icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

stanka2612
29. apr 2016

@pahu krasni ste 🙂

jarkajozo
29. apr 2016

@katariso neboj my kakame raz za den ...vcera napriklad vobec a teraz tak nalozil ze cez upchaty nos som citila ze sa pokakal :D kym neplace a nepuci sa je to v poriadku ...deti na UM nekakaju aj niekolko dni 🙂 .....

jarkajozo
29. apr 2016

@stanka2612 stani a pri refluxe sa nevracia?

stanka2612
29. apr 2016

@jarkajozo nemusi aj ked moj obcas nieco hodil 😀 ale hlavne sa puci ako keby do "luku" ze skrci chrbatik a vracia sa mu to mliecko naspat do hrdla a to ho drazdi...aj ked chvilu mal asi aj koliky aj reflux naraz,lebo ani nekakal,brusko mal tvrde,no teraz ho uz ma krasne makke a uz je v pohode...tak som velmi rada ze uz viem,ako treba co robit aby bol co najspokojnejsi

jarkajozo
29. apr 2016

@stanka2612 skusim sa opytat lekarky dik za radu 🙂 hoc nam uz je super aj ked teraz je chorucky ale zvladame to 🙂

katariso
29. apr 2016

@jarkajozo ved praveze sa puci....uz neviem co ci zas menit mliecko???a aj take tvrde a zlto zelene kaka ked mu pomozeme

jarkajozo
29. apr 2016

@katariso mliecko nemen...a ake davas? my tiez take kakame ..netreba menit casto mliecko tym uskodis viac ako pomozes... cvic s nozkami, teple na brusko napr. latkova plienka, daj na brusko , rurku pouzi kolko krat chces , musis skusat ze co mu pomoze...

katariso
29. apr 2016

@jarkajozo ve to ze rurka nam nepomaha vobec a sunar pijeme☺brusko a cvicenie nic

katariso
29. apr 2016

@jarkajozo jedine ked cipku sa vykakal😢

jarkajozo
29. apr 2016

@katariso ten premium? ci complex?..skus dat kvapky coliprev..nam pomohli..alebo zavolaj lekarke.. a glycerinovy cipok si neskusala?

katariso
29. apr 2016

@jarkajozo skusala ved potom sa vykakal....no kazdy den mu budem davat cipky????😯a ten komplex.A tie kvapky vam predpisala pediatricka???

jarkajozo
29. apr 2016

jaj ja davam sunar premium...nie nie to je na volny predaj a ja davam 6 kvapiek pred jedeni na lyzicku a pekne mi to zje...a tak mliecko no ja davam uz len preventivne cize cca 2-3 krat denne nedavam s kazdym mlieckom

usmiata25
29. apr 2016

Mamicky poradte ako umyvate babetkam zahyby na krku?Pri kojeni sa jej tam casto dostane mliecko a potom to riadne smrdka a ma to aj zaparene. Pri kojeni jej krk prekryvam plienkou a ked to ma zaparene davam sudokrem. Celkom to pomaha. Mate nejake ine vychytavky? 🙂

emilia25
29. apr 2016

Baby ked máte sopliku najlepsi liek je vedľa bsbetks pokrsjsns cibuľa.by ste neverili ale mi 2 tyzdne sopliky a toto mi poradila doktorka do pár dni malá čistý nostek.

emilia25
29. apr 2016

A kskst jej pomáham obyčajným teplomerom len konecnik drszdim a ssme tlači a pekne sa vyksks.

emilia25
29. apr 2016

A mega zspsreninky na zsdocku sme vyliecili tekutym pudrom vymenov plienok a rybscou msstou.

karinviktoria
29. apr 2016

Nas smejko maly Viktoria 🙂

adriana9263
29. apr 2016

Babeny, nestava sa Vam, ze sa Vam babo pri papani (kojeni) hneva? Mne sa to stava v poslednej dobe dost casto. Len cisto kojim aj si davam pozor na stravu, len uz nemozem predsa vsetko obmedzit. Vyzera to akoby sa mu pohli crevka a chce sa mu kakat, ked sa vykaka poriadne je dobre, ale niekedy mu to nejde a musime prestat papat a skusame stale aj dve hodiny kolkokrat aby si co to vypil. Davam Coliprev aj Probiotika. Uz som aj uvazovala, ze si skusim odsat a davat mu tak z flasky, ale nechcem aby si na nu zvykol, ale zasa nechcem aby bol hladny ☹ Uz fakt neviem...Doktorka mi vzdy povie daj rurku a ja aj obcas dam, ale co mu ju mam davat 20 minut, ked mu to kolkokrat nejde ☹ A dnes mu to s nou islo a myslela som si, ze je fajn a tak sme isli papat a znova sa to opakovalo. Uz som z toho fakt na nervy ☹

michaela2906
29. apr 2016

@katariso my kakame kazdy druhy deň.. Ale dr vravela ze to nevadí, ze nemusi kakat kazdy den..

katariso
29. apr 2016

@michaela2906 heeej len mi musime pomahat cipky a taaak jooj uz chcem aby sa sam vykakal😯

nikussska123
29. apr 2016

@adriana9263 ahoj.. My mame ten isty problem. Moja mala bambulka mava take chvilky ze aj by papat chcela aj sa do toho puci potom chyti nervyvzacne mrmlilmkat cicik jej vypadne... Ale tak ked sa vykakusa vyprdka tak potom skusam niekedy sa napapa pekne a niekedy s nervami...:(

jarkajozo
29. apr 2016

Uz druhy krat sa mi stalo ze mi piskal monitor a maly vazne nedychal ...ahh tak tvrdo zaspal ze zabudol dychat no akonahle som ho coilen trosku stuchla sa hned nadychol ...este ze mam podnim monitor

lenadka
29. apr 2016

@usmiata25 zakloním hlavičku ked kúpem a tak umyjem krčik, fakt sa im v tých záhybčekoch hromadí kadečo-u nás chĺpky s oblečenia ak sa ti tam zaparil je na to super aviril púder, stalo sa mi to pri najstaršej ona mala torticolis a na tej strane kde hlavičku mala stále naklonenú sa jej zaparilo v lete a ten aviril okamžite pomohol.

lenadka
29. apr 2016

@jarkajozo mne pípala snúza jednu noc 3x-potom som zistila, že som nejak blbo zapla plienku a bolo to tým, raz sa mi odopla s plienočky celkom, ale pod bodíkmi bola na tesno k brušku a tak monitorovala aj tak a nepípala, ale už pár dní monitor nepoužívam, malý sa tak často hlási a tak hlasno spí, že potrebujem skôr tlmiče nejaké-spím so štupľami v ušiach aj tak to vrčadlo-grúlidlo furt počujem 😀

katariso
30. apr 2016

@jarkajozo a kolko mliecka spapate???Rozmyslam ci nema malo😯My 120 kazde tri tri a pol hodinky.V noci dlhsie vydrzi ked ho niekedy neboli brusko

jarkajozo
30. apr 2016

@katariso aj my 120 a kazde 3-3 1/2 hodiny papame v noci kazde 2hodiny dakedy aj castejsie...menej v noci spapa daledy len 30 a to do hodiny je hore
@lenadka nam tiez zo zaciatku piskal furt ...no teraz len dvakrat a to dom kukla nanho a nic nedychal tak som ho stuchla a zacal tak tvrdo spinkal...

katariso
30. apr 2016

@jarkajozo kupila som tie kvapky coliprev☺dnes sme zacali tak uvidime

lenadka
30. apr 2016

Takto rastú, boli sme pozrieť v pôrodnici synovca 3610g/49cm verzus 8 týždňový Miško ten bol po pôrode dokonca menší 3480g-aký rozdiel 😎

jarkajozo
30. apr 2016

@katariso my zas dnes tvrda stolica 😞 ahh puci sa vzdy nam musi daco byt 😞

@lenadka no rastu rastu 😊 obaja su krasny a novonarodenemu prajeme vsetko dobreva skore pustenie domov a mamke skore zotavenie 😊

lenadka
30. apr 2016

Ten môj chalan, má spavú nemoc asi, veď som tu nevidela lietať muchy CC 😝 😅 On len spí a spí, má cez deň noc aj v noci noc... 😠