icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

katuliena82
8. apr 2016

@stanka2612 ja som tiež mala skusenost pri starsom že reagoval na všetko...a nik mi nevyhovori že to nebolo jedlom. Bolo. Takze som bola prvé mesiace fakt len na vajickovek rascovejj polievke, zemiakoch, ryži a mase (max na rasci). Preslo to asi po 3-4 mesiacoch. Ale zasa mladšiemu nevadilo ani chilli.

snehulienka82
8. apr 2016

@lenadka aj nasa mala tak robi... 😀 volam ju maly superman 😀

dailla107
8. apr 2016

babule, idem si po radu... lekarka mi nedviha mobil,a neodpisuje na sms..:( a vsimla som si to teraz, a ordinacne jej skoncia, kym sa tam dotralalakam... vsimla som si že malinky ma v kutiku pusinky taky pluzgierik, vyrazku... teraz neviem ci to ma z toho jak cmula bradavky, nejako oliate, alebo to je nieco vaznejsie.... nie je to velke, ani nie mega zapalene, proste to tam len ma...:( nemate niektora skusenost ??? co na to a co s tym? 😖 😖 😖 😖 😖 😖

1234lubka
8. apr 2016

@stanka2612 🙂 ved ja len tak 🙂 je dobre ked si nieco myslim a druhy ma v tom utvrdi 🙂 mozu vsetko nemozu...urcite by som teraz nezjedla.karfiol ani brokolicu ani kapustu...mam respekt 😉 😉 aspon pocas sestonedelia 🙂 o tyzden konci tak zacnem skusat 🙂 ja.mam dnes strasnu mega chut na spenat..pridem do jednoty nemaju, do cba nemaju..chapes obycajny spenatovy pretlak!!! len tie drahoty 😀 😀 nakoniec som kupila 😀 😀 uz mi vrie voda nacestovinky 🙂 maly dopapa a idem na to 🙂

lenadka
8. apr 2016

@snehulienka82 on sa aj tak rodil s tou rúčkou 😀 sa smejem že ako vlaňajšia reklama na stranu SaS 😀

lenadka
8. apr 2016

@1234lubka brokolicu kľudne môžeš, len tú stopku nie, len rúžičky, špenát som práve dovarila, dnes je malý dobručkýýýý všetko v pohode som navarila, žiadne nervy, len ja ho mám so zemiakmi a vareným vajíčkom, popr. kto chce opečenou špekačkou - ako prívarok.

lenadka
8. apr 2016

@skarabubu to je len prechodné, ono počas dojčenia sa viac krát spustí mliečko-neviem či to cítiš, ja dosť výrazne-také šteklenie, niekedy to až bolí-taký tlak, čiže sa tvorí priebežne, nie len tak, že prsia sa postupne nalejú, ale reagujú aj na papanie bábätka, ja mám tiež koľko krát pocit, že sú vycucné makké, ale malý pije, prehĺta a ja spokojný, koľko krát pustí bradavku a z pusinky mu vytečie kopec mliečka-takže to je len tvoj subjektívny pocit, že je málo, nenechaj sa tým zneistiť, ten stres, že máš málo mliečka spôsobí, že ho naozaj málo mať začneš.

lenadka
8. apr 2016

@pahu no ako zlatko??? prišla som sem kuk, či už je krpček na svete...trošku už sedím ako na tŕňoch, že čo...

1234lubka
8. apr 2016

@lenadka ja mamchut na.taky len obyc z cestovinami 🙂 🙂 heeej?? Tak oskusam tu brokolicku zajtra co to urobi...mam vmrazaku bretnansku zmes...

1234lubka
8. apr 2016

@1234lubka moj tiez celkom fajn 🙂 v noci bol po tazsom dni dobrunky len na papanie bol hore a potiahol do 9:15 . mamka poumyvala podlahy, poutierala prach-tomu hovorim relax 😀 😀

vierkal
8. apr 2016

@lenadka TAKE BIELY POVLAK

vierkal
8. apr 2016

@dailla107 AHOJIK MI UZ ZIADNE KVAPKY NEBEREIEME AKO SME VYHOLI TEN VIGANTOL TAK JE KLIDEK TABACEK

vierkal
8. apr 2016

@stanka2612 NEVIEM U NAS HO PREDPISUJE KAZDEJ MAMINKE ALE JE TO ASI PORIADNY SAJRAJT UZ ABY BOLO SLNIECKO DOBRE A SUP NACHVILKU NA SLNIECKO SICE CHODIME VON ALE NA SLNKO HO NEDAVAM KED JE SLNIECKO TED ZUBATE A OSTRE

vierkal
8. apr 2016

@gabuchah HEJHEJ UZ MU JE FAJN AKURAT STALE HLTAVO PAPA MUSIM MU PRSNIK ODTIAHNUT LEBO KED HO POCUJEM AKO ANI NEDYCHA PRI PAPANI ...CELY JA....... TAK UFF, POTOM NAM OBCAS OGRCKA PODLAHU A MNA IXIXXIXIXIXI TAK ROBIM PRESTAVKY AJ KED SA MU TO NEPACI

vierkal
8. apr 2016

@dailla107 NEBUDE TO TA ZABKA ZACINAJUCA LEBO AJ MOJ DROBEC TAK MAL LEN NA PUSKE A PTOOM AZ NA JAZYCKU NA PUSKE UZ SOM MU TO VYTRELA ALE S JAZYKOM MAME PROBLEM LEBO NECE PUSU OTVORIT A JA CAKAM POL HODINU DOKYM ZACNE ZYVAT IXXIXIIX

stanka2612
8. apr 2016

@1234lubka 😀 prajem dobru chut 🙂
A mas pravdu,naduvacie potraviny ani ja nejem,dokonca ani jablka nie,bo aj tie vraj nafukuju...

stanka2612
8. apr 2016

@vierkal uz som drahemu nakazala,nech kupi v lekarni jamieson kvapky 🙂 tak dnes uz dostane...

stanka2612
8. apr 2016

@1234lubka lubi,tiez ked maly spi,tak ja relaxujem (varim,periem,zehlim,upratujem...) 😀

lenicka2609
8. apr 2016

@dailla107 ahoj,fialovu vodicku kup v lekarni ta nie je na predpis a daj na vatovu tycinku a potri raz za den tak 5 dni,podla popisu je to zaba,detska infekcia,a moze sa do pusy rozsirit,ty si tiez s tou vodicou potri bradavky,ale pozor vodicka pusta na fialovo a zle sa to perie.mne moj mala ani jest borak nechcela ked to mala.

1234lubka
8. apr 2016

@stanka2612 jablka?? cosi tie si kludne daj ale osup ich..ja ich jem na kila

snehulienka82
8. apr 2016

baby, ako ste na tpm s krmenim?? my sme sa uz konecne naucili pit z oboch prsnikov, jednu bradavku mam taku napoly vpadnutu, ale uz ju pekne vycuckala... ale mala vacsinou po vysati oboch ceciek este ostava hladna... tak jej davam este 30 ml beby... myslite si, ze to je zle?? detska lekarka vravela, ze nedokrmovat, ale mne je jej tak strasne luto, nemozem sa na to pozerat, ako sa trapi a dava si cele rucicky do pusinky a vresti... ako by som mohla nejak "vycarit" viac mlieka??

dailla107
8. apr 2016

@vierkal nema to niajako biele ani nic...len v kutiku si hovie pluzgierik...ide ma porazit..:( dobre ze sme tu zaparenu ritku dali dokopy, tak teraz zas nieco..:(((

dailla107
8. apr 2016

@lenicka2609 ked som si to pytala pred porodom, ze do lekarnicky, tak mi povedali, ze to sa uz nedava a nevyraba...

gabuchah
8. apr 2016

@stanka2612 stanka, kúp si ich sama 🙂
Čo som čítala a čo mám odpozorovane, tak keď niečo zješ, 4-8h by sa mal dostaviť účinok 🙂

gabuchah
8. apr 2016

@lenadka špenát vraj nie leni, aspoň v sestonedeli neskusat, nafukuje

smejka
8. apr 2016

neviete nic o @pahu? 😕

gabuchah
8. apr 2016

@1234lubka
@stanka2612
Lubi, ja by som jej to neradila, je možné že ty zješ všetko a nič, ale ja mam už tretí dieťa a toto dokonca dievča a nemôžem.. A nebudem predsa riskovať koli tomu že si neviem povedať ja bolesť bruška, v sestonedeli sa nemá moc skúšať...
Je to na každom, to je jasné, ale treba dieťa pozorovať čo mu robí zle a čo nie... Ja mam stravu hodne obmedzenú

dailla107
8. apr 2016

@gabuchah a co prosim ta jes? lebo ja uz neviem co mam dat do huby..:DDD

stanka2612
8. apr 2016

@dailla107 @gabuchah ja uz si tiez pripadam ze jem dokola len rozky s maslom 😀

stanka2612
8. apr 2016

@snehulienka82 pozri ja si myslim,ze ak je hladny tak mu kludne daj aj umele,lepsie,ako nechat plakat od hladu...lekarku by som nechala o hlade nech vie...mojmu teda zatial staci moje mliecko,ale keby nie a je hladny,urcite by som dokrmila...