Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@lenadka veru aj moj 😀
@stanka2612 aká téma, že? 😀
@lenadka 😀 😀
mi uz papame kasicky , holubka vyvaram plus mrkva zemiacik a miluje jablcko s piskotkami🙂))))))))
Musim sa pochvalit..konecne sa zacal moj drobec pretacat na brusko..som ostala dnes len kukat ked som si odskocila a vratila sa spat ze on si vylehuje na brusku a hra sa..no samozrejme od vtedy nic ine nerobim len ho pretacam na chrbatik..ale nevadi aj tak sa z toho tesim👏👏👏💚💛💜
Moj sa tiez dnes az dva razy pretocil v postielke,ale ci to bolo len nahodne? 😀 bo viac to neurobil a na podlozke sa ako keby boji...da sa uplne na bok,vytoci hlavicku,aj nohy jednu cez druhu a potom sa zasekne a vrati sa spat na chrbat...takze myslim,ze v tej postielke to bola len nahoda 🙂
@stanka2612 moj sa doteraz obcas pretocil na postely..je to makksie takze tam mu to slo
.no a dnes ma takto prekvapil🙂tak o par dni prekvapi aj teba..to sa musi len osmelit uz😆
@denca2d uvidime 😉 kazdopadne to nechavam na neho
@stanka2612 ved jasne..ja som tiez tak..do nicoho ho nenutim..oni samy vedia kedy co a ako spravit😊
@stanka2612 @denca2d môj sa pretáča už dosť dlho, ale len do ľavej strany, tak ho motivujem doprava a už 2x dnes uspel, no keby ste ho videli dám hračku vpravo, tak on sa pretočil vľavo a otočil sa ako hodinové ručičky k tej hračke-no sprostý rozhodne nie je 😀 radšej cez Košice, len aby sa nemusel vpravo otočiť 😀
Inak potrebujem slúchatká ako tie vo vesničko má stredisková, lebo od toho jeho pišťania prídem o uši, čokoľvek behom pár sekund sa mu znepáči hneď jačí, baby ja už niekedy mám chuť vyskočiť z okna, lebo som vedľa neho a on piští, to kdeže moje dve zlaté dievčatká, stačilo keď na mňa kukali a boli spokojné, volám ho jedovatý červíček. Ale keď sa nosí na rukách a po dvore obtrhváme listy zo všetkých stromov, naháňame psa a mača to je ako anjelik, alebo v šatke, to sa vykrúca aby všetko videl, púšťa sliny na dlážku darmo má podbradník, keď je šatka komplet oslintaná ide na zem na deku a piští 😝 🤐
@stanka2612 Stani skus mu dat dole plienocku. Tak mu to pojde lepsie. 😉
@denca2d jee super sikovnik 😉
@stanka2612 tak sa to uz rozbieha a uz nic.inenebudes robit len pretacat hehe 😀
Dievcata aj ja mam doma take vrestadlo male 😀 chlapi...tiez len ho polozim,uz je rukot,ked idem na WC rukot...na rukach je vysmiaty...co uz...a este ako bonus denny spanok poobedny iba na mojich rukach 😀 😀
Uspavanie nastastie je dobre,len vcera mal nejake poruchy 😀 😀 😀 pol hodinu som ho uspavala dala mu dudel,on vyplul,dala zase,vyplul,potom rev,potom dudel potom vyplul,potom rev... a uz som taka nervna bola,ze som nanho aj skrikla...hned mi to luto bolo,no asi pomohlo,bo potom zaspal... 😀 😀 😀
@mata0312 vies co?aj na to sa tesim,len ked nanho kukam,tak si myslim ze sa nikdy neosmeli 😀 😀

@jarkajozo môj tiež veľmi rád spí pri kosačke, vždy ked ide muž kosiť, šupnem ho na terasu 😀