar 2016

@jarkajozo dakujeme 😘😘😘

jarkajozo
31. mar 2016

@stanka2612 s profilu vyzera jak moje dieta 😃 tiez vlasy mame pomenej nato ze ma zaha palila som myslela ze sa narodi s vrkocmi...a tak isto skladame pusinku 😊 nemate zaco 😚 nech sluzi mi ho mame na nozicke na rucku nam je velky 😊

stanka2612
31. mar 2016

@jarkajozo mna tiez zaha palila joj a ako 😀 a k tym vlasom,nemame ich sice vela ale doktorka pri porode mi nevravela,ze uz vidim hlavicku,ale ze uz vidim vlasky 😀 😀 😀

margarita
31. mar 2016

nas je vlasaty aj bez palenia zahy 😉
sice termin porodu som oficialne mala az dnes, ale pre istotu ho vydurili uz v 38tt, mal 51cm a 3720g.
nechcem vediet, kolko by vazil, keby sa fakt narodil az na termin 😀 😀 😀

skarabubu
31. mar 2016

@stanka2612 No mě pálila záha celé těhotenstvo a malý je málo vlasatý.

stanka2612
31. mar 2016

@margarita wow teda riadny valibuk 🙂 a aky vlasaty 😉

gloria13
31. mar 2016

Babulky nestiham Vás čítať,ale vidím že sa to tu krásne rozrodilo.😊. Tesim sa s Vami a prajem všetkým krásne materstvo a spokojne babätinka. Dufam teda že všetky februarovky a marcovky to už máte za sebou. 😉

mnamkacik
31. mar 2016

@lenadka zlatý to muž..... no niekedy sa im zdá že sa len prebalia sa najedia a že hned zaspia....
@1234lubka mojo ja keby ho neprebalím tak by vrešťal ako tur.... on je cintlavka na pošťatu plienku.... 😉 moja mama mi povedala že som bola rovnaka ako on....

mnamkacik
31. mar 2016

@jarkajozo tí naši Adamovi amajúú toho zase o niečo viacej spoločného,,,,aj náš mal pupočník okolo krku ,,,ale ako "náhrdelník" a pridržal si ho rúčkou

mnamkacik
31. mar 2016

@stanka2612 tá teplota je v pohode,,, ked sa zohreje v perinke alebo rozčuluje že plače,,teplota ide hore,,,aspon tak mi to vysvetlila pediatrička malého

18lula4
31. mar 2016

@stanka2612 stani teplota sa mera na -5 u babatka. TAKZE ak si namerala 37,5 v skutocnosti ma len 37

katuliena82
1. apr 2016

@18lula4 nie je to celkom tak, odpočítava sa pri meraní v ústach, alebo v konečníku. Rovnako u dospelého.

18lula4
1. apr 2016

@katuliena82 ano tak som to myslela. Meranie teploty u babatiek v konecniku

1234lubka
1. apr 2016

@mnamkacik aku mu davas? Kup poriadne pampersy nech neciti ze je mokry 😉 😉 ci nepomaha ani to? Moj dnes okolo 4 ako som nakojila dala do postielky sa tak riadne pokakal...ale predchadzalo tomu mrncanie pucenie, aked to z neho "vystrelilo" zeazu tichucko...hned zaspal 😀 😀 😀 😀 noo som ho nechala a pri dalsom prebudeni prebalila 😀 😀 spal este dva hodky do 6 😉 😉

1234lubka
1. apr 2016

@margarita aj mojsa vyduril skor 😉 😉 chvalabohu o 11 dni, vazil len o 10g menej ako prvy ale mal menej o 4 centimetre...takze do terminu by tiez asi narastol 🙂 🙂 prvybol s takymi mierami 5 dni po termine 🙂 🙂 a uz mame 4 tyzdne 🙂 🙂

stanka2612
1. apr 2016

@mnamkacik @18lula4 dakujem baby,ukludnili ste ma,meriam stale a uz ma pod 37 tak super 🙂

margarita
1. apr 2016

@stanka2612
mne pride praveze najmensi, dcerka pred nim mala 4440g a bala som sa, ze on bude mat podobne 😀 nastastie prekvapil pozitivne vahou 😎

jarkajozo
1. apr 2016

@mnamkacik 😃 to vazne my sme mali raz obkruteny😊 inak aj tvoj vyvadzal v noci? My sme zaspali na 5 minut a potom nevysvetlitelny rev 😞 uz som nevedela co s nim aninho utisot ani nic ..mam dost po tej noci...a furt by len na rukach bol a pozeral dookola 😊
@stanka2612 hihi mne ani nic nepovedal 😃 tak kazdeho prekvapil porod 😊 ze rychlo rychlo 😃

stanka2612
1. apr 2016

@jarkajozo @mnamkacik
Nas Luky isiel tiez na tento svet s rukou pri hlave na supermana a tiez mal omotany pupocnik,ale vsetko na monitore bolo v poriadku 🙂

pahu
1. apr 2016

Babyyyy.... Este furt u nas nic nove. Ten moj chlap uz chce, aby som skusila ten ricinovy vypudzovak. Co myslite? Neviem totiz ci to miske nezmysel kedze SIM uplne zatvorena...

1234lubka
1. apr 2016

@pahu sak mas doma schody nie? Daj si par krat hore dolu 😉 😉

michaela2906
1. apr 2016

Ahojte zienky tak pridavam sa k Vam mamičkám 🙂 Nasa Petka sa narodila vcera vecer o 18:25 s mierami 3,830 a 54 cm 🙂 odrodila som ju prirodzene napriek tomu ze isla ritkou 🙂 teraz ma vsetci lekari aj sestricky chodia obzerat a chvalit aka som bola šikovná 🙂 sice som zasita asi az po krk s asi 15 timi stehmi ale nevadí stalo to za to 🙂

alenie_
1. apr 2016

@michaela2906 pôrod KP si hrdina 🙂 Ale ver mi, lepšie ako mať zašitých 8 vrstiev brucha po cisárskom. Gratulujem

stanka2612
1. apr 2016

@pahu ja som tuto dilemu riesila tiez,aj suroviny som nakupila,no nakoniec som ho nevypila...pockala som na vyvolavacku...

gabuchah
1. apr 2016

@michaela2906 wwwaw.. Ritkou? Ty kokos to sa aj dá? Ufff... Si dobrá!!!! Som ani nevedela ze aj takto to ide 🙂 držte sa 🙂

stanka2612
1. apr 2016

@michaela2906 fu,gratulujem si hrdinka 👍👍👍😘 aj kamoska takto rodila svoju malu,tiez KP...gratulujem k malinkej a nech robi iba radost 🙂

alenie_
1. apr 2016

@gabuchah jasné že ide, v zahraničí je to inač úplne normálne rodiť KP. Ja som rodila po cisárskom prirodzene 🙂 Našťastie je aj na Slovensku v zopár nemocniciach zopár progresívnych lekárov čo nechcú hneď rezať.

1234lubka
1. apr 2016

@michaela2906 klobuk dole aj pred lekarom lebo vacsina sa boji rodit kp 🙂 15stehov ty koki....ale uz mas za sebou , velka gratulacia 🙂 🙂

jarkajozo
1. apr 2016

@stanka2612 dakujeme teta Stanka 😊

mata0312
autor
1. apr 2016

Baby tak my dnes presne 5 tyzdnov a mame 3550 g 🙂 🙂 🙂