icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

siska122
2. jún 2016

@stanka2612 no moja spi od druhej s vyzera, ze dlhsie potiahne ... ale aj na case, lebo doobedu voooobec nespala ... keby von neprsalo, tak hned ideme von...

stanka2612
2. jún 2016

@siska122 aj u nas leje cize von sa neda,tak spi v kociku vnutri 🙂

michaela2906
2. jún 2016

Moja malinka je chorucka..sopliky a kasel..mame antibiotiká tak je taka oťapená chudinka moja..ale neplacka ani horucku chvalabohu nema..ale som z toho smutna velmi ☹ radsej keby som ja bola chora ako ona..

jarkajozo
2. jún 2016

Vdaka tejto skupine som spoznala jednu skvelu zenu,mamku,kamosku @mnamkacik dakujeme ze si tu stale pre nas 😊 mame vela spolocneho a hlavne nasich Adamkov

stanka2612
2. jún 2016

@michaela2906 joj malinka ☹ prajeme skore uzdravenie,nech ATB rychlo zaberu

jarkajozo
2. jún 2016

Moj teraz prisiel zamnou ze presne pred rokom sme splodili Adamka co tak tuto noc splodit dalsie? Som mu poklopala po hlavicke a tento vikend bude s malym on a pondelok dojdem ja zanim s touto otazkou som zvedava co odpovie 😃 inak nasi krpci ked pocitam aj zivot v brusku tak tento mesiac oslavuju prvy rok 😊 vsetko najlepsie zlaticka hlavne vela zdravicka 😘

margarita
2. jún 2016

@jarkajozo
a nesekol sa ten Tvoj drahy o mesiac nahodou?
lebo pozeram, ze mame rovnako stare deti 2 a pol mesacne, a ja si pamatam velmi konkretne na 4.jul minuleho roku 😀 😀 😀

1234lubka
3. jún 2016

@stanka2612 sme bojovali cele doobedu, potom nakoniec odkvecol ale pospal pekne....3,5 hodiny

stanka2612
3. jún 2016

@1234lubka moj tiez tahal dlho,ale o pol siestej som ho musela zobudit a nakrmit,bo som musela do lidla na nakup,ale v aute este tahal potom 😀 a celu noc prespal od desistej do osmej iba na jedno kojenie o stvrtej 😀

jarkajozo
3. jún 2016

@margarita nie nie ja som prenasala dlho 😊 nas mesiac bol jun 😊 v july som uz marodovala 😊

lenadka
3. jún 2016

Ten môj spachtoš furt len spí 🙂, včera ako aste tu písali spal cez obed v kočíku na terase, vstal, prebalila som ho trošku sme pohrkútali na gauči, dala som ho na bruško pol hodinku po zobudení zaspal zas a spal do 17.30 😅 inokedy sme vonku v tom čase, ale bolo mi ľúto ho budiť prenášaním do kočíka, navyše na brušku nespáva tak som sa vytešovala...teraz? zas spí vydrží byť tak hodinku najviac hore a zas spí...

lenadka
3. jún 2016

@jarkajozo my sme Miška spolodili "dnes" pred rokom 😀

siska122
3. jún 2016

@lenadka tak to mas paradne ... Moja potom vcera celkom pekne potiahla a ked prisiel muz, tak som mu ju nechala a isla aspon na chvilku so starsou von, lebo pocasie o nicom. No a dnes tiez celkom fajn ... ked je den ako dnes, tak to tak na 3x za den vychadza ze pekne pospi, ale vzdy zaspi vtedy, ked treba ist s Pauli von ... skoda, ze v dome nebyvame, by som ju dala na terasu a potom ak by este spala, tak by sme sa isli poprechadzat. O drzku to je v bytovke bez vytahu 😢 No uz sa tesim, ked starsia zacne od septembra do skolky chodit, uz sa to bude lahsie prisposobovat jeden druhemu...

katariso
3. jún 2016

Zeny ak poznate niekoho z pes eguinovarus- vybocena nozicka dajte kontakt prosim

pahu
3. jún 2016

@katariso ahoj, poznam ale ziju v australii. Ona je odtial a jej muz je slovak. Ak mas otazky, dam ti fb kontakt, podla mna nebudu mat problem poradit. Ich syncek mal obe nozky vybocene. Mactam aj mmozstvo fotiek z liecby. Teraz uz aj chodit zacal 🙂

katariso
3. jún 2016

@pahu bola by som ti vdacna☺

pahu
3. jún 2016

@katariso oki, ppsielam do posty 🙂

margarita
3. jún 2016

@jarkajozo
aha tak ok, len si ma zmiatla tym terminom 😉

jarkajozo
3. jún 2016

@margarita nevadi 😊 nato aky bol krpcek lenivec v brusku tak teraz ide az velmi dopredu kazdy ho prirovnava k 4mesacnym detom aj taky fajny je uz pouzivam sportak lebo vo vanicke nechce byt pozeral by na svet 😃

margarita
3. jún 2016

@jarkajozo
a to ma ake miery a vahy, ked vyzera na 4 ? 🙂

jarkajozo
4. jún 2016

Nosime uz pomaly 68 a vazi 7kg 😃 narodil sa 4200g

gabuchah
4. jún 2016

@jarkajozo nie je to skoro na chrbatik? Ja to riešim autosedackou -vajíčkom 🙂

gabuchah
4. jún 2016

@katariso ja som mala s filipkom vybocenu jednu nozicku, mesiac cca sme cvičili 3-4x denne a v poriadku teraz

jarkajozo
4. jún 2016

@gabuchah ja mam korytkove sedenie na kociku taze je v lahu vo vajci he viac skrceny 😊

jarkajozo
4. jún 2016

Tak sa nam fajne buva v kociariku ❤

nikussska123
4. jún 2016

Ach mamicky aj vam tak rychlo rastu tie vase pokladiky? <3 mne to strasne rychlo uteka jak som s malinkou doma 11teho budeme mat uz 3 mesiaciky ach ... Uz vyradujeme malicke vecicky co su nam... Inak mam taku otazocku co si myslite aky je najlepsi vekovy rozdiel pre surodencov? Mam prve babatinko a radi by sme mali este jedno 🙂

siska122
4. jún 2016

@nikussska123 ja mam bez 2 mesiacov rozdiel 3 roky ... pre nas idealny rozdiel. Starsia vobec neziarli, lubi sestricku, stale ju stiska, az ju musim niejedy od nej odhanat a snaxi sa pomahat. Je pravda, ze vyzaduje viac pozornosti, ale to je prirodzene... Len si myslim, ze to vsetko zalezi nie len od vekoveho rozdielu, ale aj povahy dietatka 😉

jarkajozo
4. jún 2016

@nikussska123 my sa zacneme snazit ked maly bude mat dva rocky 😊 naj by bolo ist s materskej do materskej tak uvidime ako to bude ale ked sa podari aj skor branit sa tomu nebudem 😊 ked bude aj druhe take dobrucke jak Adamko ta aj dve deti 😃❤ a ano neskutocne rastie ja uz mam vela veci malickych no je mi to luto dat prec tak som to dala do vreca a vytiahla vzduch a uskladnila 😊

stanka2612
4. jún 2016

@nikussska123 @jarkajozo

No ja som sa este nespamatala z porodu,cize druhe neplanujem 😀 ale keby nahodou,tak po roku by som sa do toho pustila,no museli by mi garantovat v nebicku babu 😀 😀 😀

stanka2612
4. jún 2016

@gabuchah Gabi,autosedacka nie je na chrbatik vobec dobra,ani neodporucaju aby sa casto pouzivalo a babo by v nej malo byt max 2 hodiny