Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@siska122 aj u nas leje cize von sa neda,tak spi v kociku vnutri 🙂
Moja malinka je chorucka..sopliky a kasel..mame antibiotiká tak je taka oťapená chudinka moja..ale neplacka ani horucku chvalabohu nema..ale som z toho smutna velmi ☹ radsej keby som ja bola chora ako ona..
@michaela2906 joj malinka ☹ prajeme skore uzdravenie,nech ATB rychlo zaberu
Moj teraz prisiel zamnou ze presne pred rokom sme splodili Adamka co tak tuto noc splodit dalsie? Som mu poklopala po hlavicke a tento vikend bude s malym on a pondelok dojdem ja zanim s touto otazkou som zvedava co odpovie 😃 inak nasi krpci ked pocitam aj zivot v brusku tak tento mesiac oslavuju prvy rok 😊 vsetko najlepsie zlaticka hlavne vela zdravicka 😘
@stanka2612 sme bojovali cele doobedu, potom nakoniec odkvecol ale pospal pekne....3,5 hodiny
@1234lubka moj tiez tahal dlho,ale o pol siestej som ho musela zobudit a nakrmit,bo som musela do lidla na nakup,ale v aute este tahal potom 😀 a celu noc prespal od desistej do osmej iba na jedno kojenie o stvrtej 😀
Ten môj spachtoš furt len spí 🙂, včera ako aste tu písali spal cez obed v kočíku na terase, vstal, prebalila som ho trošku sme pohrkútali na gauči, dala som ho na bruško pol hodinku po zobudení zaspal zas a spal do 17.30 😅 inokedy sme vonku v tom čase, ale bolo mi ľúto ho budiť prenášaním do kočíka, navyše na brušku nespáva tak som sa vytešovala...teraz? zas spí vydrží byť tak hodinku najviac hore a zas spí...
@lenadka tak to mas paradne ... Moja potom vcera celkom pekne potiahla a ked prisiel muz, tak som mu ju nechala a isla aspon na chvilku so starsou von, lebo pocasie o nicom. No a dnes tiez celkom fajn ... ked je den ako dnes, tak to tak na 3x za den vychadza ze pekne pospi, ale vzdy zaspi vtedy, ked treba ist s Pauli von ... skoda, ze v dome nebyvame, by som ju dala na terasu a potom ak by este spala, tak by sme sa isli poprechadzat. O drzku to je v bytovke bez vytahu 😢 No uz sa tesim, ked starsia zacne od septembra do skolky chodit, uz sa to bude lahsie prisposobovat jeden druhemu...
Zeny ak poznate niekoho z pes eguinovarus- vybocena nozicka dajte kontakt prosim
Nosime uz pomaly 68 a vazi 7kg 😃 narodil sa 4200g
Ach mamicky aj vam tak rychlo rastu tie vase pokladiky? <3 mne to strasne rychlo uteka jak som s malinkou doma 11teho budeme mat uz 3 mesiaciky ach ... Uz vyradujeme malicke vecicky co su nam... Inak mam taku otazocku co si myslite aky je najlepsi vekovy rozdiel pre surodencov? Mam prve babatinko a radi by sme mali este jedno 🙂
@nikussska123 ja mam bez 2 mesiacov rozdiel 3 roky ... pre nas idealny rozdiel. Starsia vobec neziarli, lubi sestricku, stale ju stiska, az ju musim niejedy od nej odhanat a snaxi sa pomahat. Je pravda, ze vyzaduje viac pozornosti, ale to je prirodzene... Len si myslim, ze to vsetko zalezi nie len od vekoveho rozdielu, ale aj povahy dietatka 😉
@nikussska123 my sa zacneme snazit ked maly bude mat dva rocky 😊 naj by bolo ist s materskej do materskej tak uvidime ako to bude ale ked sa podari aj skor branit sa tomu nebudem 😊 ked bude aj druhe take dobrucke jak Adamko ta aj dve deti 😃❤ a ano neskutocne rastie ja uz mam vela veci malickych no je mi to luto dat prec tak som to dala do vreca a vytiahla vzduch a uskladnila 😊
No ja som sa este nespamatala z porodu,cize druhe neplanujem 😀 ale keby nahodou,tak po roku by som sa do toho pustila,no museli by mi garantovat v nebicku babu 😀 😀 😀
@gabuchah Gabi,autosedacka nie je na chrbatik vobec dobra,ani neodporucaju aby sa casto pouzivalo a babo by v nej malo byt max 2 hodiny

@stanka2612 no moja spi od druhej s vyzera, ze dlhsie potiahne ... ale aj na case, lebo doobedu voooobec nespala ... keby von neprsalo, tak hned ideme von...