Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@gabuchah Gabi aj ja mam este sedem kil navyse...to dame do leta neboj 😉 👍
Babky, mozem vitamin D vyradit uplne? Alebo len zmenit vigantol za ine? Co by sa stalo keby nedavala nic?
Ahojte;) rychlo som tu preletela niekolko ppslednych stranok. Verim ze sme vsetci v poriadku a mate sa v ramci moznosti!
My si na seba stale zvykame, uz mame 2 tyzdne!!! Akoby som rodila len vcera...
Moje prsia su konecne funlcne obe naraz, s vahou ani neviem, ale nosim veci zo zaciatku tehotenstva.
Kedy vasim babatkam odpadol zvysok pupka? Ja ho cistim kazdy den niekollokrat a stale to tam trosku mokva.
Pekny vikendik!
@stanka2612 a koľko si schudla už? Isto dosť, pekne ti to ide dole 🙂 no ved dúfam že do leta.. Michal mi furt až si čosi kúpim na seba keď v jedných teplákoch a rifliach chodím a mne je to ľúto, na povale sáčky d oblečením... Ale týmto štýlom tam budú ešte dlho 😀
@mnamkacik ty tiež to máš tak? Nechápem to, ale čakala som to, pri malých som to mala podobne...
Tri deti, teraz som chorá, malí teplotu, do toho prechádzky a váha sa mi smeje 😀
Ty si aspoň nepribrala veľa, veď v podstate ja tiež ešte ako tak, ale 76kg, wuoooch... Na druhú stranu, malá na tých prsiach a mäkkom bruchu taaak rada hovie a spinká 🙂
@gabuchah dobre Gabi, my mame v pondelok mesiac a mam jamieson kypeny ale pisu tam ze az od mesiaca 1 kvapku . Tak dam dnes este vigantol, zajtra nic a v pondelok ten jamieson.
@pahu nam nic nedali na pupok, to je des! No a na poradni ze to neni dobre tak nas poslali na chirurgiu a dostali sme taku tycinku ktora to vysusila, teraz tam ma chrastu a ta ked odpadne tak to ma byt OK 😀inak po porode pupok odpadol presne to viem na 13 den 🙂
Supis, dakujem za info. Aj my sme dnes zacali davat vigantol, tak uvidime ako ho prijme Oskar. Prdiky mame riadne hlucne a caste zatial, tak verim ze to tak ostane. Co sa tyka mokej stravy, jem uplme vsetko, len som este neriskla strukoviny a jem vela pplievok s rascou 🙂 pelny vecer vseekym!!!
@18lula4
@pahu
Pahu nedávaj radšej nič ako vigantol, tu je článok
http://www.badatel.net/davkujete-deti-vigantolom/
Nám tiež nedali nič na pupok, kúpili sme si lieh a teta ukázala ako poriadne čistiť, bola kedysi "pôrodná baba"
A s rascou tiež opatrne, práve som o tom čítala, že keď je veľa núti detičky prdkat a až moc 🙂 vraj rak 5-6kuskov rasce, tiež pozor aj na fenikel 🙂
@gabuchah no ja som pribrala 21kg a este mam sedem cize som schudla 14kg a som mesiac od porodu...dame to vsetky 👍
@jarkajozo krasny je pampusik 🙂 dufam,ze krst dobre dopadol a maly bol spokojny 💕
@pahu nam pupcok odpadol po tyzdni od prichodu z porodnice,cistila som to kazdy den 60% liehom...
@stanka2612 si dobrá, ja zo 68-70 pribrala na 85 a mam 76,5 a to máme už 7 týždňov 🙂 stojí mi to, minule z ničoho nič dokonca 78,6...
Dáme to,musíme 🙂 ty si vysoká a určite tých pár kg ani nevidieť 🙂
baby mi sme za 4 tyzdne pribrali 280g a 5 cm podrastli. sa mi zda tie kila malo 🙂)))))
@stanka2612 ja nedam kila len tak lahko dole mame 4 svadby tento rok grilovacky opekcky gulas partie no a chudni xixixixixixixi
@gabuchah no mozno to nevidno,ale veci neoklames 😀 este neobleciem drvivu vacsinu nohavic cez boky a brusko...ale nestresujem,pomaly to pochudneme...
Inak ani ty toho uz vela nemas ved mas este +6,5 az 8 kg navyse,to je super,to mas tak isto ako ja 😀
@vierkal neboj aj ty to das 🙂 budes troska cvicit,das kazdy den prechadzku a pojde to 🙂 kolko ti este zostalo po porode?
Ahojte maminky ;) hmm mam taku dilemu akurat mi skoncilool sestonedelie a od vcera mam pocit ze uz som dostala menstruaciu myslite ze to uz mozem hned tak dostat a pri tom kojim malicku ...
@nikussska123 nestrachuj sa,kludne mozes ja som tiez dostala 4dni po sestonedeli ...konecne kramy bez bolesti 🙂
Doktor mi povedal ze je to uplne normalne
@stanka2612 ja to iste ale vahs uz stoji a nechce to ist dole......a dme na UM ..😯

@stanka2612
@gabuchah dakujeme dievcata 😃 gaboka sak mam este cez 80kg😃