Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 dakujem, aj ja verim ze ano ;) idem sa napapkat, drahy uvaril thajske stiplave kari s jasminovou ryzou... mozno aj to zaberie 🙂
@pahu nech sa paci , ja som si ho ulozila ;)
V prvom rade, musis citit ako na tom si. Lebo tyzden pred porodom moze zena porodit, ale dakedy ani tyzden po porode nie su porodne cesty pripravene. A to je dolezite velmi pre ten koktejl.
Ja Ti pri prenasani odporucam urobit vsetky vysetrenia, aby si si aj Ty bola ista ze babo je OK. Pocuvat iba fakty, a dristy doktorov odfiltrovat, aby si ani Ty ani babo nemali stres. Ak sa citis OK aj Ty aj ono, podpisat revers a nehospitalizovat sa. Ale iba v 100% istote. Ja som ho podpisala 3x kym som porodila. A raz po porode ale to sa nerata.
Musis citit, ze ono by to uz islo, ze krcok sa uz otvara, len dajak to na niecom viazne. Napr ze je to chlapec a nechce sa mu, ako sa hovori : ) Tak je dobre dat sex, potom zas skontrolovat krcok lekarom/asistentkou, a ked vies, ze ste pripraveni, mozete sa pustit do koktejliku.
Este ma napadlo, ze keby si si nebola sebou a babom ista, a predsa sa hospitalizovala - to nie je hanba! Tak pred tym nez budu podavat vyvolavacku (nech to vies aspon den dopredu) uzi vecer ten koktejl. Ak sa nic nestane, tak to este nemalo byt, porodne cesty nie su pripravena! a nech ani nevyvolavaju.. Mozu dalsie dni pockat. Ibazeby dieta uz straclo na vitalite, to by som si asi nechala vyvovalt aj ja. Lenze u mna 2t po termine CTG bolo ukazkove. Iba doktor pochyboval, ze to sa moze kazdych 5min zmenit...
Velmi Ti drzim palce, a ked o 2 mes nezabudnes, tak budem rada ked mi napises ako ste to prezili : )
A este rada na zaver, ak to uz ma byt, tak po uziti koktejlu mas tak 3 hodky, a za dalsie dve mozes porodit.. Tak sa pripravi ; )
Silno drzim palce ;)
Baby po sekcii, aj vam strasne opuchli nohy? Ja mam tak opuchnute nohy ze si nem9zem nic obut, iba baleriny a papuce! V porodnici povedali ze to je normal ze do 6 tyz.to prejde, no pocula som ze to moze byt aj napr.z obliciek, pecene ats.atd.
Stale nic ;) idem spinkat, nech uz je dalsi den a ja blizsie k babatku ;)
@jarkajozo no moja, s tými nohavicami to poznám... Ja síce zatiaľ nikde nekupovala, iba cez net kukám, ale všetky čo mám doma nattepane a to tie väčšie a bazén okolo seba... A to som už mesiac po...
@lenadka jaaaj,čo to je 3,5 kg pri tvojej postave 🙂 to by som si aj ja nakladala 🙂 😉
@pahu krásna si úplne super foto tesne pred pôrodom :#) a havo ako stráži 🙂 moc ti prajem nech to máš už za sebou 🙂
@jarkajozo a koľko vážiš? Veď keď tak rozmýšľam, nemôžeš mať takú veľkosť že by si nekúpila.. Ja z 38/40 teraz 42ku nosím a aj keď sa neprejedam, váha stojí aleboide hore... Nechápem, veď tiež produkujem mlieko..
Ach ach
No čo, za pol roka to snáď bude lepšie, najhoršie že leto ide.
Baby ktore kojite aj dokrmujete tak kolko???Moj malicky ma tri tyzdne a vytaha obidva prsniky a potom vypije este aj 40-60☺ a buba tak 4 hodinky potom.Ked som nedokrmovala bol v kuse plac a casto hore bol nervozny
@18lula4 neviem ci je to ten isty pripad ako u mna, ale po obidvoch porodoch (fyziologickych vaginalnych) som mala obrovske opuchy noh. Doktora som sa na to pytala a povedal mi vtedy, ze ide o presun tekutin v organizme, kedze tehotna zena ma aj viac krvi v obehu, estrogen zadrzuje vodu atd... a ze to do par dni zmizne. On mi vtedy povedal par dni a naozaj to trvalo u mna len 2 dni a opuchy zmizli. Ja som sa vtedy prvykrat zlakla, lebo mi isla az koza prasknut. Neviem ci je to to iste ako u teba, ale nepredpokladam ze mas nieco s pecenou a oblickami, berie sa krv vsetkym zenam a poruchu by zistili 🙂 A sice si rodila cisarskym, ale nemyslim ze v tomto je rozdiel a ze cisarsky ma vplyv na hospodarenie organizmu s tekutinami
@katuliena82 ahoj ja som rodila vo stvrtok normalne a ako pises nohy som mala take opuchnute a kozu natiahnutu az lesklu.
@pahu krásne meno Oívia 🙂
Maminky chodite uz s drobcami von ? ako obliekate v tKomto pocasi ? Vladko sa mi narodil v lete tak mam z toho trosku zmatok 🙂 🙂 dajte nejake indicie 🙂
@jarkajozo ja som mála min.sobotu 75 a dnes sa postavím na váhu a 78, odo dnešného nejem, fakt.. Dávam si pozor, celé dni na nohách, mlieko mám a plus tri kilá? Nervy...
Takže se na tom rovnako, akurát zo môj úbytok od pôrodu je 7kg a to malá 4vážila...
Skus kuknúť oblecko v tescu, majú väčšiu veľkosti a pekné veci...
A prečo nemáš mliečko? Stratilo sa?
@patkak ale ty si chudunka bola pred tehulkovstvom, podlahy fotiek si moc na seba nenabrala 🙂
@milacik1206 ja mam mesačnú, dávam overal bavlnený, na to chlpatý, do fusaka a prijryjem dekou a vrchom z kočíka zapnem.. Fusak mám ešte po mne, taký ten hrubý chlpatý vo vnútri 😉
@milacik1206 nádherné mimi, krásne črty má 🙂 ste takí snedi s mužom či máš muža z inej krajiny?
@gabuchah nie,nie to Adam je taky akysi tmavy 🙂 🙂 🙂 🙂ho asi pripieklo v tom ,,solarku "lebo mal zltacku 🙂 🙂a to uz bledne....aj prvy syn bol taky snedy a teraz bledy ako hruskove h.... 🙂 🙂 🙂

@pahu urcite sa podari neboj 🙂 pojdes prirodzene 😉