Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Tak uz sa pridalo aj krvacanie, zobudila som sestricku v zacviku, vsetko som jej povedala, isla zobudit druhu sestru a vratila sa s tym, ze mam este aspon hodinu vydrzat...a prist ked sa to nahodou zhorsi...lebo vyzeram taka v pohode. Ale ja vzdy vyzeram v pohode! Ja som zistila ze mam zlomenu ruku az po tyzdni!!!
@pahu chod im povedať že teda v pohode nie si...kludne aj preháňaj. Nech ti venujú pozornosť. Fakt
Tak som si vyziadala monitor a mam kontralcie... prehodili ma teda z rizikoveho na porodnicu. Som vysetrena, dostala som nejaku tabletu do posvy lebo sa neotvaram, tak dakujem za ppvzbudenie a verim ze to dam este dnes ;)
@pahu vsetky ti drzime palce....nebojkaj doobeda to mas za sebou 🙂 🙂
babenky mate aj vy vigantol kvapky pre miminka? a ako reaguju deticky nan? lebo nam s toho matusko grcal prudom potom doktorka kazala vyhodit a odvtedy je klud zas. a ked som jej volala povedala ze vela mamiciek sa stazovalo na kavpky ako nechapem preco ich stale predpisuju ci zalezi na detoch? a co robit daky domaci recept na ,, zabu,, v ustockach?
@vierkal
ja zabku malemu vytieram roztokom sody bikarbony, asi kavova lyzicka na 1.5dlc prevarenej ochladnej vody, normalne na gazu a vytriem mu usta po kojeni, ksichti sa, ale zvlada to. ale bacha, pozri ci nemas aj ty chytene bradavky, ja som nemala doteraz nikdy, ale pri tomto poslednom som si uvedomila, ze su cervene a stipu trocha na zaciatku kojenia, tak si liecim aj to, lebo inak sa ta infekcia stale mota medzi nami dvomi 😀
vycitala som kdesi ze je dobry prirodny liek extrakt z grapefruit.jadierok, Citrovital sa vola, nakvapka sa to do vody a dezinfikujem si tym bradavky po kazdom nakojeni...robim to este len 3.den a uz to zabera na oboch 😀
@pahu tak drzim palce,nakoniec asi ani nebudes potrebovat vyvolavacku 😉 uz sa ti to zacina 🙂
@stanka2612
ale pise, ze uz ju dostala 😉 to bola ta tabletka do posvy.
@margarita ano viem,neskoro som to precitala 😀 ja som ju dostala dva krat,kym som sa otvorila 😀
Ano, dostala som vyvolavacku, aj klystyr a bolim bolim a dycham dycham... cmuk vsetkym!
@pahu to das 😀 si silna zena,drzime palce 👍👍
Drz sa, už to pôjde rýchlo 😘😘😘
A dychaj dychaj a dávaj sprchu 🙂
@vierkal ako písala Gabi, aj ja som citala o tom, že to nerobi detom dobre, a kazala som muzovi kupit Jamienson, sice proaktivne kupil aj ten Vigantol, že ved stal len 1,30 EUR...zabudol totiz moju karticku, tak nas stalo navyse aj to co sme mohli mat preplatene...ved posli niekam chlapa..:DDD a este mi predpisala Kanovit, davate to detickam?
tak ja mam asi nejake azbestove deti alebo co 😀 lebo uz stvrtemu davam Vigantol a ziadne problemy z toho nemaju...asi si zvykli na chemiu uz v bruchu pocas tehu, ked som brala za vagon liekov a tak su v pohode aj s tymto...
@dailla107
Kanavit je vitamin K, co sa dava kvoli riziku krvacavej choroby dojciat, ale ja ho tentoraz nemam davat, lebo malemu dali v porodnici velku davku do zily, tak to vycitala moja pediatricka v prepustacke.
ale zvysnym som kedysi davala, to je len kvapka raz tyzdenne prvych par tyzdnov, uz netusim kolko...tak ak Ti predpisala, tak davaj.
@pahu
drz sa, dievca, uz to bude skor ako neskor 😉
Kočky, my sme mali s Vigantolom problém u prvého krpca, bolelo brucho a hlavne veľa zvracal. Tak sme objavili Oleovit, majú to v Rakúsku ako rovnaký vitamín D pre deti, akurát iný výrobca, a to bolo oveľa lepšie. Tak ak máte niekto možnosť, kúpte si radšej ten.
Ja furt zatvorenaaaaaaa!!! Sezam otvor sa!!!
@lenadka biely povlak

@pahu tak to už bude ono! Drzim palce