Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Ahojte mamulky mam taku otazocku na telo... Tie co kojite ako sa citite v tychto teplotach??? Ja sa neskutocne potim a v noci cely vankus mokry vsetko durch a to mespav v pyzame som z toho hotova a cez den ani nehovorim :( wrr
@nikussska123 ja som pred tehotenstvom nevedela co je potenie..a teraz? Zo ma teceee..katastrofa..som zufala..hadam po kojeni sa to vrati do normalu
@denca2d no som rada ze som neni v tom sama normalne sa hanbim ist aj medzi ludi lebo hned kropaje a uz som cela mokra :D mne byvalo strasne teplo aj ked som zostala tehotna tak uz ma napadali myslienky vselijake ale tak davame si pozor tak to je tym kojenim
@nikussska123 no presne..ked som bola tehu, tak vonku bolo -15st a ja cela dopotena 😀 vzdy rano som sa muza pytala ze preco ma v noci oblieva vedrom😀
Aj zo mna tecie pot! 🙂 pred kojenim si chodim umyvat prsia, chudiatko krpec, slane mlieko nic moc ;)
Tie co kojite a nemate menzes, nebolieva vas ppdbrusko? Mna uz par dni, akoby som ho mala dostat a nic...sakris...dufam ze nie som tehotna. Lekar nam rok zakazal, ze kvoli cisarskemu...
A este otazocka. Uz dva dni pokasliavam ja aj Oskar.. co si mozem dat?
Ja tiež tak isto, potím sa ako kôň a to ako netehotná nekojaca neviem čo je potiť sa, včera večer som do toho už musela požehliť, ešte aj riť sa mi spotila 😅 😀
@pahu
ja sa potim tiez ako somar, v noci vzdy prepotim pyzamo a to spim uplne odkopana...podbrusko pobolievalo minule aj mna, ale to len podozrievam ze mohla byt ovulka uz aj, akurat je mi to divne, bo pri vsetkych detoch mi menzes dorazil az tak ked mali 7 a 8 mesiacov, ale kazde tehu je vraj ine, tak mozno tentoraz aj skor pride...
sinupret je fajn, aj sirup je a aj tabletky, ja som to brala v tehu a este aj calciovy sirup je na to dobry, len ten neviem, ci drobec moze, a je dost hnusny na chut...
Mam doma maleho teroristu....vcerajsi vecer a dnesna noc ,,,sa uz dufam nezopakuju....spotil sa isto aj naas pes nie len my,,,
Kramy som mala hned po sestonedeli a potom dva mesiace na to....cize dvakrat
Predtehu som nevedela co je potenie,po porode som ako upoteny somar,,v noci paplon na zemi,,,cez den vacsinou tielko a nohavicku po dome a ked ideme na prechadzku idem umret
Baby ja sa tiez potim strasne...myslela som ze to je tym teplom...ale ako vas tak citam,asi nie,asi su to hormony 😒
@mnamkacik ako ta maly terorizoval?
@stanka2612 nevedel co.so sebou, celu noc teror,prehadzovacky v posteli,,,revanie,potom sa rozhodol ze bude hore mne klipkali oci pri nom tak sa hral na klokana a popritom este stipal
@mnamkacik nemohlo ho brusko boliet?moj takto place a prehadzuje sa,ked ho boli brusko
@stanka2612 asi hej rano o siedmej sa posral ako este nikdy
@mnamkacik tak to bolo brusko 😒 my sa s tym tiez trapime...
@stanka2612 som zvedava na tuto noc..zase nekakal cez den...a to uz zvykne pekne ,,,niekedy aj dvakrat...
@skarabubu ja plne maleho kojim...tiez tomu nerozumiem...preco prisli,,prvykrat 5dni,druhykrat 3dni
@stanka2612 😀 my zaciname buduci tyzden tak som zvedava..
@stanka2612
@denca2d my ideme v stredu na poradnu, tak som zvedava co povie detska, ci nam uz navrhne prikrmy, ale ja by som chcela este pockat, este aspon august. A uz nas asi zaockuju. Inak v utorok sme boli na neurologii a vsetko ok, pytala sa ci sa uz pretaca, ja ze este nie a ona ze na to ma este mesiac cas, no a dnes sup a uz bola na brusku😋skusala som viackrat a vzdy sa pretocila.
@18lula4 super,sikula je to 🙂 moj sa este nepretaca,este je lenivy 😀 😀 ale uz objavil aj nohy,len sa jeduje,lebo este mu kusok chyba,aby ich dal do pusy 😀 a pretacat sa kludne moze aj o mesiac,nikam sa s nim neponahlam 😉
@denca2d co mate uz dasienka navrete? My este nastastie nic 😐☺a kedy ides zacat s kostovanim? Toho tretieho? My sme 25 mali 4 mesiaciky tak preto chcem este pockat
@stanka2612 s tymi nozickami to mame tovnako, toez este neda do pusy, no strasne oblubuje lavy bok a tak aj spinka- inak sa chcem s detskou poradit ohladom koze, neviem ci nas na kozne neposle ale niet sa co divit ked tatinko ma ekzemik 😯😔😔😔

No baby mala mi chytila kiahne od najstarsieho.este cakame kedy ich dostanu 2 stredny.ale zvlada to super teplotu nema potieram tekutym pudrom a fenistil tak snad to coskoro prejde.a to mi najstarsi mal ist prvy krat do tabora no museli sme ho zrusit a tak sme sa tesili.