Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Baby ja len čumím kde chodíte na tie svokry a švagriné, však to je hotová psychiatria 😅 😀 😅
Zienky, tie co ste pouzivali kvapky Coliprev, davali ste ich s kazdym jedlom? Aj dte ich s niecim inym kombinovalu? Ja som ich prave dala prvykrat, ale neviem, ci len tie davat, alebo ich mozem na striedacku kombinovat s espumisanom ... Uz nevirm co by malej pomohlo ☹ Viem ze ste sa uz o tom bavili viackrat, ale nechce sa mi to hladat....
@siska122 dávam ho spolu s espumisanom 3x denne, vychádza to cca každé druhé kojenie, dávam o 9.00, 15.00 a pred spaním okolo 20.00 a v noci o tretej, dávam 3kvapky cez deň a večer pred spaním a v noci 4 kvapky, keď sme s domu fuč vynechávam celkom, malý je spokojný častejšie mu netreba, ale na začiatku som dávala s každým kŕmením aj espumisan aj coliprev.
@siska122 ja som davala iba coliprev pri kazdom krmeni a pomohol 🙂 teraz ale davam iba probiotika biogaia a tie su mam taky pocit este lepsie 🙂 tym ze ma aj reflux a berieme aj gastrotus dr. nam neodporucila davat aj coliprev aj gastrotus...
Už dávnejšie som písala, že ako pôrodné chcem skleník 😀 Niekto chce prsteň, niekto retiazku, ja mám čo som chcela 🙂 😎 Manžel ho dnes dokončil 🙂 takto sa naň teraz kukám z okna 🙂 a môžem sadiť 🙂. Mamina mi naň prispela a nechápe, vraj prečo skleník, že sa len narobím, no ja si to nemyslím aj tak by som tam sadila čosi, akurát že to bude lepšie rásť 😵
@lenadka super krasny 🙂 ale oproti tvojej zahrade je moja mikro zahradka na smiech 😀 ja mam viac kvetin nasadenych ako plodin 🙂 prajem ti bohatu urodu,nech sklenik dobre sluzi 🙂
@stanka2612 tá plocha na sadenia bola pôvodne 2x taká, len sme pomaličky zmenšovali a zmenšovali, lebo to bolo fakt veľa, človek by sa tam zodral, teraz je to tak akurát a aj deti majú nad skleníkom šmýkačku a dve hojdačky a býva tam aj veľká trampolína, pieskovisko a pri dome vždy bazén v lete 🙂
Ahojte babenky je normalne ked maleho kojim dokojim a on stale hladny.kupila som nutrilon dala aj ten a uz bol kludny.skusala som si odsat odsala som z prsnika 85 a maly sprasil dalsich 60 z um . neviete co to moze byt? ze by som mala slabsie mliecko?inak spi dobre rekord mame 6 hodin🙂))))ale ked len kojim tak budi kazdu hodinu a pyta prsnik:( chudacik robim z neho pokusneho kralika :()
@lenadka no super, dakujem 😉 zatialdavam na striedacku ... jedno kojenie espumisan a druhe coliprev ... no uvidim co to spravi.
@stanka2612 no ja neviem, ci ma vacsiu koliku, alebo reflux. Casto ju trapi brusko, ale sa mi zda, ze reflux ma silnejsi, hlavne v noci a doobedu sa poriadne vytrapi ☹ No ak toto nepomoze, tak tiez skusim este biogaju... Ozaj a gastrotus davas kvapky, alebo do tych sackov nanasas cumlik? Ja som pri prvej pouzivala a veru aj biogaju...
@vierkal no my sme stale takto na prsniku, nemame ziaden rezin a nevenujem sa vobec starsej ... este ze sa vie sama vyhrat, ale znudena je poriadne. U prvej sme uz davno nali ako taky rezim. Ale pribera dost, dokonca viac ako prva, tak mlieka je asi dost, len ona je akokeby leniva tahat a o chvilu oyta znovu ☹
@lenadka inak krasne velka zahrada... A kolko mate m stvotcovych? Lebo to vyzera dost velke 😉 my teraz riesime pozemok a nevieme ci 1200 m stvorc. nie je az prilis vela, hlavne kvoli koseniu. Chcem ist aj do hriadky v buducnosti, ale takej pidi,blen aby som sa mala kde vyventilovat 😀 Ako mohol by vyt aj mensi, ale bol by asi dost uzsi a to nechcem kvoli dalsim domom a susedom...
@vierkal ja som to mala tak isto ako ty..zacala som prikrmovat,potom som si odsavala lebo malinka uz nechcela prsnik a teraz uz davam len umele lebo moje uz odchadza..a poviem ti ze odkedy nepapa moje mlieko tak nemame ziadne problemy ani s prdkanim ani s kakanim...mala je spokojna a ja tiez ked vidim ze ona je spokojna 🙂... Uz neplaceme ako keby ju drali z kože..
@siska122 netuším koľko metrov štv. má pozemok, musím kuk do papierov čo sme dane platili 😀 ale je to tak akurát, decká aj pes sa vybehajú a čo sa týka kosenia je jedno či kosíš o 100m viac ked už je kosačka naštartovaná, no kosí manžel každý týždeň, rastie to jak sprosté tá tráva 😅
@lenadka poznam taky velky pozemok,manzelova mama ma podobny a ako pises,je to na zodratie niekedy aj ked my tam moc nepracujeme 😀 ja mam styri are a staci mi,viac by som nechcela 😀 ale pre deti super,maju sa kde vyblbnut 🙂
@siska122 no ja davam gastrotus sirup ale zapekalo ho z neho,preto tie probiotika 🙂 ale v tejto kombinacii je to super aj kaka a aj ma mensie problemy s refluxom...len ten gastrotus davam kazde druhe kojenie,aby nemal tvrdu stolicu...
@vierkal tak to mas akeho papkaca 🙂 moj vypije 60 a ma dost...ale pokial pekne pribera a prosperuje,tak neriesim 😀 ja by som mu dala,ked si pyta,kazde babo ma iny apetit,nemyslim si,ze je to nieco zle...prosto mu chuti 😀 ale ak chces mat pokoj v dusi,pri najblizsej poradni sa dr. spytaj
@stanka2612 ved preto sme to zmenšili to kde sa sadí, aj tak som to väčšinou len ja okopávala a to je na koňa veľa, sadili sme voľakedy aj zemiaky, bolo ich dosť až toľko že som vyhadzovala, lebo naklíčili veľmi a pred 2 rokmi boli tak hnusné dierkované, chrastavé, že sme mali chuť ich po vykopaní hne vyhodiť a tak sa zmenšila plocha a mám 3 riadky zemiačikov nech sú nové-pre chuť a potom kupujeme, to úplne stačí troška mrkvičky a svojej zeleninky nie plantáže ako svet...
@lenadka rozumne 🙂 ja mam len bilinkovu zahradku,bo bylinky cerstve ja mozem a potom sadime len rajciny a uhorky,inak uz nic...pokusala som sa sadit aj redkovku,hrasok,no nevzislo mi to,ani paprikam sa nedarilo,tak som sa na to....rajcinam a uhorkam sa dari a moj miluje salat uhorkovy aj kazdy den by ho jedol 😀
@stanka2612 ja mám taký kopček na dvore s D tvárnic a tam mám bylinky a jahody, našla som len starú foto, ked ešte nebol celkom vysadený 4 roky dozadu
@siska122 v lete to znamená každý deň poliať inak sú kaput...je v tom málo zeme v tých tvárniciach, ale je to o zvyku, večer polievam všetko doradu...môj muž sa smeje somňa či ma to baví, ked len polievam-no je to nutnosť tak čo narobím...a bolo treba miesto na bazán, cely dvor je vlastne z kopca a to nerobilo dobrotu tomu bazénu, tak sme to s mužom takto vymysleli 😀

@jarkajozo mne malá tiež iba jednu stranu doteraz chytí.. Ale aj to pomôžeme.. A tak odstrekujem...