Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
No baby je to ako som si myslela.bolo to to biochemicke tehu ms dnes dosla a som aj rada sice muz by to bral ale 4 fakt staci.30 idem riesit teliesko.uz som ibjednana.
@emilia25 tak to je skoda,uz si asi bola aj na babo naladena...ale zas malo to tak byt 😉 a mozno vas chut na piate chyti neskor
@stanka2612 ale kdeze uz nechyti.stacia bohato 4 aj na radost aj na starost.
@emilia25 to je to kovove teliesko? Mna od neho gyndos odhovoril kvoli silnej menstruacii, ze pri nom zvykne byt este silnejsia. A silna menstruacia sposobuje rakovinu krcka. Tak rozmyslam nad mirenou, ale to je zase hormonalne, tak neviem... musim to potiadne nastudovat, este som to nepozerala, len sa s nim trochu o tom rozpravala...
@emilia25 pri hormonálnej mierene nebýva takmer žiadna menštruácia.. Len tá stojí 160e...pôsobí tak ze pomaly púšťa hormóny, len niekedy sa vie posunúť a niekedy telo odmieta..
Dana zasa fungujem inak, bohužiaľ aj oplodnene vajíčko zlikviduje a tým pádom žena nikdy nevieš koľko detí mohlo mať...
Tak to hormonálnej je asi lepšie len treba investovať... A vyberanie vraj bolí...
Ja stále neviem co.. Na vazektomiu som chlapa neukecala bohužiaľ
@emilia25 @gabuchah ved toto, ze danu uz len kvoli tomuto nechcem a mirena je hormonalna a neviem neviem ci telo bude hormony zvladat ... a od tehotenstva ma bolievaju nohy, neviem ci to nie su jrcove zily, tak ci to vobec budem moct. Vy uz predsa maye viac deticiek, ja 2 a kludne by som brala aj tretie, ale uz sa citim pristara mat este jedno ... tak som zvedava ako to my nakoniec poriesime...
@jarkajozo mne sa tiez pri prvom porode polepsilo teiz som mavla neskutocne bolesti a potom jak medik nic mi nebolo prislo odislo ziadne bolesti. pri tomto druhom ani neviem ci to bolo ci nie menzes bolo to strasne slabe asi dake ozaj dozvuky xixixixixi to tam kdesi zabludilo ixxixi
Dakujem za srdiecko neznamej🙂
ahojte maminy, chcem sa spytat na vase skusenosti s ockovanim, resp. ake boli reakcie vasich deticiek. my sme to dostali vcera, prevenar 13 a infantix hexa. zatial to zvladame dobre, dokedy sa moze nieco vyskytnut? kedy mozem byt kludna?
@snehulienka82 toto caka aj nas na konci mesiaca .no mam kupene preventivne paralen .nurofen cipky.octanovu mast.snad nebude mat malinky horucky(
@siska122 no ja tie hormóny tiež nemôžem.. Úplne mi to mení celé mojej ja a o fyzicne ani nehovorím naviac som mála kolisavu hypertenziu v tehotenstve plus štítnu žľazu.. Viem zo baby potom aj dva mesiaca hlava bolí niektoré majú nechuť k sexu...
Zatiaľ som kúpila čipky pharmatex, lenže tie treba spojiť s plodnymi dňami a kdeže nemám ešte ms nemôžem sa toho držať a jonasova metóda.. Neviem neviem 🙂 už vymysleli aj tabletky pre mužov ale tu na Slovensku nie sú tuším ešte dostupné 🙂 v cechach som.mavala injekciu, bola na 3mesiace, tujevzakazana a po jej vysadení som aj pochopila prečo 😀
@gabuchah
aj mne pride vazektomia ako jedine realne antikoncepcne riesenie, kedze je tu aj plno tem, ze zena s vnutromat.telieskom alebo aj po sterilizacii zazracne otehotnela, len ti chlapi to tak neberu asi 😀
mam podobny problem, ale nakolko akakolvek hormonalna antika je u mna silne kontraindikovana, tak vlastne ani nemam moc co na vyber, len si davat fakt ze pozor 😎
ale to som si davala aj pred rokom 😀 😀 😀
@margarita vazektomia sa dá pritom urobiť aj dočasne 🙂 trvá to 15min žiadne bolesti ani nežiaduci efekt... Ja neviem, byt chlap idem hneď, ale to by asistencie oni museli vyskúšať aspoň raz byť tehotni alebo rodiť 😀
No ako píšeš.. Presne.. Na davanie pozoru uz neverím 🙂 pred rokom som nevedela ze ako a kedy 🙂
Baby, trochu mimo temu, ale mate niekto podobny problem? Maly mi spinka cez den len 10-minutovky. Ked je hore, tak chce stale pozornost, inak place. Ale to sa neda, ked mam doma aj starsieho. Musela som zaviest dudu, ale mam pocit, ze je to niekedy este horsie. ☹
@ofinna85 držím palce, my sme mali 37,9 v konečníku, takže 37,4, čo je zvýšená teplota, ale dala som jej nurofen sirup od bolesti.
@lucretia7 aj naša niekedy spí iba 20 min. A potom hore. Pokladať nemôžeš, lebo začne rev. Ale v kočíku sa jej páči, tak ju kocikujem aj vo vnútri🙂
A po ockovani ste dali nieco preventivne na noc ci radsej pockam na horucku a az potom dam liek.no snad nebude mat nic malinky(ale kupene mam paealen cipky aj nurofen ze paralen je lepsi mi povedal lekarnik a ak by nezabral za 6 hod.dat nurofen

@michaela2906 ako u nás po prvých ockovaniach okrem teplôt a plaču nebolo nič, zmena povahy, chalani zostali zlí, nervózny... Až potom prišli problém.. U staršieho to je hypeaktivita s poruchou sústredenia, u mladšieho porucha reči teraz prišli z nrurologickeho hľadiska okrem poruchy vnemov aj ku poruche priestorového vnímania a mali úplne, ale úplne rozbitu imunitu...
Kukni si na nete na YouTube hliník, špinavé tajomstvo...
A neboj sa,ak dáš očkovať.. Vela detí ani nevie... Je to hodne individuálne 🙂