icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

snehulienka82
5. apr 2016

Caute baby, tak nakoniec sme predsa marcový, ako maminka tušila. Mali sme plan.
SC na 4.4 ale naša princezná sa vypýtala 31.3 v noci. Nakoniec to bol akútny cis.rez, lebo pôrod postupoval veľmi rýchlo, už som mala kontrakcie každé 2 min. A jedna nozka už bola v poriadku.cestách. veľmi sme teraz šťastní, splnil sa nám najväčší sen v živote. 🙂

1234lubka
5. apr 2016

@gabuchah Ja som rodila ako 81 kilova a mam furt 73-74...citim narifliach ze stehna su vacsie...faldy nabruchu...kabat mam taky fajny riflovy, ltt zapnem v pase..cez prsia bez sance...po sestonedeli vyrazam na korcule 🙂

lenadka
5. apr 2016

Práve krpca slním kvôli žltačke, no prešla som na vyšší level, slním ho holého s bavlnenou plienkou pod prdkou-nech sa aj tá vyvetrá, nejak extra nie je rád úplne holý, strháva sa zo spánku rozhodí ručičky, nožičky a spí ďalej, zaviazaný sa cíti očividne bezpečnejšie 🙂

jarkajozo
5. apr 2016

@katariso nie uz nekojim stratila som mlieko ani 10ml si neodsajem hoc sa snazim no nic nejde 😞 dnes som presla aj na ine mliecko nerobilo nam dobre tamto 😞

lenadka
5. apr 2016

@mnamkacik jééj to krásne spinká 🙂

jarkajozo
5. apr 2016

Uz mame 4,5 kg 😊 bude z neho valibuk 😃

lenadka
5. apr 2016

@jarkajozo keby mi dáš teraz odsávačku neodsajem viac ako 10ml..ja to proste tomu stroju nepustím 😀 len malému 😵 takže možno je to tak aj u teba, pokiaľ bábo sa prisáva a ťahá nebála by som sa, že mliečka je málo, navyše ak sú plienky mokré.

lenadka
5. apr 2016

@jarkajozo aký je frajer v tom 😵

patkak
5. apr 2016

Nase dve najmensie ;)

jarkajozo
5. apr 2016

@lenadka praveze on odmieta prsnik najprv cezbklobuciky chcel potom sme skusili na bradavku chcel ale postupne uz odmietal 😞 a teraz nechce vobec on ked ma koliku tak zaspava tak ze sa musi drzat prsnika ale prisat sa nechce 😞 prsia nemam naliate su take ako ked som nebola tehu 😞 ale skusam furt cibsa to znovu nerozbehne predtym som odsala aj 70ml na jednonodsatie a teraz ani nie 10ml ..dakujeme je uzastny a hlavne ked nas neboli brusko a usmievame sa 😊

stanka2612
5. apr 2016

@vierkal ja som ju kupovala tu u nas v pepco 😀

stanka2612
5. apr 2016

@snehulienka82 gratulujem maminka 😘🙌 a prajem skore zahojenie ran 🙂

stanka2612
5. apr 2016

@jarkajozo juj jaky krasavec 😍😍😍😍

gabuchah
5. apr 2016

@jarkajozo ja mam tri odsávacky, aj keď to znie smiešne, ale na každé prso reagujú inak, jedna vytiahne na začiatku z ľavého veľa, z pravého minimum, zoberiem druhú, tá má iný podtlak, tá zasa z pravého vytiahne, potom občas elektrickú, lebo ruky už po mesiaci odpadávaju a ukončujem to ručne, občas aj modrina zostane, koli zadnemu mlieku..
Pokiaľ ešte máš aspoň trochu mlieka, nevzdávaj to, skus acidko, tvarohy, čaje na mlieko alebo tú senovku a Benedikt..
Možno rozbehnes, a ak.máš odkiaľ odsávacky rôzne požičaj..ja mam avent, nuk a elektrickú medelu tú mini

gabuchah
5. apr 2016

@jarkajozo my sme mali francúzske mlieko, chalanom mojim robilo dobre, teraz na veľké odporúčania som malej vymenila toto mlieko za hipp, máme ho ako rezervné alebo občas na dávku v noci a je super, dala by som ti kontakt na pani čo rušila lekáreň a nezaplatis za jedno 11-12e ale 3...

gabuchah
5. apr 2016

@1234lubka tak to máme podobné, akurát ty si viac vo forme a rodila si neskôr 🙂 a papas či ani nie?
O stehnách ani nehovor.. Si prídem ako... No...
A čo, krásne sme...

pahu
5. apr 2016

@jarkajozo Nevadiiiiii ;)

katariso
5. apr 2016

@jarkajozo mne ide mliecko no maly vydrzi tak pol hodky a uz je plac tak davam sunar uz teraz vyspi 3-4 hodinky.

stanka2612
5. apr 2016

@1234lubka @patkak @gabuchah

Baby sme kratko po porode,kilecka dame dole urcite do leta,verim tomu 👍
Som sa teda dnes postavila na vahu a mam 83 kg cize este musim zhodit 9 kil aby som mala svoju povodnu vahu...a pribrala som v tehu 21kg 😀

lenadka
5. apr 2016

@jarkajozo no to sa laktácia ťažko udržuje ak dieťa nesaje, ja by som už mlieko ani nemala, keby len odsávam, takže s ti zrejme stratí, ale veď svet sa nezrúti ak nebudeš dojčiť, má to aj svoje výhody-o dieťa sa postará hocikto, to mne povedia, že nech nechám cici a môžem ísť kam chcem 😝

katariso
5. apr 2016

@stanka2612 ja mam 85 zacinala som na 78 takze 7 mam naviac😀

1234lubka
5. apr 2016

@gabuchah
@stanka2612 ved heeeej 😉 😉 mozeme sa postazovat nie?? 😉 😉 i tak sme krasne 😉 😉 😉 papam ako vzdy...a sladke...ioch 🙂 🙂 hladna som stale...ale davam prechadzky, dnes 3 hodiny 🙂 dobpresova po cyklistickom a spat, skolka tam spat...3 hodiny 😉 botasky na platforme...skoro mi nohy odpadli

stanka2612
5. apr 2016

@1234lubka my este nemozme ist von az po dvoch tyzdnoch od porodu,co bude v piatok...tak uz netrpezlivo cakam...

1234lubka
6. apr 2016

@stanka2612 preco az po dvoch tyzdnoch? Ved je krasne pocasie 🙂

1234lubka
6. apr 2016

@lenadka jasne takym malim babetkam sa este sniva ze su v brusku preto ked su "navolno" tak sa mozu zlaknut kolko priestoru 🙂

1234lubka
6. apr 2016

@jarkajozo kamoska sa rozkojila po 2 tyzdnovom nekojeni..ju hryzlo svedomie. Kupila si tie tabletky z benediktom lekarskym a senovkou greckou...ale ved nemusis sa koli dojceniu dostat na psychiatriu..snazila si sa..ked to nejde tak to nejde...

jarkajozo
6. apr 2016

Dakujeme dievcata 😊 dufam ze sa rozkojime no to by sme museli byt doma a konecne v klude s tatikom 😞 stale robi na byte..a my s adamkom sme u mojej mamky ..pomoze mi vela so smolkom no doma je doma 😊

lucretia7
6. apr 2016

Baby, ako vam vstavaju drobci v noci? Lebo nas do tretej spi celkom fajn, budi sa po 3 hodinach. Ale od tretej je kazdu hodinu hore a iba na cecok. Zeby vtedy bolo menej mlieka alebo co? Nechapem.

pahu
6. apr 2016

Ahojte 🙂 ja som ubytovana v Hoteli Kramáre a čakám... Vraj budem zajtra v pláne na vyvolavany pôrod... Tak keď budete mať čas, myslite na nas ;)

margarita
6. apr 2016

@pahu
drzime palce, myslime na Teba, nebooooj sa nic,
hlavne pekne dychaj a mas to raz dva zajtra za sebou 😉

a prijemny pobyt vo wellnese Kramare, all inclusive 4 az 5 dnovy pobyt, nech ste skoro doma bez zltacky.
a este vela mliecka zelame 🙂