Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
kočky jaký používáte olej po kupaniu?
Ahojte, dakujem za odpovede...
My mame zajtra 3 tyzdne a dnes na poradni nas odvaxili, Oskar uz ma 4022g! Jaaaj, kto ho bude na rukach nosit o mesiac? 🙂 pred tyzdnom mal 3760g, takze celkom slusne nam pribera.
A tiez mava takmer kazdy vecer problem so zaspavanim, definitivne odpadne az okolo 21,30 - 22,00... a snazime sa ho ukecat uz od 19,00 🙂 ale potom prespi nic celkom pekne, nejake 4-5 hofin a potom po 3 hodinky...
Tesim sa s vami a tesim sa aj z toho mojho betarika ;)
@nikussska123 Ahojky je krásná a kolko mala váhu a kolko merala?My jdeme v pondělok na druhú.Po prvej sme mali o 480g viac za 20dní.Tak som zvedava kolko budeme mat teraz po dalších 14 dnech.
@skarabubu porodnu vahu dme mali 3350g a 51 cm na prvej poradni pred 2 tyzdnami sme mali 4470g a 57 cm 🙂 rastu ako z vody tie nase bobatla malinkate... 🙂
@sonka14 A ozaj ju neboli brusko? Mozno sa jej to pri papani pohne v crevkach len, ked inak pekne pribera. No musime to zvladnut nejako. Tie prve tyzdne sme mali celkom zle. Dlho do noci byval hore, neplakal, ale ani nechcel spat a kazdy mi vravel, ze to prejde a musime byt trpezlivi. A mali pravdu. Tyzden, co tyzden je to lepsie. Aj ked co som usetrila s tym ze kojim a nedavam UM to investujem do Coliprev kvapiek a probiotik ☹
@sonka14 A inak nedavno mi kamoska spominala, ze jej 5 mes. drobec mal zelenu stolici, vzali mu ster zo zadocku, ale ziadna infekcia tam nebola, tak tiez kazali davat probiotika Biogaia v tomto pripade. Len tue zaberaju az po tyzdni. Nam az po dvoch 🙂
@adriana9263 A tak som myslela, ze ci ju neboli brusko a ci to nema suvis s tou zelenou stolicou, ale tusim, ze si spominala, ze neboli 🙂
@sonka14 A tak som myslela, ze ci ju neboli brusko a ci to nema suvis s tou zelenou stolicou, ale tusim, ze si spominala, ze neboli 🙂
@sonka14 fu, moze byť že bola taka soplovita...hovorim, že stalo sa nam to raz, este v porodnici, a bola som z toho zdesena..🙂 takze si niesom na 100pro ista....s tym zeby pila len predne mliecko jej nijako neublizis, ved stale je to mliecko materske..🙂 hlavne nevzdavaj kojenie... urcite by som skusila to kojenie v polospanku, este kym sa nepreberie a nezacne plakat napr. moze to byt aj ako niekto spominal, ze sa jeduje preto ze chce kakat, ci prdkat...to robi aj moj teda, okrem uz spomenuteho...ked ho boli brusko... neviem no....kazdopadne ti drzim palce, hlavne ju casto prikladaj papat...este mi napada, ze zadne mliecko vytiahne ak nie na prvy krat tak ju skus dalsie kojenie prilozit na ten isty prsnik...a daj dve tri kojenia z jedneho prsa a potom zas dalsie dve tri kojenia z druheho...
@stanka2612 no my sme mali tiež dnes taku vselijaku noc... ale Jakubko od tej osmej spi do cca desiatej -jedenastej, potom prebalujeme , papame a okolo polnoci zalahneme, potiahne tak do pol tretej-tretej a zas kotoloc povinnosti, a potom zas taha do cca piatej-siestej a potom uz je hore kazdu hodinu... co mam nervy, lebo by som este spala..:DDD ale cez den nespi tolko, a niekedy ma take ze desatminutove slofiky... ma poraza, nevadi mi ked je hore, ale keby neplackal vtedy... srdco mi trva ked vidim ako tlaci a nic..:(
@nikussska123 fíha tak to ti dost pribal,mě za 20dni jen 480g
@dailla107
@adriana9263 baby dakujem Vam.No uz som bola s dcerkou na pohotovosti.Uz som to nemohla tu neistotu zniest.Ale na pohotovosti nam bolo povedane presne co pisete,ze sopliky.A ze zelena stolica neznamena len hlad.Ale do velkej miery to co aj ja zjem.Ako je cokolada,kakao co som vsetko jedla.😯Zajtra pojdeme dat ster zo stolici,aby nam ju dali na rozbor.A bud kludnejsia.Dakujem Vam,ste uzasne.
@skarabubu aj ja som bola prekvapena mam asi nejake super silne mliecko 🙂 len dufam ze uz nebudeme tak rapidne priberat lebo budem mat malu gulku
@michaela2906
urcite tuto http://www.mojalekaren.sk/odsavacka-hlienov-pre...
tie pumpickove alebo na vysavac su pre ne este nevhodne, ublizili by.
moj dostal sopel od surodencov hned po navrate z porodnice 😝 a pedina mi odporucila takuto, to vlastne tahas len Ty sama akoby si pila cez slamku 😀 takze ziadny brutal podtlak tam nie je, ja s mojou mizernou vitalnou kapacitou pluc som bola cervena ako po maratone 😎
hlavne najprv zvlhcit nos nejakou slanou vodou, kludne staci Vincentka mineralka, aj tie morske spreje z lekarne su len balena draha slana voda 😀
@skarabubu ja pouzivam krem Erevit je to krem z olivoveho oleja na suchu a citlivu az atopicku pokozku
Baby vcera sme kupili COLIPREV vraj.ked babo nema problem prave konkretny so stiepenim laktozy tak ani nezaberie a problem treba hladat inde....ake su vase skusenosti?? A ako casto ho davate ?? Pred.kazdym kojenim??? Lebo my mame problen len vecer cez den krasne spinka....hmm
Uplne super clanok baby pozrite ak ste ho este necitali !!!!!!
https://dojcenie.wordpress.com/som-zufala/kolika/
Baby ktore ste na UM ako casto kakate???,,Ja uz zufala nam to kakanie nejde..😢
@pahu aky ste krasny :*
@mnamkacik s nami uz ocko nespi uz sme ho vytlacili :D no neviem si predstavit zeby sme tam boli 4 ked Adamko spi na 3 vankusoch :D a cez celu postel
@patkak ja davam coliprev a uplne super zabral koliky uz nemame skoro vobec no mame stavy ze place len tak...zozaciatku som davala s kazdym mlieckom a teraz davam par krat len cca 2-3x za den v noci vobec...prdkame kakame teraz len podla smradu viem ze kakal vtedy sa pucil neskutocne a rev niekolko hodin ahh drzim palce aby zabral coliprev a aby ste mali klud a usmievave babetko
Baby,ja som asi pravdepodobne aj s kamoskou (ma dve deti) a nasou dr. Odhalila konecne problem...moj Luky nema koliky ale reflux...nasadila som od vcera gastrotus a davam ho na taky speci vankusik spinkat aby bol vo zvysenej polohe a ono to zabralo 🙂 krasne prdka,spinka a je to super...tuto noc zalomil aj so mnou o pol jedenasstej a zobudil sa na kojenie o stvrtej,potom o pol piatej znova zaspal a zobudili sme sa obaja o deviatej!tato noc bola uzasna,dufam,ze nezakriknem...a o desiatej zaspinkal a este stale spi 🙂 no ako vymeneny...tie ktore ste mali taky isty problem ako my (place,bolesti bruska a tak) skuste sa dr. Spytat,ci nahodou nemaju vasi drobci ten reflux

Ahojte mamulky 🙂 dnes uz druha poradna a moja bambulka ma uz 5040g a 58 cm neuveritelne sa meni a napreduje ... Az mi je to luto ach