Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Kocky ako obliekate deticky vonku?neviem co jej obliect,co uz je moc a co malo.Poradite?
@jarkajozo poznam to,mali sme vcera nieco obdobne...dufam,ze aspon v noci si sa vyspala,bo ja nastastie ano,maly spinkal ako anjelik...asi dospaval ten den...aj na kojenie sa namiesto troch hodin budil az po styroch...
@tomasko27 ja davam dlhe body,bavlnene ponozky a rukavicky,ciapocku,taky tren chlpaty mackovy overal a v kociku ho prykrijem tensou dekou.nie je spoteny a ani zima mu nie je 🙂
@stanka2612
@jarkajozo Dakujem,ja ju mam v zavinovacke a aj v nej ju vonku zoberiem tak nejako to nakombinujem
@stanka2612 my sme noc nemali ..maly zaspal nabpar minut a neplakal len by pozeral a ppzeral o 3
sa rozreval a o pol 4 som budila priatela nech mi s nim pomoze ta lahol kunam a bol s malym do 6rana kym nesiel do prace
@jarkajozo joj moja,tak to teda bola naozaj noc ☹ moj sa teraz tiez len puci,place,vidim na nom,ze chce prdiet alebo kakat a nejako mu nejde...este chvilu honecham tlacit a ked bude najhorsie pomozem mu rurkou...a co davas na tie koliky?
@mata0312 mati citala som pribalovy letak toho coliprevu a tam je pisane ze 5 kvapiek na jedno jedlo.chapem to spravne,ze to treba davat pri kazdom kojeni,alebo len raz denne?toto tam pisane nie je...
@stanka2612 stanka davam infacol no dnes zacnem s coliprevom tak som zvedava uz mam dost a este ten tyzden same behacky po kontróach 😞 svokra ma prist kunam na tyzden tak mam dost ...
@jarkajozo nam tiez infacol nezabral,tak dnes som skusila ten coliprev,snad pomoze,len davkovanim som si nie ista,ci to davat pri kazdom jedle alebo len raz za den...a svokra moze aspon trochu okolo maleho pomoct,moze ist kocikovat a ty si trosku aspon oddychnes 🙂 moze aj varit a upratovat...vyuzi ju na 200% 😉
@stanka2612 cosi 😃 radsej vsetko sama si urobim 😊 a hlavne sa postaram o maleho nebola by som kludna keby s nim isla dakde ona sa zvykne zatulat a este by chudacik plakal radsej nie 😊 ja som davala sabsimplex do kazdej davky a zda sa mi ze ked som dobre citala tak aj toto sa dava do kazdeho mliecka tych 6kvapiek
@jarkajozo ved toto,ze nie je to v tom letaku jasne pisane...ale poviem ti,od obeda ako som ich prvy raz dala tak maly krasne prdka a spi,tak verim ze uz bude lepsie...drzim aj vam palceky,nech coliprev zaberie a maly adamko nech je zlatucky a kludnucky 🙂 a tak svokra nech aspon navari a uprace 🙂 aspon nieco 🙂 ty si troska oddychnes...
@stanka2612 vcera sme aj mi mali rovnaky den....zaspali sme az o pol jednej rano...a to sme sa uz striedali obaja s muzom
@stanka2612 stani nebolia ta prsia?
@mnamkacik niekedy ano,ale vacsinou nie...len vcera ako bol taky mrchavy a pytal mlieko kazde dve hodiny,tak sa mi velmi tvori dnes a dnes ma bolia,kedze papame dnes kazde styri hodiny,dohana asi vcerajsi spankovy deficit...aj teba bolia?
@stanka2612 uz som dala aj ja kvapky teraz tak som zvedava ze co ci to zaberie...neviem ci sa mam smiat abo plakat ...moj robi teraz tapetu v maleho izbe a na vzorke bol sivy zajac a zeleny strom a teraz pridem do izby a dva pasy su nalepene a kopec ruzovej je tam 😞 ma porazi asi..
@stanka2612 kazde kojenie ale ja davam.tak kazde druhe, niekedy dve za sebou a tretie nedam a tak podla potreby 😉
@jarkajozo vies co,podla mna v pohode aj pre chlapca aj pre dievca...mne sa ta tapeta paci
@stanka2612 ti ju poslem? 😃 este buzeranta s Adamka urobim 😊 idem sporit s materskej na dalsiu 😊
@jarkajozo podľa mňa je krásna aj pre chlapca, kebyze mam miesto tak si ju kúpim 🙂
@jarkajozo tak ak sa tebe nepaci,tak ju daj dole 🙂 ale mne sa paci 🙂 len ja by som ju nemala kam dat,lebo Luky je s nami v spalni zatial,nakolko zatial mame len dvojizbovy domcek a dalsiu izbu ideme len pristavovat,cize detsku este nemame...

@mata0312 ja ked som mala malu na jiske tak jej davali hylak, ale tie bio gaia su super 🙂 takze dnes idem kupovat vit.D od Jamesien