Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@lenadka aj nasa mala tak robi... 😀 volam ju maly superman 😀
babule, idem si po radu... lekarka mi nedviha mobil,a neodpisuje na sms..:( a vsimla som si to teraz, a ordinacne jej skoncia, kym sa tam dotralalakam... vsimla som si že malinky ma v kutiku pusinky taky pluzgierik, vyrazku... teraz neviem ci to ma z toho jak cmula bradavky, nejako oliate, alebo to je nieco vaznejsie.... nie je to velke, ani nie mega zapalene, proste to tam len ma...:( nemate niektora skusenost ??? co na to a co s tym? 😖 😖 😖 😖 😖 😖
@stanka2612 🙂 ved ja len tak 🙂 je dobre ked si nieco myslim a druhy ma v tom utvrdi 🙂 mozu vsetko nemozu...urcite by som teraz nezjedla.karfiol ani brokolicu ani kapustu...mam respekt 😉 😉 aspon pocas sestonedelia 🙂 o tyzden konci tak zacnem skusat 🙂 ja.mam dnes strasnu mega chut na spenat..pridem do jednoty nemaju, do cba nemaju..chapes obycajny spenatovy pretlak!!! len tie drahoty 😀 😀 nakoniec som kupila 😀 😀 uz mi vrie voda nacestovinky 🙂 maly dopapa a idem na to 🙂
@snehulienka82 on sa aj tak rodil s tou rúčkou 😀 sa smejem že ako vlaňajšia reklama na stranu SaS 😀
@skarabubu to je len prechodné, ono počas dojčenia sa viac krát spustí mliečko-neviem či to cítiš, ja dosť výrazne-také šteklenie, niekedy to až bolí-taký tlak, čiže sa tvorí priebežne, nie len tak, že prsia sa postupne nalejú, ale reagujú aj na papanie bábätka, ja mám tiež koľko krát pocit, že sú vycucné makké, ale malý pije, prehĺta a ja spokojný, koľko krát pustí bradavku a z pusinky mu vytečie kopec mliečka-takže to je len tvoj subjektívny pocit, že je málo, nenechaj sa tým zneistiť, ten stres, že máš málo mliečka spôsobí, že ho naozaj málo mať začneš.
@stanka2612 NEVIEM U NAS HO PREDPISUJE KAZDEJ MAMINKE ALE JE TO ASI PORIADNY SAJRAJT UZ ABY BOLO SLNIECKO DOBRE A SUP NACHVILKU NA SLNIECKO SICE CHODIME VON ALE NA SLNKO HO NEDAVAM KED JE SLNIECKO TED ZUBATE A OSTRE
@1234lubka 😀 prajem dobru chut 🙂
A mas pravdu,naduvacie potraviny ani ja nejem,dokonca ani jablka nie,bo aj tie vraj nafukuju...
@vierkal uz som drahemu nakazala,nech kupi v lekarni jamieson kvapky 🙂 tak dnes uz dostane...
@1234lubka lubi,tiez ked maly spi,tak ja relaxujem (varim,periem,zehlim,upratujem...) 😀
@dailla107 ahoj,fialovu vodicku kup v lekarni ta nie je na predpis a daj na vatovu tycinku a potri raz za den tak 5 dni,podla popisu je to zaba,detska infekcia,a moze sa do pusy rozsirit,ty si tiez s tou vodicou potri bradavky,ale pozor vodicka pusta na fialovo a zle sa to perie.mne moj mala ani jest borak nechcela ked to mala.
@stanka2612 jablka?? cosi tie si kludne daj ale osup ich..ja ich jem na kila
baby, ako ste na tpm s krmenim?? my sme sa uz konecne naucili pit z oboch prsnikov, jednu bradavku mam taku napoly vpadnutu, ale uz ju pekne vycuckala... ale mala vacsinou po vysati oboch ceciek este ostava hladna... tak jej davam este 30 ml beby... myslite si, ze to je zle?? detska lekarka vravela, ze nedokrmovat, ale mne je jej tak strasne luto, nemozem sa na to pozerat, ako sa trapi a dava si cele rucicky do pusinky a vresti... ako by som mohla nejak "vycarit" viac mlieka??
@lenicka2609 ked som si to pytala pred porodom, ze do lekarnicky, tak mi povedali, ze to sa uz nedava a nevyraba...
@stanka2612 stanka, kúp si ich sama 🙂
Čo som čítala a čo mám odpozorovane, tak keď niečo zješ, 4-8h by sa mal dostaviť účinok 🙂
@1234lubka
@stanka2612
Lubi, ja by som jej to neradila, je možné že ty zješ všetko a nič, ale ja mam už tretí dieťa a toto dokonca dievča a nemôžem.. A nebudem predsa riskovať koli tomu že si neviem povedať ja bolesť bruška, v sestonedeli sa nemá moc skúšať...
Je to na každom, to je jasné, ale treba dieťa pozorovať čo mu robí zle a čo nie... Ja mam stravu hodne obmedzenú
@snehulienka82 pozri ja si myslim,ze ak je hladny tak mu kludne daj aj umele,lepsie,ako nechat plakat od hladu...lekarku by som nechala o hlade nech vie...mojmu teda zatial staci moje mliecko,ale keby nie a je hladny,urcite by som dokrmila...

@stanka2612 ja som tiež mala skusenost pri starsom že reagoval na všetko...a nik mi nevyhovori že to nebolo jedlom. Bolo. Takze som bola prvé mesiace fakt len na vajickovek rascovejj polievke, zemiakoch, ryži a mase (max na rasci). Preslo to asi po 3-4 mesiacoch. Ale zasa mladšiemu nevadilo ani chilli.