Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
viete mi poradit co znamena ked ma maly v stolici tvrde zrnka ako piesok? mate to niekto? pediatricka nevie, internet nasiel take pripady ale bez vysledku co to sposobuje.. nema to vzdy ale ked tak plave kym.to vylozi do plienky
@lenadka no Adka on takto zacal past baranky velmi skoro 😀 mal 1,5 mesiaca ked tak zacal hlavicku dvihat..nechapem 😊 chlapcek za odmenu...stale spominam na hodiny chodenia nosenia trapenia aby sme uspali prveho..opatrne polizit do postielky a o pol hodiny zase plac..v noci aj 10krat hore...a teraz Matusko??? Vcera o 17:00 zalomil...spinkat do rana 5:30!! 3 krat sa na mliecko zobudil... A teraz spinka od 8 a uz je skoro 10 hodin...zlatusik moj malinky ☺ naozaj babetko za odmenu
@1234lubka lubi,to pasenie ma naozaj ukazkove 👍 moj nechce "past" jeduje sa ako cert ked je na bruchu 😀 ale trenovat treba,takze ma smolu 😀 ale tak krasne hlavku nezdvihne ani nahodou...
@stanka2612 ani prvy nechcel, neviem cim to je ze Matuskovy to ide😊 skor ci neskor sa vsetky deticky dobehnu 😊
@denca2d asi s tebou som sa bavila o tej mliecnej chraste, ze? No tak sme vcera boli v poradni ... nakoniec som jej to umyvala babe samponom a hned vicesala a potom este natrela detskym olejom a bolo to fajn. Ale ako som to prestala aplikovat, tak zase to tam mala. A uz mala aj suchu tvaricku, uska a obocie. Doktorka nam na to dala krem Lipobase ... je to krem na olejovej baze a mam ho aj do pokozky vlaskov dat a vycesavat a aj na tvar a uska ... tak som zvedava ci pomoze. Ale hned jej tvaricku zvlacnil, tak vyzera, ze bude ucinny 😉 Ale to sa skor uvidi az ked ho prestaneme pouzivat. Som zvedava co vam na to doktorka da. Ale vy to len vo vlaskoch mate, ci?
@siska122 aj somnou si sa o tom bavila, tiez sme to mali na tvaricke, uskach, oboci, vieckach. Teraz ma tvaricku ako z katalogu a doktorka nam na to dala mast co nam rozrobili v lekarni, hlavicku este olejcekujeme a vycesavame, lebo este to ma v strede hlavky, davam tomu tak tyzden, max.dva a uz by to mohlo byt O.K. 😊
@stanka2612 ten moj chlapcek dnes vobec nema naladu....ach joo
@18lula4 starsi syn mal cumel do 2,5 roka a ma krasne zubky, aj mladsi ma cumlik na zaspavanie, ale akonahle zaspi tak vypluje a spi v noci aj 5-6 hodin, ja osobne si myslim ze krive zuby niesu od cumla...to by ho muselo dieta mat dlho...takemu malinkemu presne na pusinu zapasuje
@1234lubka aj moj dnes len place 😒
@stanka2612
@1234lubka mozno je nieco vo vzduchu, lebo moja to iste ... uplakana, bez nalady a stale netusim co jej je, ci ju brusko boli ... ☹ asi pocasim to je... Inak to je kludnucke dieta, skoro vibec nebyva uplakana...
@stanka2612
@siska122 sak aj moj je ako baranok inac kludny az tomu nemozem uverit prvy chlapec bol neskutocne nervozny a urevany. Matusko bol nervozny lrn ked chcel spinkat...a dnes? No des, a aj kamoska pisala ze "bojuje" z malinkym aky je tiez nervny
@siska122
@stanka2612
@1234lubka aj ten moj furt dnes mrnci..nic sa mu nepaci..

@linulka555555
ja suhlasim s Lubkou, nedam ockovat nic co nie je povinne, aj starsim to presne tak bolo, a sme tu zivi a zdravi, zatial vsetci 😉
my sme prekonali rotaviry minule leto, to som bola asi tak v 9tt, a vsetky 3 deti komplet naraz to mali, a k tomu este aj u starych rodicov...najlepsie to zvladal moj vtedy 3 rocny syn, rok a pol stare dievcatko grcalo a hnackovalo asi 4 dni vkuse a potom jej malo chutilo jest ale pohoda, a najhorsie to paradoxne odniesla najstarsia, vtedy 6 rocna babula, ktora uz hnackovo grcackovo sa totalne dehydrovala lebo uz aj vodu nam grcala, tak skoncila sanitkou v Bojnickej nemocnici 😝 na infuzkach 4 dni.
je to neprijemne, ale da sa to prezit. aj tehotna s troma detmi naraz 😉 😎
osobne sa viac bojim meningokovej meningititdy ale ta je nastastie zriedkava, no smrtelna 😔
a pripadne zvazujem z nepovinnych ockovani proti kliestovej encefalitide, lebo z toho mozu mat trvale poskodenie zdravia, proti tomu su nejake rotaviry ci ovcie kiahne prechadzka ruzovou zahradou
😀