Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 stani a pri refluxe sa nevracia?
@jarkajozo nemusi aj ked moj obcas nieco hodil 😀 ale hlavne sa puci ako keby do "luku" ze skrci chrbatik a vracia sa mu to mliecko naspat do hrdla a to ho drazdi...aj ked chvilu mal asi aj koliky aj reflux naraz,lebo ani nekakal,brusko mal tvrde,no teraz ho uz ma krasne makke a uz je v pohode...tak som velmi rada ze uz viem,ako treba co robit aby bol co najspokojnejsi
@stanka2612 skusim sa opytat lekarky dik za radu 🙂 hoc nam uz je super aj ked teraz je chorucky ale zvladame to 🙂
jaj ja davam sunar premium...nie nie to je na volny predaj a ja davam 6 kvapiek pred jedeni na lyzicku a pekne mi to zje...a tak mliecko no ja davam uz len preventivne cize cca 2-3 krat denne nedavam s kazdym mlieckom
Mamicky poradte ako umyvate babetkam zahyby na krku?Pri kojeni sa jej tam casto dostane mliecko a potom to riadne smrdka a ma to aj zaparene. Pri kojeni jej krk prekryvam plienkou a ked to ma zaparene davam sudokrem. Celkom to pomaha. Mate nejake ine vychytavky? 🙂
Baby ked máte sopliku najlepsi liek je vedľa bsbetks pokrsjsns cibuľa.by ste neverili ale mi 2 tyzdne sopliky a toto mi poradila doktorka do pár dni malá čistý nostek.
A kskst jej pomáham obyčajným teplomerom len konecnik drszdim a ssme tlači a pekne sa vyksks.
A mega zspsreninky na zsdocku sme vyliecili tekutym pudrom vymenov plienok a rybscou msstou.
Babeny, nestava sa Vam, ze sa Vam babo pri papani (kojeni) hneva? Mne sa to stava v poslednej dobe dost casto. Len cisto kojim aj si davam pozor na stravu, len uz nemozem predsa vsetko obmedzit. Vyzera to akoby sa mu pohli crevka a chce sa mu kakat, ked sa vykaka poriadne je dobre, ale niekedy mu to nejde a musime prestat papat a skusame stale aj dve hodiny kolkokrat aby si co to vypil. Davam Coliprev aj Probiotika. Uz som aj uvazovala, ze si skusim odsat a davat mu tak z flasky, ale nechcem aby si na nu zvykol, ale zasa nechcem aby bol hladny ☹ Uz fakt neviem...Doktorka mi vzdy povie daj rurku a ja aj obcas dam, ale co mu ju mam davat 20 minut, ked mu to kolkokrat nejde ☹ A dnes mu to s nou islo a myslela som si, ze je fajn a tak sme isli papat a znova sa to opakovalo. Uz som z toho fakt na nervy ☹
@katariso my kakame kazdy druhy deň.. Ale dr vravela ze to nevadí, ze nemusi kakat kazdy den..
@michaela2906 heeej len mi musime pomahat cipky a taaak jooj uz chcem aby sa sam vykakal😯
@adriana9263 ahoj.. My mame ten isty problem. Moja mala bambulka mava take chvilky ze aj by papat chcela aj sa do toho puci potom chyti nervyvzacne mrmlilmkat cicik jej vypadne... Ale tak ked sa vykakusa vyprdka tak potom skusam niekedy sa napapa pekne a niekedy s nervami...:(
Uz druhy krat sa mi stalo ze mi piskal monitor a maly vazne nedychal ...ahh tak tvrdo zaspal ze zabudol dychat no akonahle som ho coilen trosku stuchla sa hned nadychol ...este ze mam podnim monitor
@usmiata25 zakloním hlavičku ked kúpem a tak umyjem krčik, fakt sa im v tých záhybčekoch hromadí kadečo-u nás chĺpky s oblečenia ak sa ti tam zaparil je na to super aviril púder, stalo sa mi to pri najstaršej ona mala torticolis a na tej strane kde hlavičku mala stále naklonenú sa jej zaparilo v lete a ten aviril okamžite pomohol.
@jarkajozo mne pípala snúza jednu noc 3x-potom som zistila, že som nejak blbo zapla plienku a bolo to tým, raz sa mi odopla s plienočky celkom, ale pod bodíkmi bola na tesno k brušku a tak monitorovala aj tak a nepípala, ale už pár dní monitor nepoužívam, malý sa tak často hlási a tak hlasno spí, že potrebujem skôr tlmiče nejaké-spím so štupľami v ušiach aj tak to vrčadlo-grúlidlo furt počujem 😀
Ten môj chalan, má spavú nemoc asi, veď som tu nevidela lietať muchy CC 😝 😅 On len spí a spí, má cez deň noc aj v noci noc... 😠

@pahu krasni ste 🙂