Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Dievcata, viete o niecom ako vybrat z nosteka soplik? Vidim malej ze tam ma kozenku a ci cakat kym sa jej to dostane blizsie(ak vobec)...iba to spilkou vytieram pokual dociahnem, ale dalej sa nedostanem, neviete o niecom ako tomu pomoct?
Mamky ako riesite jedeniebpred kupanim alebo po? Ja krmim po kupani aby sa nepovracal...no ked sa zobudi okolo 18-19.00 idem okupat a tak krmim no niekedy je taky hladny ze vresti aj vo vanicke ktoru zboznuje 😞 ja uz neviem ako nanho akobto riesite vy? Dakujem
@18lula4 ja jej tiez vyberiem vstovou tycinkou pokiaľ dotiahne.. Ale chystám sa kupit odsavacku len neviem aku kupit lebo tie na vysavac sa mi zdaju byt brutal pre také male mimi..
@18lula4 ja som skusala vsetko 😃 rucna odsavacka je nanic, ta na usta tiez nevysaje nic...bola som ochotna investovat 50€ na elektricku no na druhy den som ju vratila tiez nam sopliky neodsala, tak som skusila tu na vysavac velmi som sa jej branila no je top odsavam viac krat denne a je super dam libenar do nosteka chvilku pockam a idem na vec odsajem vsetko a Adamko je vysmiaty 😊 zo zaciatku som vyberala palickami do usi no potom sme ochoreli a mame viac soplikov
@michaela2906 neboj aj ja som sa branila tomu no dnes su take odsavacky ktore maju jeden tlak vzdy rovnako odsavaju pod rovnakym tlakom... 😊 neboj sa u nas prvy krat odsaval tatik ja som sa bala ze mu vysajem mozok 😊
Mozog *
Ahojte kočky, včera sme boli na poradni. Probrali sme 850g a to za 14dni.Mlieko už stracam,protože jen odsavam a krmim cez flašu.Malý má stridor hrtanu a nemože dýchat u kojení tak mi to doktorka zakázala. Tím pádem už to mlieko stracam.A to pijem senovku a sirup laktofyt a i tak. Doktorka mi doporučila potom krmit sunarom. 😎
@jarkajozo my sa budime a kupeme tiez okolo 19:00 a az potom krmim...niekedy place,niekedy nie,no moj nema kupanie rad ☹ snad sa to casom zmeni...ale nekrmila by som pred kupanim,mne by sa Luky povracal...
@18lula4 @michaela2906 @jarkajozo
Ja som zatial odsavala len dva razy ale uplne krasne mi to islo tou ustnou odsavackou 😉 cize ja este chvilu pockam a tu na vysavac kupim neskor...
@jarkajozo ved prave ze aj ja som ju nekupila kvoli tomu ze som sa bala ze jej to vysaje mozog 🙂 a ako sa to dava na ten vysavac?
@stanka2612 tak ja tiez nekrmim pred kupanim no dnes strasny plac bol moj az s bytu odisiel bo povedal ze to je neskutocne ..tak rychlo som okupala sup pamperska do deky a krmenie a az tak som doobliekala
@michaela2906 nej treba skusit ja aj elektricku skusila a nic nastastie vratili peniaze 🙂 tak ma to taku koncovku siroku ako na vysavac treba 🙂 a hadicku ktora ide do nadobky v nadobke je taka ako keby poistka a tak ide az koncovka do nosteka 🙂 treba odsavat aky to nesadlo na pluca 🙂drzim palceky
@jarkajozo ďakujem vyskúšam 🙂
@stanka2612
@jarkajozo my kupeme kazdy 2den a o 19.00 zaciname. Vodicku mame veeeelmi rady ani nepipne, no a papame urcite az potom 🙂
Môj sa budí o 18.00 vtedy papá a potom zvyčajne zaspí ak aj nie kúpem o 20.00 čiže hodinu pred ďalším kŕmením, aby nebol celkom hladný, ale niekedy ak je hore, alebo sa zobudí o 19-tej ho normálne nakŕmim a kúpem o hodinu. Kúpanie o hlade bol horor-už to neskúšam, našťastie záklopku na žalúdku má fajn, negrcká ako baby čomu sa teším tak môžem kúpať aj napapaného.
@18lula4 ja to tiež len paličkou vyberám, ale pred tým dám libenar-po ňom zvyčajne kýcha a vykýcha si ten šušník dopredšie-takže ho ľahko vytiahnem.
@alenie_ juj od Toskánska to máme poriadne ďaleko, stále nedokončené... 🤐
@skarabubu krásne ti pribral 🙂
@jarkajozo aj ja pocujem ako keby chrcala..ze to tam ma nazbierané uz ☹ uz som manzela poslala kupit 🙂
Baby ja neviem, keby mu to odsávam to by bol iný cirkus, on už kvapnutie libenaru berie ako životnú tragédiu a vyberanie paličkou ako mučenie bráni sa tak, že musím dávať veľký pozor, tak isto strihanie nechtíkov v spánku vždy sa strháva, zobudí, to strihám po 2-3 pršteky viac na 1x nedám-citlivka 😀
@lenadka prosim ta ako skladujes ten libenar po otvoreni?v navode je pisane ze po otvoreni sa uz nesmie viac krat pouzivat lebo moze dojst ku kontaminacii bakteriami ak je otvoreny...len mi to pride chore zahadzovat po jednom pouziti celu ampulku...
@stanka2612 haha tak na prebaľováku na obale na cumlíky a kedže som nečítala návod tak používam viac krát 😅 😀

@lenadka pekne...to sa mi paci 😉 ajmy mame take tvarnicena dvore v rohu pri garazi ale len styri a mame tam brectan,aby garaz obrastol