Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@18lula4
@denca2d
tak to v dobrom uprimne zavidim 🙂 moj zase si posledne dni v noci pohorsil,chodi sice spat o desiatej (skor ani nahodou,to protestuje 🙂 ) a je hore len raz okolo stvrtej a potom taha do siedmej,no prredtym spaval aj do deviatej,pol desiatej...ale zase spi aj doobeda potom okolo desiatej do dvanastej,pol jednej,tak si aspon porobim...ale lepsie to bolo,ked spal rano,som si dlhsie pospala 😀
@stanka2612 stanka, ved to aj tak pekne pospi v noci. 6 hod.je supeeer 🙂
@stanka2612 moj tiez zaspaval o 10tej az 11tej vecer..potom potiahol aj do 10tej rana..ale zacala som ho kupat v odvare z levanduly a hned po kupely je ako vymeneny🙂)spi ako dudok..vyskusaj🙂 davam levandulu a kamilky..
@18lula4 len mne to nestaci 😀 ale dnes bol zlatusik,spal az do 8:30 😀
@denca2d a ako to robis?tu levandulu?zalievas horucou vodou?ci kupujes nejaky olej?
@lenadka krasna rodinka 😉
@stanka2612 boze ten je sladkyyy, modroocko 😚hned by som si ho privinula 😆
@denca2d tak ste to tiez mali tazke, ale som rada aj za vas ze je to O.k.😘a ako si rodila? My sme sa narodili 3x omotanou snurou, pridusena, abgar 7, mala torticolis- hlavicku otocila len vpravo, ale po 2 dnoch cvicenia krasne zacala otacat aj vlavo, aj ju ozivovali, plodovku som mala skalenu zelenu a prirastenu placentu k podstielke, cize by som nikdy neporodila normalne. No ale skoro sme to nedali obe, takze boli tie dni na JIS. A uz mame skoro jun, krasne pocasie vonku, dietatko dobre ako za odmenu a uzivame 😊😊
Ahojky 🙂 čaká nás prvé očkovanie na 3 mesiace 🙂 chcem sa opýtať , dávali ste očkovať aj proti rotavirusu ? vraj to stojí 50€ o peniaze nejde, tie boli, sú aj budú 🙂 niektoré maminky mi to odporúčajú iné zas nie :( tak by som sa chcela poradiť aj s vami 🙂
@linulka555555 moj starsi nebol ockovany-teda nekupila som vakcinu. Stoji viac lebo dve davky potrebuje. Rotavyrus sme prekonali v 2,5 roku, 5 dni v nemocjici-nic prijrmne ale uz ma prirodzenu imunitu. Ked ho das ockovat tak ho pred rotavyrusom 100%'nrochranis lebo je to len proti niektorym kmenom. Ja som zato ze cim menej ockovania tym lepsie...
Ahojte maminky pozeram ze deticky kraasne rastu, pridavam aj fotku 😀 Matusko od piatka zaspava uplne sam. Vidim ked je nervozny, polozim do postielky, dame cumel mojkacika a do minuty je K O . v noci 2x hore 😀 odkedy zaspava sam tak spi aj dlhsie aj lepsie
@18lula4 no mne odisla voda o 11tej doobeda a rodila som az na druhy den o 6tej rano..takze maly tlacil hlavickou..mal ju dost spicatu a opuchnutu..tak preto to vzniklo vraj..no ale zbavili sme sa toho tak uz nas caka len to dobre hadam🙂 ale teda ty si to mala riadne komplikovane..nastastie je mala zdrava a robi ti len radost🙂
@stanka2612 v lekarni kupujem sypany caj levandulu..cca pol litra vody do neho 3 lyzice levandule a kamiliek..necham vyluhovat a nalejem do vody vo vanicke..vonia cela spalna🙂
@1234lubka jezis,ten je nadherny 😍💕 chlap ako lusk
@denca2d skusim teda aj ja
@1234lubka to je ale krásny chlapček a taký spokojnučký, vysmiaty 🙂 to pasenie prudko závidím, ide mu to super! 😵 Môj tiež zaspáva sám, to si neviem vynachváliť, koľko času som ja pri predchádzajúcich deťoch zabila uspávaním-potom do polnoci hore doháňať čo bolo treba. Takto ho okupkám, ponatieram, pomojkám, chvíľku sa túlime v posteli, hladkám ho, zatvára očká tak ho ešte bdelého dám do postieľky, pusu, pohladkať, dať dobrú noc a on si zaspinká sám krásne a môžem ísť baby obháňať-ak ešte nie sú poumývané, veci nachystať do škôlky, školy, spratať kuchyňu atď.

@lucretia7 ten je ale na predpis, ze? Ci aj bez predpisu? Mne ho sestra poradila, tak sa v stredu na to doktorky opytam ... vraj je velmi ucinny 😉 Inak uz 3 razy som umyla Babe samponom, potom vycesala a este natrela olejcekom a vyzera, ze to pekne ide dole 😉