icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

gabuchah
11. apr 2016

@stanka2612 stani, ja si na rurku už nepamätám, aké kojene deti vraj aj 5dni nemusia kakat.. A nepomáha ani cvičenie s nožičkami, kúpeľ, feniklovy čajík?

nikussska123
11. apr 2016

@gabuchah ale tak uz mame za tym vahala som ci jej dam ci pockam ked bude vacsia ale plackala len chvilu a ked ma pustili za nou uz bola tisko plus este jej aj brali krvicku kvoli tej zltacke... No uz to mame zapalene :( tak cistim jej to detolom a zajtra pojdem kupit framikoin a skusim ten

stanka2612
11. apr 2016

@lucretia7 budi sa kazde dvr a po az tri hodinky 🙂 v noci vie potiahnut aj styri niekedy...a tebe?inak obcas sa pogrcia po jedeni...

stanka2612
11. apr 2016

@gabuchah nozickami cvicime,aj pupik mastime a masirujeme,feniklovy caj som zatial neskusala...uz sa dnes vykadil doobeda a tak ze az za krkom bol cely posr..y 😀 😀 odvtedy je klud zatial...uvidime,dokedy...

18lula4
11. apr 2016

@gabuchah skus sa veru na to opytat, laktacna mi povedala ze lekari to nevedia ze ich take neucili, ale laktacna ak nejaku poznas ti urcite poradi 🙂 alebo lekar na ORL. 🙂 ja som si ju prilozila a pije ako besna, zlata je naozaj

18lula4
11. apr 2016

@gabuchah ja davam hypermangan a potom ju natieram emulziou excipial hydraulatio, to pekne zvlacnuje pokozku

michaela2906
11. apr 2016

Zienky ako ohrejem odsate mlieko? Dnes sa mi podarilo odsat 20 ml tak som cela happy ale neviem ako ho ohriat

snehulienka82
11. apr 2016

@stanka2612 my tiež takto spinkame a niekedy vyvráti polku toho čo zjefla

jul11
12. apr 2016

@michaela2906 pohar do teplej/vriacej vody

miricka77
12. apr 2016

@stanka2612 ahoj.ak ti este nikto neporadil s tou rurkou,tak das to do ritky tou uzsou stranou,kde su tie otvory.predtym ritku naolejuj alebo trosku naolejuj aj rurku.do ritky to treba dat dost hlboko,von ostanu trcat cca 2-3cm.musis citit,pokial to vojde a velmi opatrne,aby si neposkodila crievko.tou rurkou treba v ritke mierne pohybat,pošparať.ak ma babo vetry,tak to pocut,ako idu von cez rurku.rurka na koliky trochu pomoze,ale moja osobna skusenost je taka,ze masaze,cvicenie s nozkami,caje,kremy na brusko atd.,vsetko zbytocne,jednoducho to treba prezit a prejde to same.drzim palce a pevne nervy.

jarkajozo
12. apr 2016

Uz sa satkujeme 😊

nikussska123
12. apr 2016

@jarkajozo ja mam satku od vcera doma len si netrufam sama malicku zabalit ...

18lula4
12. apr 2016

@lucretia7 ked vypije a cmula rucicku je to reflux? Moja hviezdica robi to iste. Papa, nieco grcne, cmula rucicku, zaspi na mne. Polozim ju do postielky a zas je hore a cmula rucicku. Akoze ona je velmi pokojne dieta, len rezim ziadny. Cez den hore a spala by celu noc

18lula4
12. apr 2016

Baby za aky cas si babo vytvori rezim? My mame 18 dni a ziadny rezim. Ked ma mala spat je hore az do akoby dalsieho stavania. Cez den by sa iba rozpravala. Dnes mi spi prvykrat uz 2,5hod. Potom do vecera byva hore a v noci by spala aj 7 hodin!

nikussska123
12. apr 2016

Tak uz aj my sa nosime 🙂

jarkajozo
12. apr 2016

@nikussska123 aj my sa od vcera nosime 😊 vcera som si zaobstarala satku 😊 a hned viazala 😃 krasny ste 😊 ako vidim paci sa vam v nej

nikussska123
12. apr 2016

@jarkajozo no ked som videla teba tak som sa odhodlala aj ja a skusila som a malicka v nej aj hned zabuskala 🙂 je to super vec ...

jarkajozo
12. apr 2016

@nikussska123 som rada ze v nej neplacete my si zvykame 😃 ale dame to 😊 zachvilku odlozime kociky a budeme pouzivat len satky 😃 sme radi ze sme ta motivovali

nikussska123
12. apr 2016

@jarkajozo veruze neplaceme moja bambulka ked je nervozna tak zaspava tak na mne takze je zvyknuta ;) a teraz mi to ulahci kedze malicka bude moct na mne buskat a ja budem mat volne ruky :D aaa na maminke si drobcek rychlo zvykne ;) len potom aby sa od nas chceli aj odlepit :D

stanka2612
12. apr 2016

@miricka77 ahoj dakujem ti velmi pekne,zatial staci,ak brusko pomastim a pomasirujem pupikom a zatial sa vzdy vykakal aj si poprdkal 🙂 len ten pocit,ze tvoje dieta nieco boli a ty mu nevies pomoct je strasny...

lenadka
12. apr 2016

@nikussska123 @jarkajozo baby ja tiež nosím v šatke predvčerom sme tak boli na kopci za dedinou nabrať zem na kvety-je tam taká fajn rašelina, ale mňa tak chrbát začína bolieť s toho, pri mladšej dcére som tiež nosila a nebolelo nič-roky sa hlásia u mňa už...

18lula4
12. apr 2016

Som salamistkaaaa a cez den moc nechcem spavat, ked uz spim, tak to stoji za to 😀

nikussska123
13. apr 2016

@lenadka 🙂) mna boli strasne chrbat pri kojeni asi som pri tom nejaka vykrutena kolko krat sa bojim az postavit :D ze ma sekne

stanka2612
13. apr 2016

@lenadka ale prosim ta aky vek...babo je proste prilis tazke 😀 😀

dailla107
13. apr 2016

@nikussska123
@jarkajozo
babule, ake satky ste si kupili? Ja nad tym uvazujem, objednala som si z Ali ergobaby nosic, ale chcem aj satku, len neviem na aku sa zamerat...poradite?

Inak zapareninka nam celkom ustupila, len v konecniku ma akoby trhlinky z tych pluzgierikov co tam mal...pred dvomi dnami mu jeden akoby praskol a objavila sa trosku krvicky a od vtedy to tam ma...umyvam repikom a davam rybaciu mast.. tak uvidime...
teraz sme zacali tak nejako na chuja papat a spinkat...teda doteraz hltaaaaaal, ale predvcerom sa mi zacali prsia zapalovat akoby, tak som nasadila kapustne listy, dnes je uz o dost lepsie, vcera som vecer mala aj horucku 38, dala som paralen jeden...a zacal paapt uz vcera tak nejako ze len par cucne a zaspi... uvidime ako dlho to potrva, lebo neverim ze je najedeny z toho...vcera stiahol 2O ml mojho z flase, ale dnes ked hentak podudlal a vlastne asi nic z prska skoro nevypil, tak som mu aj flasu dala a nechcel... tak uvidime...

Je tu este nejaka tehulka ? alebo uz mame vsetky svojich drobcov? 😀 😀 😀 😀 😝

snehulienka82
13. apr 2016

@dailla107 my mame babydoo, celkom fajn satka, da sa nosit od narodenia. su aj lepsie (nosime.sk), ale tie su cenovo uz dost drahe, aspon pre nas. tie nosice sa moc nedoporucuju od zaciatku, lebo tlacia babatko na pohlavnych organoch...

nikussska123
13. apr 2016

@lenadka 🙂) mna boli strasne chrbat pri kojeni asi som pri tom nejaka vykrutena kolko krat sa bojim az postavit :D ze ma sekne

nikussska123
13. apr 2016

@dailla107 ja som nasla nejaku na nete znacku ma Liliputi :D je tam pekne navod aj s obrazkami .. Bala som sa ze to nebudem vediet uviazat ale v pohode som to zvladla :D

lenadka
13. apr 2016

práve ho opaľujem 😵 no a inak to nejde, len tak, že sa ma drží za ruku a spí... 😀 akonáhle chcem ruku vytiahnuť, celý sa začne mixovať a ruku mi drapne silnejšie 😅 nooo tak mám romantiku s chlapom...haha..ked bude mať cca 8-10r. pošle ma s držaním za ruku niekam tak že by som si to asi mala užiť 😀 dosť blbo sa mi píš tak a dnes asi neobedujeme teda 😀

lenadka
13. apr 2016

@stanka2612 dík za útechu 😀 tváriť sa môžem na 28 😀 ale faktom je, že fakt to cítim, že som "stará páka" 😀 ... ale vyzerám mlado, som pekná a hlavne skromná 😀 😀 😀