Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Boli ste uz na klbiky co nas caka ako to prebieha? Dakujem
@gabuchah tak sa pripravim nato ze maly to tam vsetko opisa 😃 to bude zas veselo ...na foteni vsetko okakal 😃 ahh..hlavicka preto lebobjak nas pustali domov s porodnice nam robili a zato ze bol velky a ja na 7prstov otvorena tak sa mu viac spucila lebka a mal zuzeny prietok tak ideme na kontrolu dufam ze bude vsetko dobre..a v stredu klbiky 😊
@stanka2612 neboj vsetko bude dobre urcite ste pribrali aj narastli 😊 inak aj tvoj luky tak vsade pisa? Ja furt ked prebalujem fontankuje 😊 a vsade kde sme a prebalim tak si znackuje...ale ked prebaluje tatik a hoc mu to trva nikdy necikne 😞
@jarkajozo par krat za mi pocikal pocas prebalovania,ale fontanku sme este nemali 😀 A u nas tatik este neprebaloval,boji sa...ze az ked bude velky...dnes zacal s prebalovanim,no vtom zazvonil zvoncek,dosiel sused,tak ze dokonci to idem otvorit 😀 😀 😀
Ahojte nozno ste to tu uz rozoberali len nestiham moc dozadu citat ide o to ze maly ma celu tvaricku posiatu akoby potnickami je to na tvari aj vo vlaskoch a na zatylku ......neviem ci je to to detske akne alebo tie potnicky lebo inde na tele to nema raz to ma cervensie raz bledsie.....?? Dakujem za pomoc!!
@patkak ahoj to mame aj my razvsa to ma a raz nie telicko sa este cisti ..mne lekarka nato odporucila biodermu ..a uz teraz natieram tvaricku aj 50faktorom predsa maju citlivu pokozku este...
@stanka2612 😃 to asi kazdy chlap rovnaky..moj ho prvy krat prebalil par dni dozadu..a kupal dva dni dozadu..ale bola som vzdy pritom a hovorila mu co a ako a chytala sa za hlavu 😃 no jak ho vybral s vanicky tak mamka oblec ho prosim 😃 toto sa boji ale sam by nekupal este..inak nevuem ci som paranoidna ale kvapky zabrali asi uz..dala som pred 18.00 najedol sa a spal do 22.00 ..prebalila som dala zas kvapky nakrmila a hned spal tak som zvedava ako dopadne tato noc 😊 ked sa zobudil o 22.00 take usmevy hadzal sme len kukali 😊
repik davam aj ja do kupela aj tamponikom potieram tvaricku........a uvidime co na poradni nam povedia...zatial dakujem
Baby poradte....co davate vasim anjelikom???nemozme sa vykakat...😯a rurku nechcem vzdy pouzivat..som zufala uz tyzden sa vkuse puci v noci nespime😢
aj ja sa chcem opytat konkretne na ESPUMISAN L...pouzivate ho niektora pre babenko???a este ohladom VIGANTOLU ze preco ho odmietate davat dakujeeeeeem
Čaute ja dnes zas opekám toho môjho minichlapa, už si chudák aj zvykol a nereve pri tom toľko a protestne sa to snaží prespať, 2x sa mi posral doobeda - doslova až na chrbát a teraz je spokojný s výkonom a drieme. Akú veľkosť vecí nosia vaše deti? Ten môj beznádejne vyrastá aj zo 62-ky. Večer som mu dala overal 0-3 mes. f&f a rukávy mal 3/4-ové, ráno ho pokakal tak som prezliekla overal 3-6 mes. a dedí mu ako uliaty, kúpila som H@M súpravičku na 4-6mes., že to mu bude aj s rezervou a ono mu je to úplne že akurát....ááá kde je moje pidi bábo??? 😕 😅
@lenadka kolko mate cm a kg? My tiez s tesca teplacky na trojmesacne dieta a uz su nam ltt...s lidlu tricka 62/68 a akurat ..ale vatsinou mame 62....ja som ani pidi babo nemala 😃 porodna 4200 a teraz mame 5300,😃 velkostami sa uz ani neriadim co obchod to ine velkosti..kopi veci sne ani neobliekli 😞 dufam ze v sobotu supravicka na krst nam bude dobra 😃
Na oblicky ste boli? My sme boli dnes, dilatacia panvicky, kontrola o 3mes. Toto zdravotnictvo je des. Nikto nic nepovie kym sa neopytate, hlavne ze tuto sa mi podpiste a tam poucenie na 4 riadky a nepoucil nas teda nikto!!@@
Ahojte kočky,včera sme boli na prvej poradni od príchodu domov.A boli sme aj na nožičky,které máme v poriadku.Ale máme stridor hrtanu.Což nám brání v kojení.Malý nevie tahat s prsu a tak nám odporučila doktorka,že jenom chvilku a pak dokrmit,protože ho tím kojením jenom trápím,nevie u toho dýchat.
@katariso ja som uz skusila infacol,ten moc nezabral,teraz davam coliprev,ten je trocha lepsi,ale tiez este mame kolikove place...aj teraz uz som zufala niekedy...
@lenadka nam je este stale dobra 50\56 velkost a uz mame tri a pol tyzdna 😀 vazime 4000 gramov 😀
Baby dnes poradna za nami,mame 4000gramov,cize za dva tyzdne sme pribrali 500 gramov a vsetky testy negativne jupi 🙂 😉

@gabuchah
@stanka2612
@katuliena82 ste ma potesili mamulky 😊 budem nanu pozerat pozitivne 😊 dala som malemu kvapky coliprev a krasne spinka 😊 som zvedava ako to bude v noci 😊 drzte palce zajtra ideme na utz hlavicky tak by som chcela trosku odychnut