Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@katariso neboj das to uvidis 🙂 uprava stravy a prechadzky robia zazraky fakt 🙂
Haha, aj mne este ostali nejake kilecka, ale vsak zatial som ani stravu neupravila, ani cvicit som nezacala, a som stale hladna 🙂
Dievčatá, drzala som vám všetkým palce, už to máme za sebou aj my. 3600g a 51cm, ani jeden stich (sláva lanovym semienkami a čaju z malinovnika), vyšiel na 1 kontrakciu
@katuliena82 juj gratulujem ti k babatku 😘miery paradne...a chlapec ci dievca?
@stanka2612 Ďakujem 🙂 je to Samko
Dievcata chora som jak pes horucky,dutiny v ri.., ahh nevladzem sa ani starat o maleho 😞 tatik ho okupal, poobliekal, a zaspaval ho hodinu 😞 a to mne ho staci len polozit s cumlom a sam sa uspi 😞 tak uz som ho lutovala dala rusko na usta a isla uspat maleho ..ukludnila ho a uz sam zaspinkava v postielke 😞 som zvedava aka bude noc ..a aj nato ci sa maly nenakazi dufam ze nie 😞
@katuliena82 gratulujeme k malemu 😊 oplatilo sa vydrzat 😊 prajeme vela stastia a zdravia a skore uzdravenie mamke 😊 zachvilku mas Samka doma 😊 drzte sa 😊
@mnamkacik tak je dobre ;) ja sa chystam tento tyzden na kontrolu a bola som preovapena ze tak skoro :D ja ze si oddychnem trosku od nich a nist ;D
Ahojte kočky chci se zeptat jaky su vaší drobci, Moj je dost uplakany. Hlavně v noci,aj cez den hodně pláče.
Baby prajem vam skore uzdravenie,nech ste rychlo fit ✊
My uz od piatej nespime,v kuse reveme,nic nam nepomaha,zaspat nevieme...pred chvilou uz zaspaval a zrazu sa strhol a zase rev...ja uz neviem,ako mu pomoct,nic nepomaha...idem este raz skusit asi pupik a ked ani to nie,tak rurku...
@skarabubu my tiez casto placeme,ma koliky ☹
Čaute maminy,tak ako sa Vám darí? Občas Vás stihnem prečítať..my už máme dva mesiačiky..aj Vám to tak veľmi letí? To je hroznē...zastavte niekto ten čas, veď nedávno sme len rodili...my sme sa včera krstili..a musím povedať že odvtedy je malinká neporovnateľne pokojnejsia.. Ale zato deň predtým tak crieskalaze ja už som potom plakala s ňou.. Od tretej poobede do siedmej vecera sa nezastavila...a hrozne mi zachrípla...ani hlas nemá chudiatenko..😔
@gloria13 poznam to aj ja som uz plakala s malym...tie koliky su svina...dnes maly od poiatej az do teraz nespal reval a nic nepomahalo...pred chvilou zaspal...
@stanka2612 ja keď som už nevedela čo pri chalanoch, napustila vaničku a Kupkali sme sa,pokopali nožičkami.
.unavili sa a bruško povolilo... Už je to lepšie? My tiež dávame rurku, každý druhý deň
@stanka2612 praveze len 5kg a vsetko v brusku rit nohy rovnake prsia vacsie🙂))ale brusko mam jak keby znovu tehotna
ZIANKY PROSIM PORADTE🙂)
uz DVA dni hladam baby monitor daky s kamerov na dost vela metrov neviete poradit znacku a ci ste spokojne s nim co mate doma? dom ma hrube steny a potrebujem ked som zv zahrade aby som pocula maleho nech ho neprebudzam so spanku ked sladucko spi a ja cem ist von 🙂)))))
Baby, tak s tými kilami to vidím že máme podobne 🙂 ja som začínala na 68kg a rodila som 84kg, zajtra má malý mesiac a ja vážim 72kg...A tiež neobleciem gate cez stehna... Slaktrafuje má, vždy som mala problém s bruchom a nie so stehnami a riťkou 🙂
A máme za sebou prvú poradňu u lekarky, takže napriek problémom s kojenim, keď sa malý jeduje často jak čert a pije podľa mňa malo, lebo niekedy sa po troch minútach pitia naserie a len placemeeeee...tak pribral 1220g a narástol na 58cm, teda má plus 4cm
...tak som sa upokojila že hádam viem nakŕmiť dieťa, síce nie k jeho úplnej spokojnosti vždy ale priberá a rastie, tak hladny ako vlk asi nebude...A asi place aj kvôli brušku :(
@gabuchah noc bola super,spinkali sme od pol dvanastej do deviatej s dvomi kojeniami a teraz sa tu puci a poprdkava,tak dufam,ze uz bude lepsie 😉 zase som od vcera nasadila coliprev
@vierkal ja to mam v bokoch a brusku este,aspon podla nohavic a siat...
Baby ten môj furt len spí, ale že furt 😅 teraz som sa ho snažila udržať chvíľku hore, už som mu uši čistila to neznáša, nech nezaspí, ale nepomohlo, normálne ním aj triasť môžem-za pliecko že zobud sáááá a on nič, pootvorí jedno oko a kašle namňa, mám obavy či sa mu nezhoršuje žltačka-vtedy sú deti spavé, slnko nesvieti nemáme ako odbúravať bilirubín 😒 normálne ho prebaľujem a on si zaspí pritom, darmo sa mu prihováram, cmukám, nahlas rozprávam, až tak chorobne spí, už dva dni je to tak ak aj zajtra bude taký spavý idem s ním k Dr., našťastie papá zatiaľ dobre aj ciká aj kaká, ale napr. toto posledné kojenie nie som spokojná koľko vytiahol, zato sa bojím, že spí kvôli žltačke, naposledy mal bilirubín 150 ešte.
@lenadka zato ten moj nespi uz od deviatej zas...noc sice prespal ale teraz je hore...asi ho pojdem dat do kocika a pojdem ho uspat von 🙂
@stanka2612
@lenadka moja uz vcera v noci a dnes v noci spinkala od 22.00 do 6.00 vkuse!kojili sme o 6 potom o 10 a odvtedy spinka 🙂
@mata0312 tak ako ti spinkala princezna? Ja som teda dala na tvoju radu a uz 2 noc som nebudila a spinkali sme v kuse bez kojenia od 22.00 do 6.00 s tym ze o 3 som odsavala a odsala som 120. Bola by som.aj viac ale odsavacku mam len 125 😀 no a o 6 potom papala a o 10 a teraz spinka ale uz sa mrvi a vystiera 🙂
@stanka2612 @18lula4 v noci sa budí okolo 1.00 a okolo 3.30 vtedy aj prebaľujem ale on sa tvári že neotravuj spím a potom okolo 6.30. No od tej tretej máva tie vrčivé-pučivé stavy on spí ale také zvuky vydáva že katastrofa, niekedy aj plače zo sna - to len dudku podávam, no dnes noc pokojná bez pučenia, len napapal a spal. On aj teraz sa zobudí na jedenie, ale hneď potom zaspí ako poleno.

@jarkajozo aký ste obaja krásny 😵 no a k tým kilám, neverím, nosíš olovo vo vreckách, 80kg a kde???? ne ostali 4kg naviac a to všetko pupendo a stehná-podľa riflí som zbadala úzke v stehnách, iba jedni síce, ale v pohode som ich nosila pred tehu a teraz som ich síce zapla aj natiahla ale tlačili...a pupek trčí furt 😀