icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

lenadka
13. aug 2016

@jarkajozo môj tiež veľmi rád spí pri kosačke, vždy ked ide muž kosiť, šupnem ho na terasu 😀

lenadka
13. aug 2016

@denca2d môj už nemá riedke, ale také fajn formované od príkrmu 🙂

stanka2612
13. aug 2016

@lenadka veru aj moj 😀

lenadka
13. aug 2016

@stanka2612 aká téma, že? 😀

stanka2612
13. aug 2016

@lenadka 😀 😀

mata0312
autor
13. aug 2016

@lenadka o com sa mamicky rozpravaju najcastejsie 😀 😀

Babule my sme.u svokry a rano mi ju postrazila a isli sme s drahym na.huby 😀 tak sme mali super prechadzku 😉

lenadka
13. aug 2016

@mata0312 mne doniesol muž aj naši, za veľkú misu mám nakrájanú v chladničke, zajtra robím hubovú praženicu 🙂

mata0312
autor
13. aug 2016

@lenadka aj svokra robila 😀 ked ja neznasam hriby 😀 ziaden nedam do ust 😉

mata0312
autor
13. aug 2016

@lenadka ona robila ale polievku aj s drobcami 😀

lenadka
13. aug 2016

@mata0312 ani šampiňóny? ja hríby milujem 🙂

mata0312
autor
13. aug 2016

@lenadka ani uplne ziadny hrib 😀 aj moj drahy ich miluje, ja ich len rada zbieram

lenadka
13. aug 2016

@mata0312 no to zbieranie je naj...ostatné okrem jedenia neznášam 😀

mata0312
autor
13. aug 2016

@lenadka ja ich rada aj nacistim a dam do susicky ale tam to konci 😀

denca2d
13. aug 2016

@lenadka taky my tvar este nemame, zatial len hustu kasu😂😂😂

vierkal
14. aug 2016

mi uz papame kasicky , holubka vyvaram plus mrkva zemiacik a miluje jablcko s piskotkami🙂))))))))

jarkajozo
14. aug 2016

@vierkal davas klasicke psiskotky?

mata0312
autor
14. aug 2016

@jarkajozo
@vierkal ja.nedavam nic kde je cukor, bojim sa mojmu synovi sa pokazili zuby v dvoch rokoch a doteraz mame hnile zuby a cakame.uz konecne na nove, pri nom som cukor tak neriesila, mozno to tym nebolo ale predsa radsej obmedzim

denca2d
15. aug 2016

Musim sa pochvalit..konecne sa zacal moj drobec pretacat na brusko..som ostala dnes len kukat ked som si odskocila a vratila sa spat ze on si vylehuje na brusku a hra sa..no samozrejme od vtedy nic ine nerobim len ho pretacam na chrbatik..ale nevadi aj tak sa z toho tesim👏👏👏💚💛💜

stanka2612
15. aug 2016

Moj sa tiez dnes az dva razy pretocil v postielke,ale ci to bolo len nahodne? 😀 bo viac to neurobil a na podlozke sa ako keby boji...da sa uplne na bok,vytoci hlavicku,aj nohy jednu cez druhu a potom sa zasekne a vrati sa spat na chrbat...takze myslim,ze v tej postielke to bola len nahoda 🙂

denca2d
15. aug 2016

@stanka2612 moj sa doteraz obcas pretocil na postely..je to makksie takze tam mu to slo
.no a dnes ma takto prekvapil🙂tak o par dni prekvapi aj teba..to sa musi len osmelit uz😆

stanka2612
15. aug 2016

@denca2d uvidime 😉 kazdopadne to nechavam na neho

denca2d
15. aug 2016

@stanka2612 ved jasne..ja som tiez tak..do nicoho ho nenutim..oni samy vedia kedy co a ako spravit😊

lenadka
15. aug 2016

@stanka2612 @denca2d môj sa pretáča už dosť dlho, ale len do ľavej strany, tak ho motivujem doprava a už 2x dnes uspel, no keby ste ho videli dám hračku vpravo, tak on sa pretočil vľavo a otočil sa ako hodinové ručičky k tej hračke-no sprostý rozhodne nie je 😀 radšej cez Košice, len aby sa nemusel vpravo otočiť 😀
Inak potrebujem slúchatká ako tie vo vesničko má stredisková, lebo od toho jeho pišťania prídem o uši, čokoľvek behom pár sekund sa mu znepáči hneď jačí, baby ja už niekedy mám chuť vyskočiť z okna, lebo som vedľa neho a on piští, to kdeže moje dve zlaté dievčatká, stačilo keď na mňa kukali a boli spokojné, volám ho jedovatý červíček. Ale keď sa nosí na rukách a po dvore obtrhváme listy zo všetkých stromov, naháňame psa a mača to je ako anjelik, alebo v šatke, to sa vykrúca aby všetko videl, púšťa sliny na dlážku darmo má podbradník, keď je šatka komplet oslintaná ide na zem na deku a piští 😝 🤐

18lula4
15. aug 2016

@stanka2612 Stani skus mu dat dole plienocku. Tak mu to pojde lepsie. 😉

18lula4
15. aug 2016

@lenadka moja je tiez taka do lava, zeby marcovcatko? 😀 asi nieco na tom bude, gravitacia funguje. No zas nerobi take okolky okolo toho do pravej strany. Ked ju namotivujem ide v pohode doprava🙄🙄

denca2d
15. aug 2016

@lenadka to aj moj furt pisti ako nahle mu nevenujem pozornost..staci ze len kuknem na minutku do mobilu a hned jaci..tiez by sa len nosil a kukal vsade naokolo..teraz som ho vyse hodiny uspavala a on sa mi cely cas rehotal do ksichtu..no nemaj nervy..ale aj tak ho milujem😂

mata0312
autor
15. aug 2016

@denca2d jee super sikovnik 😉
@stanka2612 tak sa to uz rozbieha a uz nic.inenebudes robit len pretacat hehe 😀

stanka2612
15. aug 2016

@lenadka @denca2d

Dievcata aj ja mam doma take vrestadlo male 😀 chlapi...tiez len ho polozim,uz je rukot,ked idem na WC rukot...na rukach je vysmiaty...co uz...a este ako bonus denny spanok poobedny iba na mojich rukach 😀 😀
Uspavanie nastastie je dobre,len vcera mal nejake poruchy 😀 😀 😀 pol hodinu som ho uspavala dala mu dudel,on vyplul,dala zase,vyplul,potom rev,potom dudel potom vyplul,potom rev... a uz som taka nervna bola,ze som nanho aj skrikla...hned mi to luto bolo,no asi pomohlo,bo potom zaspal... 😀 😀 😀

mata0312
autor
15. aug 2016

@lenadka
@18lula4 aj.moja zacala len dolava ale uz jej to ide na obe strany a sem tam sa podari aj z bruska naopak ale nie vzdy tak nervaci 😀

stanka2612
15. aug 2016

@mata0312 vies co?aj na to sa tesim,len ked nanho kukam,tak si myslim ze sa nikdy neosmeli 😀 😀