Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@gabuchah No my možeme akorát 10min na každom prsu (kvoli tomu stridoru-zužený otvor pre dýchanie) a pak dokrmujeme cez flašku odstriekané mliečko.Ale jak dlho nám to takto vydrží,když navíc taháme cez klubučiky,to neviem.Ale snažíme se i když je to boj pre oba.On pri tom lapá po dychu a nevládze tahat silno.Ale snažíme se.
Ahojte kočky už ste vybavovali porodné?Já tam bola dneska.Kedy Vám to prišlo,pokial to už nějaké prišlo.Zapoměla som sa opýtat,že kedy to dojde na účet.
Baby potadte co dat malickemu aby sa vykakal???espumisan aj infakol mame a nic nezabera😢
@katariso co!iprev,je to drahe,ale ucinne
@stanka2612 No verím, ja tiež opatrne 🙂 malej veľmi rastú a rukavičky nechce, od narodenia nepoužívame tak musíme strihať 🙂 aj teraz už má 🙂 v spánku ti zvládneš 😉
@stanka2612 poznam to dobre, strapata a.casto nenamalovana heh
@lenadka hehe, ani ja by som nebudila. Az tak luto mi je ked ju musim budit. To mi tak povedala laktacna a doktorka, tak vies ich tabulky nepustia 🙂 cez den rezim nema, ale pyta tak po 2-3 hodinach. Niekedy ani nespi do dalsieho papania. Iba chce pozerat a rozpravat sa 🙂 zlata je...ak jej to takto vydrzi, pockam este mesiac a necham ju v noci spat 🙂
@skarabubu verim tomu ze sa vam to otoci a budete rozoznavat den a noc. Teraz to ma mimi naopak, to sa zmeni neboj 🙂
@stanka2612 Aj nas mava taketo dni, kedy skoro vobec nespi, len sa puci. Coliprev zabera iba ciastocne. Asi to treba vydrzat tie tri mesiace. Alebo tu rurku, uz si skusala? To vraj funguje aj pri dost silnych kolikach, ale ja sa tomu zatial nejako vyhybam...
baby neviete mi poradit ake mliecko na dokrmovanie je dobre?
Ahojte, aj ja mám malú Marcovku. Volá sa Linda, narodila sa 03.03 S mierami 3320g a 46 cm. Majú vaše detičky cumle? Linduška odmieta, ale zacala si cmuľat ručičku ☹
Maminy neboli vas chrbat ? Myslim dole krize asi z toho ze maleho casto nosim

@mata0312 pytam sa preto lebo ked nas pustili z porodnice, mala mi prvu noc prespala 7 hod.a druhu 8 a spavala by tak aj teraz ale laktacna mi povedala ze max.5 hod.aby spala a mam bydit. Ty sa v noci budis a odsavas? Ci spis?