icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

vierkal
21. apr 2016

@jarkajozo dakujem

stanka2612
21. apr 2016

@lucretia7 joj rurku sme uz tiez pouzili vela krat,ale on mi ju protitlakom vytlaca z ritky,asi sa mu to nepaci...je to boj,kym sa s rurkou vykaka...

18lula4
21. apr 2016

@mamkalubka ahoj, gratulujem k babu. Ked si cmula rucicku je hladna. Moja to robi tiez.Skus si ju prilozit a uvidis 🙂

18lula4
21. apr 2016

@stanka2612 babo nemusi kakat aj 5 dni a je to ok. Nenut ho silou mocou a neuc na rurku je to navykove

stanka2612
21. apr 2016

@18lula4 keby bol sice nevykakany ale spokojny,neriesim...ale ked v kuse place hodiny,puci sa,tlaci a nejde mu to a uz je cely cerveny,v takom pripade mu ulavim,lebo ten plac mi trha srdce...minule som uz od zufalstva plakala s nim...

lenadka
21. apr 2016

@18lula4 v podstate to radila spolubývajúcej a tá nemala toľko mliečka, že by musela odsávať, takže k tomu sa nevyjadrila, len že v noci nechať spinkať, ale cez deň určite budiť na kŕmenie aby bábo nezoslablo s toho, že nepapá.

18lula4
21. apr 2016

@stanka2612 ano to je jasne, ked place bydes s nim 😀 Stanka, spominala som to tu niekolkokrat, napisem to aj tebe zvlast...davaj si do stravy drvenu rascu. Sprav si hovadziu polievocku a daj do toho rascu alebo nejaku omacku a do toho tu rascu Luky ti z toho bude zarucene prdkat a kakat✊✊✊✊✊✊✊

mamkalubka
21. apr 2016

@18lula4 ale keď ona to robí aj po kojeni ☹

stanka2612
21. apr 2016

@18lula4 neuveris,uz vcera som nad tym rozmyslala,lebo ja rascu neznasam uz od mala,ale vcera mi blesklo hlavou,ze asi musim,tak dnes do polievky aj zemiacikov tu rascu pridam 😀 aj ked uz druhy den mam doma anjelika,ktory krasne kaka a prdka aj sam a to odvtedy,co som vysadila d vitamin 🙂 mala som ten od jamiesonu ale asi mu nerobil dobre,musim nabehnut do lekarne a skusit iny...

stanka2612
21. apr 2016

@lenadka @18lula4

Mne tiez maly da v noci v pohode bez kojenia pat hodin spanku,no cez den kazde tri hodky pyta aj sam 😀 hladosko je to ved aj pekne zase pribral,pol kila za necele dva tyzdne 🙂 ale mam mliecka asi tak akurat,nebolia ma prsia ani po tych piatich hodinach,asi telo tvori len tolko kolko potrebuje...jedine kde som si musela odsavat lebo ma cicky hrozne boleli bola porodnica a potom raz dva dni doma,ked boli kolikove place a jedol vseliako...

18lula4
21. apr 2016

@mamkalubka tak daj cumlik, tym sa udutka a spokojne zaspi

mamkalubka
21. apr 2016

@18lula4 no veď to je ten problém, ona odmieta cumel! Mám už asi vsetky druhy kúpené a nechce. Ju normálne napína ☹

18lula4
21. apr 2016

@mamkalubka tak daj rukavicky nech necmula prstiky a trosku ju ponos, porozpravajte sa, to by ju mohlo uspat. Alebo ju skus dat na brusko

dailla107
21. apr 2016

@tanikaaa bolia, jaaaak hovado....akurat hladam satku, idem si dnes objednat...mozno to pomoze...okrem ineho aj na toto..🙂

dailla107
21. apr 2016

@mamkalubka aj mne maly zacal cmulat rucku, ale my bojujeme s kojenim ako takym, ako som mala zapal prsikov, tak pije strasne...hlta, dusi sa mliekom...potom place, a odtahuje sa od prska...a jeho pitie trva vsehovsudy max 5 min....som z toho na nervy...:(

mamkalubka
22. apr 2016

@dailla107 takže máš tiež veselo ☹
Linduška papala tiež hltavo, potom sa odsťahovala a dosť to bolelo. Kúpila som infacol, aby sa ten vzduch z nej dostal von a pomohlo to. Len ona je stále odsaje viac ako sa do nej zmestí 🙂 potom ju musím pol hodinku nosiť, aby si poodgrgavala, inak sa pozvracia.

vierkal
22. apr 2016

@tanikaaa obcas ano ale naucila som sa poleziacky kojit a je to ok

jarkajozo
22. apr 2016

Mamky nikde nic neviem najst 😞 pri stolici krvacam stamad jak ma sili a sili ma dost 😞 pockat na kontrolu u mojho gyn? Alebonist na oddelenie kde som rodila?

stanka2612
22. apr 2016

@jarkajozo nemohli ti vybehnut hemoroidy?aj ja ich mam po porode a tiez pri stolici krvacam cervrenou krvou...uz v porodnici mi dali mast aj cipky na to...

lucretia7
22. apr 2016

@stanka2612 Stani, my mame Oleovit a tiez mam podozrenie, ze ho z neho boli brusko. Lebo uz som nasadila riadnu dietu a aj tak brusko boli. Dnes som dokonca musela pouzit rurku aj ja ako plakal. Uplne ta chapem, je to strasne sa pozerat na ten plac a neriesit to. ☹

jarkajozo
22. apr 2016

@stanka2612 nie nie hmtom to niesu hemeroidy ...to s toho jak ma sili no nevidela som ci sa to roztvorilo abo co 😞 zrkadielkom som kic nevidela

stanka2612
22. apr 2016

@jarkajozo tak v tom pripade by som isla hned na kontrolu,mne povedali,ze pocas sestonedelia keby nieco,hned do nemocnice na centralny prijem kde som rodila...

jarkajozo
22. apr 2016

@stanka2612 musim pockat som sama doma s malym 😞 ahh ma porazi asi 😞 a to heneroid si nahmatas nornalne?pei konwcniku?

stanka2612
22. apr 2016

@jarkajozo ano,je to take ako keby vyrastok...ja mam dva,vybehli mi pri tlaceni a dufam,ze co najskor ich vyliecim...predtym som to nemala...

katuliena82
22. apr 2016

@stanka2612 ak si nahmatas alebo zrkadielkom uvidis vybehnutu zilku z konečníku, tak si daj rukavicu a zatlac dovnútra. Okrem tých masti a čipkované čo používam. To zatlačenie by ti urobil aj chirurg. Mne sa to stalo po pôrodoch a upravilo sa to. Keď sa to dobre zatlaci, je to ulava

snehulienka82
22. apr 2016

@mamkalubka my to máme podobné. Ten prípravok pomôže lepšie odtrhnúť??

mamkalubka
22. apr 2016

@snehulienka82 lekárka mi to vysvetlila tak, že ten liek nabali v brušku nahromadený vzduch a stolicou to vyjde von. Nám to veľmi pomohlo. Aspon jedného sme sa zbavili. Už len, aby toľko negrckala a aby v noci viac spala 😀

jarkajozo
22. apr 2016

Mala ukazka s fotenia 😊 kde sne vsetko pani fotografke okakali 😃

stanka2612
22. apr 2016

@jarkajozo krasne 😍😍😍😍😍😍

gabuchah
22. apr 2016

@jarkajozo jarka, to si ty? Ako super vyzeráš.. Kde máš brucho? 🙂 to snáď asistencia iba mne zostalo... 76kg aj kúsok a zatiaľ som túto hranicu nezdolala 🙂