Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@milacik1206 tak to ti v dobrom závidím, také miery a váha... Niekto má proste šťastie a niekto aj z vody 🙂
@milacik1206 a aká si vysoká? lebo s tou váhou rifle 32??? Však ja vážim teraz 63kg a rifle nosím 28. Mám aj 29 a tie sú mi voľné dosť.
@lenadka asi myslela velkost 32., nie to cislovanie na rifliach, v ktorom sa ani diva svina nevyzna 😀
Baby,my sme dnes boli prvy krat u dr 😀 maly pribral pol kila od prepustenia z nemocky a je uplne v poriadku 🙂 potom sme povybavovali vsetky institucie,socialku,zdravotku,urad prace,matriku...teraz sme dosli domov 😁 maly to krasne zvladol,ani raz nezaplakal,bol to sikuliak...
A ja mam este stale +10kg ☹
@lenadka no 32 ale to cislovanie 32,34,36,....v takomto cislovani 26 aj 25 obleciem 🙂
Tak konecne idrm rodit aj ja ;) dnes ziadne kontrakcie, stale zatvorena, krcok stiahnuty.... takze sa bude vyvolavat... v stredu o 7,00 prijem na Kramare a verim ze do piatku budem mat svoje prekvapko na brusku, nie v brusku.
Bozinku myslite na mna prosim, naozaj ma to stalo 9 rokov cakania, pokusov, nadeji a sllamani...rozvod... hlavme nech je mimi v poriadku 🙂
@pahu no teda, dlha cesta k babatku. Drzim palce moc, nech sa babika narodi co najlahsie a vsetci sa budete zo seba uz skoro tesit
@pahu neboj vsetko dobre dopadne 🙂 vela nas tu rodilo vyvolavackou (vratane mna) a dali sme to 🙂 drzim ti palce a verim,ze coskoro sem hodis krasnu fotku babatka 😀
Dakujeeeem!!!!
4.4. bol dalsi pekny datum ;) ale nase dieta si to zjavne nemysli ;)
Este kojis??zda sa mi ze som nieco v rychlosti precitala ze nie....
@vierkal neurekom.... :-* :-* :-* :-* :-*
@vierkal joj ten krasny usmev 🙂 a mas rovnaku decku ako ja 😀
@milacik1206 ja mam povodnu 60 kg tak a moj ciel je ani o kilo viac 🙂 ale myslim ze to pojde ....citim ze je to na dobrej ceste...🙂
@stanka2612 tie decky su bozske mam ich pat z kazdej farby v anglii su za par supov🙂)) uz sa tesm na zimny nakup🙂))

@patkak ja mam zatial 55,6 kg...ako pred porodom som mala cca 56kg.....rifle 32 nosim,ale prsia mam teraz ako keby sikikony 🙂 🙂 🙂 🙂